10 sezon na Polsacie, ale ja nie bardzo wiem o co chodzi, bo nie oglądałam 9 sezonu:(
mógłby ktoś mi odpowiedzieć na pytanie:
1.Z kim Susan się rozwiodła?
2.Dlaczego Abby nie chce coś wybaczyć Carterowi?
3. Chen była z Malikiem? bo wydaje mi się, że jest o niego zazdrosna..
4. Kiedy wróciła Elizabeth?
5.Dlaczego Romano nie ma ręki?
1. rozwiodła się z takim gościem którego poślubiła z głupoty .. z tym w którym była w toalecie dla niepełnosprawnych .. przepraszam ale nie do końca pamietam jak to było.. poznała go w Las Vegas .. moze .. nie jestem pewna :)
2. hm .. dlaczego .. nie wiem xD
3. nie nie była .
4 ..
5. śmigo helikoptera mu ją odcieło .. taki nieszczęśliwy wypadek .. i dodam że to nie koniec przygód jego z helikopterami .
:) Przepraszam że nie umiem odpowiedzieć na wszystkie pytania . Pozdrawiam
pewnie ktoś inny odpowie :)
;)
2.wydaje mi się,że nie chciała żeby John jechał do Afryki.Dodam,że nie jestem pewna:(
mi też się zdaje .. i wgl chyba chodziło też o to że o tym wyjeździe dowiedziała się od osób trzecich a nie jego ..
ad 2. bo wyjechał do Afryki i ją porzucił, ale może chodzi jej o coś jeszcze
ad. 3 Chen jest albo była z Prattem (Malik to pielęgniarz), wynika to z tego jak nowa studentka zapytała pielęgniarki, czy Chen i Pratt są parą a ta skinęła głową twierdząco.
ad. 4 ósma seria skończyła się na tym jak Green umarł a Elizabeth miała chyba wyjechać do Anglii, nie wiadomo czy w ogóle wyjechała, w każdym razie akurat jej postać w serial mnie nie dziwi, bo pominęłam jej nieobecność ;)
hmmmm to jak to jest..... parę lat temu na TVN-ie oglądnęliśmy ostatni odcinek 8 serii...... a teraz na Polsacie leci 10 ? czy coś mi się pomyliło ? bo jak tak to ominęłam cała serie i nie wiem dlaczego :D była ona kiedyś w TV (chodzi mi o 9)? jakoś nie mogę sobie przypomnieć wyjazdu do Afryki ani nic takiego :D a pamiętam że ostatni odcinek jaki oglądałam to właśnie jak umarł Green :P
właśnie tak, teraz na Polsacie leci seria 10. 9 jeszcze w ogóle nie była puszczana w TV i nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie.
Super, ale jest niedosyt postaci takich jak Mark, czy pielęgniarki z poprzednich sezonów (zastąpili je nowymi, które są jakieś nijakie).