PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1658
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

na waszych telewizorach Carmina też jest pomarańczowa? Bo nie wiem czy mam złe ustawnie nasycenia kolorów :)

Jejku ta kobieta jest obleśna, włosy spalone, wyglądają jaby ich nie czesała od urodzenia, twarz tak nienaturalnego koloru, wiecznie tłusta, usta się zlewaja z twarzą, wygląda jakby ciągle byłą zmęczona :)

yecur

http://www.telenowele.fora.pl/nasze-telenowele,51/amor-y-venganza,23802.html taki image by mu pasowal:)) ,zrobili go tutaj na takiego jakiegos zaniedbanego ......

ocenił(a) serial na 8
yecur

Gael w innym wydaniu napewno by owiele lepiej by wyglądał w Otchłani namiętności wygląda jak lump na tym zdjęciu z telenowelw fora wygląda owiele lepiej , młodziej .

Anheles

aktor grający Gaela jest ładny tylko nie w tej telenoweli ;) a Augusto? przeraziłam się w 1 odcinku xD

Blab

Hahaha, Augusto to osobny rozdział, rozwala mnie ta jego kamienna twarz. :D

Camilla3

ja wolę go nie komentować. w ogóle zamiast być z córką po śmierci matki to z niego taki nieczuły zgred

ocenił(a) serial na 8
yecur

o raany teraz dopiero spojrzałam co tak faktycznie napisałam :D nie miałam na myśli Gaela tylko tego blondasa Gabina :P

ocenił(a) serial na 9
Anheles

Czy mi się tylko wydaję czy Carmina nie jest już taka pomarańczowa jak wcześniej na twarzy? albo po prostu już się przyzwyczaiłam... ;P

madzia124

Chyba trochę mniej, haha :D zabrakło samoopalacza. Ale dzisiaj miała te oczy obrysowane kredką, ludzie złoci, panda!

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Carmina wygląda tak jak te panienki które pokazujom w programie Operacja Stylówa z MTV .

malga927

Nooo dokładnie ;p

użytkownik usunięty
malga927

hehe dokładnie ta baba straszy swym wyglądem , ale pasuje na czarny charakter

Ewka85

ale ma zajebiste zeby;D

anita364

Wybielone ;D