PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Mam takie nerwy na tym filmie, że jedynie siedzę i wyzywam ;x
Jak można być aż tak głupimi i nieoświeconymi?! To przerasta moje wyobrażenie ;x
Taki Damian... Studiował w Europie, taki wykształcony, a wierzy w każde kłamstwo... Jakby nie mógł sam zrobić tego badania DNA, żeby się upewnić czy są rodzeństwem! ;/
Do tego jak ksiądz mu mówi, że Rosendo i Estefania nie mieli romansu to dowodów mu się chce! Jakby nie mógł uwierzyć księdzu! Przecież skoro ksiądz mówi to chyba wie co mówi. Nie? W końcu jest spowiednikiem całego tego zapyziałego miasteczka ;/

Do tego co chwila jak prawda ma wyjść na jaw, ktoś przeszkadza i znowu to się odwleka! Co za debilizm!

Obejrzę jedynie ten odcinek co Augusto dowie się prawdy i koniec! ;x

Dałam tej telenoweli 4/10, ale teraz zmieniam na 2/10.

Ps. Mam tylko jeszcze jedno pytanie... Wie ktoś może jak nazywa się piosenka, która leciała dziś jak Elisa i Damian byli na cmentarzu?

Lenkaaa_93

Mnie denewuje, że uśmiercą Guida i to , że Begonia poda Sabrinie środek na poronienie, jak matka może zrobić coś takiego córce?

ocenił(a) serial na 6
Ciapek18

Ciapek proszę cię napisz że spolerujesz .

Rohini

W temacie jest napisane, że zawiera wątki zawierające fabułe.

ocenił(a) serial na 6
Ciapek18

Sorry nie zauważyłam, zresztą chodziło mi bardziej o to żeby się ciebie nie czepiali :)
Jeśli chodzi o serial to oglądam go jednym okiem , zacznę uważniej oglądać pod koniec (chociaż znam zakończenie).
Ale muszę stwierdzić że Elisa i Damian sami sobie stwarzają problemy i jest to strasznie irytujące, dlatego też widząc scenę z nimi od razu przełączam na inny kanał.

Rohini

Nie ma sprawy raz zadałam pytanie o spojiler w temacie nie oznaczonym teraz staram się zwracać na to uwagę co do Elisy i Damiana to masz dużo racji jak przeczytałam, że Damian zrobi Elisie scene zazdrości o Gaela na tuż przed ślubem czy ludzie którzy nie mają do siebie zaufania powinni zawierać związek małżeński zwłaszcza, że to ma być małżeństwo z miłości anie z rozsądku jak w telenoweli Catalina i Sebastian.

Ciapek18

uwielbiam spoilery według mnie możesz dawać czadu na całej linii :D

użytkownik usunięty
Ciapek18

błagam cie napisz jak go uśmiercą !!!

Tego niestety nie wiem, ale Ingrid da mu dowody na to, że jest niewinny , a zginie w 113 odcinku.
Ingrid wda się w romans z Edmundem.

użytkownik usunięty
Ciapek18

szkoda faceta bo Ingrid to żmija :/

Lubiłam go był taki uczciwy wśród tych wszystkich intrygantów, ale troche mnie wkurzył jak zwolnił Enriqe bo Alfonsina mu kazała a to taki porządny chłopak nawet będzie chciał ożenić się z Palomą jak będzie w ciąży z Gaelem.

użytkownik usunięty
Ciapek18

a co Gael nie bedzie jej chciał ??

ocenił(a) serial na 9

SPOILER Ingrid go zabije. Oglądałam tą scenę w oryginale więc nie zrozumiałam o co chodziło. Guido będzie chciał zadzwonić na policję, ale Ingrid przystawi mu pistolet do głowy, a potem będzie go nim uderzać w głowę i ten umrze.

