PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Elisę ukąsił wąż, nie minęły 2 sekundy a już się drze: "Ręka mi zdrętwiała, wzrok mi się mąci" :DD
No i Gabino dobry: "Chcę czegoś więcej, wyjdź za mnie". On z bolącą głową, naćpany jakimś
podejrzanym zielem, ona mokra po nocnej kąpieli w jeziorze z duchami, z tuszem rozmazanym
dookoła oczu :D Para idealna, właściwie to oglądam serial dla ich akcji, nie wiadomo co nowego
wymyślą :DD A wątek Palomy i Gaela już się stał nudny, jak zwykle ona chodzi zapłakana, on
powie że spróbuje ją pokochać, a ona już szczęśliwa całuje go i głaska po łbie... Raz na 50
odcinków się bzykną :DD

SaltStrawberry

Elisa była najlepsza ;D
Śmiałam się z tego jak nie wiem ;D
Jeszcze przed tym ten rybak co dał Gabinowi tego węża powiedział, że ugryzienia nie czuć, a ona od razu wrzask itd.
Moim zdaniem za szybko to się działo ;D
Chcieli zdążyć do końca odcinka ;p

Lenkaaa_93

Moim zdaniem, też za szybko, myślałam, że to inaczej się rozegra i objawy pojawią się po jakimś czasie...
Z Gabina i Carminy się śmiałam już wczoraj, jaka chętna była na ślub, wiem, że są okropni, ale śmieszą mnie czasem ;p

Camilla3

mnie strasznie śmieszą, scena oświadczania się Carminie byla rozwalająca... ;D

Camilla3

Ja ogólnie lubię Carminę & Gabina jako parę, są tacy zabawni ;D
Kiedyś tam Gabino do Carminy: 'Śniłaś o mnie?', a ta 'Oczywiście, że nie' ;D
Albo jak Gabino gonił Oracia w gatkach, a Carmina wyleciała za nim z ubraniami ;D

Z osobna są irytujący, ale razem - genialni xD

Lenkaaa_93

Albo ten jego wieczny ból głowy i darcie Carminy. Oni jak takie stare, dobre małżeństwo, on o dziwo ma do niej cierpliwość, a ona drze się ile wlezie ;D

Camilla3

Dokładnie ;D
On musi naprawdę ją kochać skoro to wytrzymuje ;p

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Hahahahahahah :D niezle to napisałaś :D Przyznam, że ostatnio dużo śmieje się z tych odcinków :)

ocenił(a) serial na 10
SaltStrawberry

Też się z tego śmiałam..wzrok jej się mąci XD No nie...:P Zauważyliście ja promują swoją miejscowość? "bujna roślinność", "promenada będzie miała ,aż 3 kilometry" Szczerzę mogli wymyślić coś innego...

Agencik22

Tak! Niezłą reklamę robią, jakoś nawet to sztuczniej niż zwykle gadali ;p

Agencik22

Też to zauważyłam, już jak Elisa chodziła po Meridzie ( chyba ? ) z Gaelem i on jej opowiadał, że park odnowili i że w kościołach trwają renowacje ;p

To i tak jest lepsze od tych ich chipsów ( czy co to tam jest ? ;p ), które co chwila są gdzieś w tle ;p
Raz w kuchni przy Lolicie leżały w 3-ech miejscach ;D
Albo Lolita i Braulio ( po tym jak Damian porwał ze ślubu Elisę ) jedli te chipsy u Lucia, a Lolita tak mu za ie dziękowała ;D
Wielka filozofia, wysypać je na talerz ;p

ocenił(a) serial na 7
Lenkaaa_93

ale i tak już to jest mniej widoczne niż "nasze" lokowanie produktu ;)

duska123

Czy ja wiem? Moim zdaniem u nich to jest bardziej widoczne, może nie zwróciłaś na to aż tak uwagi, ponieważ to nie nasz produkt, nie występuje u nas w sklepach, gdyby reklamowali np. Nutellę tj. w naszych serialach, wtedy raziło by Cię to w oczy ponieważ ona jest dostępna na naszym rynku ;p

