PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Mam takie nerwy na tym filmie, że jedynie siedzę i wyzywam ;x
Jak można być aż tak głupimi i nieoświeconymi?! To przerasta moje wyobrażenie ;x
Taki Damian... Studiował w Europie, taki wykształcony, a wierzy w każde kłamstwo... Jakby nie mógł sam zrobić tego badania DNA, żeby się upewnić czy są rodzeństwem! ;/
Do tego jak ksiądz mu mówi, że Rosendo i Estefania nie mieli romansu to dowodów mu się chce! Jakby nie mógł uwierzyć księdzu! Przecież skoro ksiądz mówi to chyba wie co mówi. Nie? W końcu jest spowiednikiem całego tego zapyziałego miasteczka ;/

Do tego co chwila jak prawda ma wyjść na jaw, ktoś przeszkadza i znowu to się odwleka! Co za debilizm!

Obejrzę jedynie ten odcinek co Augusto dowie się prawdy i koniec! ;x

Dałam tej telenoweli 4/10, ale teraz zmieniam na 2/10.

Ps. Mam tylko jeszcze jedno pytanie... Wie ktoś może jak nazywa się piosenka, która leciała dziś jak Elisa i Damian byli na cmentarzu?

lovemessages

chyba jednak w serce bo miał mocno zakrwawioną koszulę w tym miejscu

lovemessages

Dlaczego w 86 odcinku Elisa mówi ''Nie zatruje mi życia jak mojej córce i Alfonsinie,i odcinek 89 ,jak Paloma mówi Eneige że spała z Gaelem,a w 90 odcinku Paloma i Gael rozmawiają i on mówi że ją szanuje i po chwili się całują i kochają na tej trawie czy polanie.Ja nie wiem czy coś przeoczyłam w trakcie oglądania czy może to błąd lektora,a może nie poprawnie zmontowane sceny a może to jednak ja coś przeoczyłam w trakcie oglądania,jak coś to sorry za głupi post.

kaprysiu

a ja już mam dosyć Alfonsiny... co ona robi z tym swoim synem!!!! MASAKRA!!!! właśnie oglądnełam jak wręcza mu wyniki ciąży z takim uśmiechem!!!!! aż nerwy puszczają

madlem

I jeszcze nawet nie pozwoliła Florencji samej mu powiedzieć o ciąży.

Ciapek18

Alfonsina jest okropna, sprzedała by duszę diabłu, byleby Damian nie był z Elisą.