Ciapek18

Ja ciekawa jestem już tylko tego jak Augusto zareaguje, gdy dowie się prawdy o romansie Carminy, Kiedy i jak Elisa dowie się, że jednak nie jest siostrą Damiana i jak to wszystko wyjdzie na jaw ;p
Będę oglądała tylko te odcinki w których to będzie ( jedna dziewczyna to wie, więc mam nadzieję, że da info ;D ) xD

Lenkaaa_93

83 odcinek Augusto dowie się, że Elisa jest naprawde jego córką, Elisa w 84 będzie chciała powiedzieć Damianowi, że nie są rodzeństwem i znajdzie go w łóżku razem z Florencją.

Ciapek18

;o
Dzięki, Dzięki & Dzięki ;* ;D
A nie wiesz może jak Augusto się dowie o tym? Carmina mu powie?

użytkownik usunięty
Ciapek18

nie koniec już nic nie czytam !!!
;)

użytkownik usunięty
Ciapek18

o kurka wodna ale się będzie działo , szkoda że uśmiercą Guida chciałam żeby był na końcu z Alfonsiną
i przez Begonię Sabrina poroni !!!!!! wow .... pewnie nie będzie chciała skandalu i nieślubnego wnuka

Begonia spowoduje poronienie z głupoty a nie specjalnie to dobrze bo za dużo już by było morderców.

użytkownik usunięty
Ciapek18

przez te ziółka co kazała jej pić ale ta Begonia jest głupia każdy by się domyślił że córunia jest w ciąży przytyła , ma mdłości a tamysli że to bulimia hahahah

ocenił(a) serial na 10
Ciapek18

z jednej strony Begonia to gówniana matka ale tak czy siak to dziecko gdyby się urodziło to dostałaby je Florencja.. a ogólnie to też czytałam że Gabino zabije Ingrid i pochowa ją wraz z biletami :D

ocenił(a) serial na 7
Lenkaaa_93

dokładnie! Mam tak samo, siedzę i wyzywam ;) ja oglądam dalej i mam nadzieję, że w końcu nie rzucę pilotem w telewizor ;)

duska123

Ta telenowela jest absurdalna, moje nerwy chyba już dłużej nie wytrzymają ;p
Do tego to ciągłe wracanie Damiana do Florencji <ziewa> to już wolałabym, żeby jakaś nowa dziewczyna się pojawiła, która latałaby za Damianem...

Lenkaaa_93

Damian i Florencja wezmą ślub cywilny w 100 odcinku bo znowu będzie udawała ciąże.

Lenkaaa_93

Piosenka to: Alex Sirvent feat Ximena Herrera - Junto a ti

mariola1618

Dzięki ;D ;*

ocenił(a) serial na 9
Lenkaaa_93

http://hostuje.net/file.php?id=bb142def12886686736c9bb16118b34a

ocenił(a) serial na 6
Lenkaaa_93

Może ktoś wie w jaki sposób zginęła matka Palomy, jej babcia powiedziała że umarła z miłości więc pewnie było samobójstwo, ale chciała bym się upewnić.

Rohini

Ja właśnie myślę, że albo popełniła samobójstwo, albo zmarła podczas porodu, albo Gabino ją zabił, bo w którymś z pierwszych odcinkach Ramona powiedziała, że nie chce by Paloma zadawała się z człowiekiem, który zabił jej matkę...

użytkownik usunięty
Lenkaaa_93

nie jest tak żle uwierz że były gorsze telki o to o wiele , ta też ma swe slabe punkty ale generalnie trzyma poziom i dużo się dzieje

Też tak uważam, myślę, że jest jedną z lepszych telek, bynajmniej według mnie, póki co w każdym odcinku coś się wydarza nowego, nie ma monotonii.

użytkownik usunięty
Camilla3

tak , jest wiele ciekawych wątków nie wszystko kręci się wokół głownej pary ale inne postacie też są ciekawe

Camilla3

to prawda, ale tez jest przez to jedna z najbardziej irytujacych hehe :D czlowiekowi od razu cisnienie skacze, jak znowu prawda nie wychodzi na jaw bo cos :D