U nas po prostu np. robią kanapki i Nutella stoi na stole, a u nich podchodzą do straganu ( Paloma i Enrique ) kupują te chipsy i przeżywają jakie to one są dobre ;p

ocenił(a) serial na 7
Lenkaaa_93

Może tak, ale u nas też np. biorą sok, pokazują do kamery i mówią jaki to jest smaczny i zdrowy. Ale może faktycznie nie zwróciłam uwagi aż tak na te ich produkty.

ocenił(a) serial na 10
Lenkaaa_93

Tak :D Też to zauważyłam :P Te ich chrupki w kilku odcinkach strasznie reklamowali, i też było to z Gaelem...cwaniaczki..iestety wyszło im sztucznie.

użytkownik usunięty
SaltStrawberry

AHAHA a zauważyłyście że Elisa miała stringi ?
wątek Gabina i Carminy jest świetny pasują do siebie jak ulał , rozwala mnie jak jęczy z powodu tej kulki we łbie a Paloma i Gael to najbardziej żałosne postacie w tej telce

użytkownik usunięty

zauwazylam pewną niescislosc w serialu dzisiaj... w szpitalu jak Gael całował Elise w czółko to miała niesamowicie spocone az było widac kropelki na jej czole a 2 sekundy póżniej gdy Paloma weszła i było kolejne ujęcie czoła Elisy było suche jakby ktos wytarł.. :/

użytkownik usunięty

włąśnie miałam to pisać hahaha dziwne to było w ogóle

Zauważyłam ;p Ale wiecie co? Trochę przegieli z tym ozdrowieniem Elisy, rozumiem, że jej zioła pomogły, ale mogła nie wstawać, tylko po prostu poczuć się na tyle lepiej, żeby niebezpieczeństwo minęło... a ta o własnych siłach w pełnym zdrowiu wyszła z pokoju. No już takich cudów to nawet dzięki Ramonie nie ma...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Przesada ...
Nie rozumiem na co czeka Alfonsina ?!
Carmina dala jej wyraznie do zrozumienia, ze cos kombinuje. Wiadomo, ze maczala w tym paluchy ...

dropsik417

Dokładnie, powinna jak najszybciej zareagować, a ona jakby o tym zapomniała i uznała to jako wypadek...

użytkownik usunięty
Camilla3

przegięli z tym uzdrowieniem , tu prawie umierająca a zaraz uśmiechnięta

Dokładnie, przecież nawet nie miała by siły wstać po takim wycieńczeniu...

użytkownik usunięty
Camilla3

ziółka Ramony czynią cuda i jak to przygotowywala jak czary jakieś

ocenił(a) serial na 10

Zreszta doktorek mowil, ze nie mogla samodzielnie juz oddychac, dlatego podpieli ja pod respirator.
A ci sobie ja zabrali .... i jakos oddychala :/

dropsik417

może Damian caly czas jej robił usta-usta? ;D

marta150391

Hahaha :D:D

ocenił(a) serial na 10
marta150391

Hahaha :D
Boooze co ja bede ogladac jak to sie skonczy :(

użytkownik usunięty
dropsik417

nie mam pojęcia ale uśmiałam się tylko z tego

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

No coś musieli wymyśleć, bo za godzinę będzie im potrzebna do ratowania Damiana:D

Agencik22

Po coooo?? Chyba wiesz więcej coś :D Ale nie... może nie zdradzaj lepiej!

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Wiem , wiem :D Będzie się działo ^^ Nie powiem, a jak już to oznaczę to Spojlerem:P

Agencik22

To dobrze :), szkoda, że dopiero w poniedziałek, strasznie mi brakuje drugiego odcinka...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

No mi też:/ czegoś tu brakuje..nie wie się co robić, tak się przyzwyczaiłam, że nie wiem..spiepszyli sprawę"P

Agencik22

Tak, na sam koniec, jak najciekawsze, to oni nam zaczęli dawkować niczym Ramona zioła :D:D

Camilla3

taaaa, a teraz odcinki sa strasznie ciekawe i teraz musimy czekać aż do poniedziałku, żeby się dowiedzieć co dalej ;/