Samarrita

Haha, zgadzam się, albo to ich przeciąganie, mają wyjawić komuś prawdę, to gadają, gadają o niczym, żeby w ostatnim momencie ktoś im przeszkodził ;p

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

no teraz szczególnie jak Augusto poznał prawdę w końcu i nikomu jej już nie wyjawi :D ale bawi mnie to że Ramona wie wszystko o wszytskich a oczywiście teraz jak Augusto nie żyje to na pewno nikomu nie powie o niczym..

lovemessages

taaaa bo bedzie sie pewnie czula winna czy cos. A ten kretyn Damian to gorszy niz Rodrigo z Ukrytej milosci... taki zakochany, a od razu poszedl bzyknac Florencje z rozpaczy :D Rodrigo przynajmniej z Gala nie spal, pomijajac ten jeden raz, kiedy powstala ta mala :D

ocenił(a) serial na 10
Samarrita

no mi tak samo przypomina Rodriga ale najzabawniejsze jest to jak Carmina zastrzeliła Augusta a Ramona się zlapała za serce jakby to jej strzelili xD

lovemessages

hahaha nooo... ta jej intuicja :D :D

ocenił(a) serial na 9
lovemessages

Strasznie nie podobała mi się śmierć Augusta. Zupełnie inaczej ją sobie wyobrażałam, a tu? Zobaczyłam upadającą Ramonę :), i że stłukł jej się kubek :D

ocenił(a) serial na 10
Borysoth23

haha no dokładnie jestem ciekawa kiedy to wyjdzie że to ona go zabiła pewnie na koniec serialu xD ale no Ramona jest troche zabawna, wszystko wie o wszystkich a nic się nie odezwie :D

lovemessages

Taa... ale wiecie dziwne to tam jest, wszyscy mordowani i nic się nie wydaje, nie ma policji, nie robią sekcji zwłok, Kenia zamordowana, bez echa się obyło, a powinna mieć ślad uderzenia, to samo z Augustem teraz, przecież sam nie strzelił by sobie z takiej odległości w głowę, poza tym nawet by nie mógł bo strzelba za długa i bodajże nie dosięgnął by do spustu.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

ja rozumiem wiocha wiochą ale no to też jest troche dziwne, ale jak Kenia zgineła to tam nad jeziorem byli jacys policjanci,ale pewnie Augusta smierc spowoduje na pewno wielkie oburzenie a żadnego dochodzenia policyjnego nie będzie :D tylko pokazana będzie ryczaca non stop Eliska xD

lovemessages

No niby byli, ale coś nie wyszło nic z tego... Nawet dochodzenia nie prowadzili, pochowali ją i sprawa zamknięta znając La Ermite :P , a z Augustem zobaczymy, w ogóle jestem ciekawa co w tym liście było, który Carmina mu wyjęła.

Camilla3

To był list, który napisała do niego Kenia.

Ciapek18

Aaaa, to umknęło mi to jakoś.

lovemessages

nooo ona co odcinek ryczy :D

ocenił(a) serial na 9
Borysoth23

yy tylko wszystkich usmiercaja ;( lupe zamiast wesela to chowa do ziemi pewnie wesele damiana przełoży sie

użytkownik usunięty
Borysoth23

no właśnie to było dziwne , jak zawsze przeczucie miałą że coś się stało
a dobre było jka Cramina się szarpała z Augustem ale jej przywalił z liścia ale se zasłuzyła

ocenił(a) serial na 10

no to racja ale najbardziej mnie rozbawiło że oni mówia ze on sie zabil ciekawe jakby miał dosiegnac spust i sobie strzelic w serce haha jak ta broń dłuższa od mopa była :D

lovemessages

Dokładnie, ale gdzie tam, oni nie zajarzą. :( A właśnie, ona mu strzeliła w serce? Bo nie widziałam momentu samego oddania strzału i cały czas myślałam, że w głowę, nie wiem czemu.

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

kurde teraz sama nie wiem ale mi się wydaję że w serce :D by sama Ramona się złapała za serce że niby to poczuła też :D