SaltStrawberry

w tej scenie gdy Gabino chcial zastrzelic Palome i Vincenta, Braulio wyskoczyl zza krzaka niczym Chuck Norris :D

Samarrita

Hahahaha :D

Samarrita

hahahahaha ;D tak myślałam, że Gabino będzie chciał ich zabić; bezsensowna była wycieczka Elisy i Damiana do domu Elisy; zamiast od razu na policje zadzwonić, że dwójka morderców jest na wolności, to oni sobie po rzeczy beztrosko jadą ;/ scena Gabina i Alfonsiny była straszna, nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać, Gabino jest niewyżyty

marta150391

Dokładnie, ale podziwiam Alfonsę, że nie bała się tak pogrywać z Gabinem... A Damian też pachołek, zamiast zaniepokoić się, że Elisa długo nie wraca, lub całkiem z nią zostać w środku wiedząc, że na każdym kroku czyha na nią niebezpieczeństwo, to on zadowolony wyszedł i stoi przed domem...

Camilla3

wiem, tym bardziej, że mogli pomysleć, że Carmina nie spocznie poki ich nie zabije, przecież dowiedzieli się, że to ona i Gabino stali za sytuacją z wężem i logiczne jest to, że zaatakują ponownie... a Alfonsina mi zaimponowała, pięknie mu przyłożyła, nie spodziewałam się takiej jej reakcji, już myślałam , że ten buc ją zgwałci... no i postawa Vicente nareszcie na plus, pięknie walnąl Gabina w łeb (to zastanawiające, że tyle razy oberwał i jeszcze żyje, Guido oberwał raz i umarł) i tak ładnie bronił Palomy bez tym zbirem, potem jeszcze przeprosił rodziców, zrehabilitował się w moich oczach

marta150391

To samo pomyślałam, że Gabino zarobił czymś o wiele cięższym, a wstał od razu, nawet mu krew nie leciała, a Guido dostał nie dość, że od kobiety to pistoletem i śmierć na miejscu... Co do Vicente, też mi się podobało jego zachowanie, chyba w końcu zmądrzał :) I zadziwił mnie Horacio, że sam się oddał w ręce policji, chociaż moment z Luciem na cmentarzu był straszny, już myślałam, że naprawdę go zastrzeli...

Camilla3

mnie też zdziwiło jego zachowanie, podobały mi się jego ostatnie słowa w odcinku, że oddaje sie w ręce policji z miłości... słusznie postąpił, w więzieniu przynajmniej nie bedzie mu groziła smierć z rąk Carminy albo Gabina; to dziwne, że carmina poszla ze strzelba szukać Horacia a znalazła się w domu Elisy ;D moment na cmentarzu byl straszny, też się bałam, że zabije don Lucia

użytkownik usunięty
marta150391

AHAHA ja już myslałam że on naprawdę zgwałci Alfonsine ale zachowała zimną krew , szkoda mi Horacia ale cóż musi ponieśc karę

Ale emocje!!! Bardzo ciekawy odcinek, tylko zdziwiło mnie skąd Gabino miał nagle materiały wybuchowe, to było trochę naciągane... Spodobała mi się końcówka odcinka, a mianowicie zachowanie Alfonsiny i Gaela, odeszli i dali się cieszyć Elisie i Damianowi :)

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Rewelacyjny .... na koncu lzy stanely mi w oczach ...
Jutro pewnie tez bedzie swietny, pozniej zalamka ... :/

dropsik417

Mi to samo, też miałam łzy w oczach, a jutro to pewnie płacz będzie, jak to zazwyczaj na koniec telek...
Będzie mi brakować.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Musze pogonic meza z pokoju, zeby na luzie sie wyplakac ;P
Zawsze sie nabija z moich wzruszen na filmach :/

dropsik417

Hehehe, ale nie nasza wina, że są wzruszające zakończenia, a tutaj będzie podwójnie, bo jeszcze te piosenki są smutne... :P

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

No dokladnie ....
Mam nadzieje tylko, ze nie zawala z zakonczeniem tak jak w Ukrytej milosci.

dropsik417

Ja to samo, tam horror zrobili niestety... Przekonamy się jutro :):)