PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=631742}

Otchłań namiętności

Abismo de pasión
2012
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1653
Otchłań namiętności
powrót do forum serialu Otchłań namiętności

Co sądzicie o ostatnim odcinku?
Mi będzie brakować tej telenoweli :(

virginia_virgi

Nie wiem dlaczego Elisa taka mila dla ciotki przecież tyle krzywd. wyrządziła .

virginia_virgi

Bo przeciez Elisa jest miłoscią xD pojechali z tymi dziećmi, gael i paloma mieli 3?

pringles

2 :D, bo ta jedna dziewczyna, która bawiła się z córką Palomy to Florki była...
Mi tez będzie bardzo brakować telki, super była :)

ocenił(a) serial na 6
pringles

przesadzili z tą słodyczą na maska! :D

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Oooo świetnyy! ;) jak najbardziej.
Mi też zdecydowanie! :)

karsapogromca

A Tonia jaką śliczna szkoda że sama :(

virginia_virgi

Dokładnie, chyba najładniejsza z calego serialu :p

pringles

Najładniejsza zgadzam się .
Smutno że to koniec

virginia_virgi

Tak, Tonia jest prześliczna, szkoda, że nie dali jej nikogo do pary....
Będzie mi strasznie brakować, za szybko zleciało :(

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Lipnie zrobili, ze Tonia zostala sama. Mogli jej skolowac jakiegos milego przystojniaka.
Albo chociaz scenke jak spotyka kogos na tym przyjeciu itp.

dropsik417

a jaki Enrique fajny sie zrobił z tym lekkim zarostem ;)

ocenił(a) serial na 10
marta150391

Zagapilam sie na Florencje i nawet nie wiem jak Enrique wygladal :D

dropsik417

Kurde! Ja to samo, nie spojrzałam ani raz na Enrique, chyba będę musiała w jutrzejszej powtórce go zobaczyć ;p

ocenił(a) serial na 7
marta150391

o tak! :D Enrique naprawdę, chyba najlepiej w tym odcinku wyglądał.

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Gdzie wcielo Begonie ?

dropsik417

No wyjechała już dawno, nie wiem gdzie, ale wtedy co zostawiła list pożegnalny...

dropsik417

Zamieszkala u swojej siostry w Gwatemalii bodajze xd

pringles

W Guadalajarze, a nie Gwatemali hehehe :)

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Tez bedzie mi brakowac :(
Juz pod koniec zbieralo mi sie na wzrszenia, ale moj maz dowalal tekstami typu "Gael sie spierdzial bo mu babelki z d*py leca" ...
No i nawet sobie nie poplakalam :(

dropsik417

Hahaha, mąż widzę zadbał, żebyś za bardzo się nie wzruszyła :D , ja miałam łzy w oczach przy rozmowie Elisy z Luciem, jakoś mnie wzruszyli :)

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Mnie tez to ruszylo i nawet to jak Carmina umierala .... echhh jaka szkoda, ze to juz koniec :(

dropsik417

Jak Carmina też, wstrząsające to było, jak zaczęła się tak trzepać... ale cóż, sama sobie zapracowała na taki los...

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Watek Gabina taki troche niedopowiedziany ....
Co bedzie jak tam kiedys wyjdzie z tego wiezienia, albo ucieknie ....

dropsik417

Też tak uważam, ale pewnie skończy tak jak Carmina....

dropsik417

zawsze może umrzeć od kulki, którą ma w głowie...

ocenił(a) serial na 10
marta150391

Juz myslalam, ze przy waleniu glowa o sciane sie przekreci, no ale trudno ...

dropsik417

haha ;D może innym razem ;D on ma niezniszczalna ta głowę, tyle razy oberwał, nawet kulka i nic ;D

marta150391

Hahaha, łeb jak skała! I teraz patrzcie, Gabino obrywał non stop od wszystkich i nic mu nie dolega (no nie licząc kulki ;p), a Guido raz i od razu umarł, niekiedy to to te sytuacje były absurdalne, no, ale nie ma co mówić... Było minęło :D

Camilla3

noo, scena śmierci Carminy była wstrząsająca, nawet szkoda mi jej było w pewnym sensie

virginia_virgi

śliczny odcinek, bardzo fajnie to wszystko porozwiązywali; szkoda, że to już koniec ;( świetna była ostatnia scenka w jeziorku

ocenił(a) serial na 8
marta150391

o scenka na jeziorku jaka prześwietna! :D

ocenił(a) serial na 6
virginia_virgi

Super, bardzo mi się podobało no i oczywiście się pobeczałam, już dawno nie ryczałam z tego powodu że telenowela się skończyła. Będzie mi brakować tej teleki. No i co ja będę teraz robić o tej 18?
A mały Augusto po prostu słodziak :)

ocenił(a) serial na 10
Rohini

Noooo :)
I caly czas buzka usmiechnieta :D
Boski dzieciaczek, starsza corka Palomy tez slodka :)

Rohini

noooo, mega słodziak ;) aż miło było patrzeć jak Alfonsina cieszyła się z wnuka

Rohini

Augusto cudo, Alfonsa oszalała na jego punkcie widać :D

ocenił(a) serial na 6
Camilla3

Wiadomo pierwszy wnuk i na dodatek tak śliczny i słodki :)
Szkoda tylko że Toni nie dali jakiegoś faceta. A Ramona może będzie miała komu przekazać swoją wszechogarniającą wiedzę, bo może któraś prawnuczka będzie miała talent i dar do tego:)

ocenił(a) serial na 9
Rohini

Ramona już zaczęła Estefaniję przyuczać :D

virginia_virgi

Ostatni odcinek mnie wbił w fotel. Szczerze to śmierć Carminy była jak z horroru ale zasłużyła na to. Dzieciaczki słodkie. :)

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

JAKA WYSTAWIACIE OCENE ?
Ja z podniety wystawilam 9, pewnie jak troche ochlone zejde do 8 ;)

ocenił(a) serial na 6
dropsik417

U mnie też 9 i do ulubionych :) Ale za dwa dni pewnie spadnie do 8.

Rohini

Ja dałam 8, bo tak jak mówisz, za jakiś czas i tak bym do tej oceny zeszła, to od razu ją wystawiłam :D

virginia_virgi

Bardzo miło oglądało się ostatni odcinek :) Jednym zdaniem - Carmina umarła i wszystkim zaczęło się układać i wszyscy są szczęśliwi :p Ale jak zawsze mam mały niedosyt, zapomnieli o jednej osobie - Horaciu, szkoda, że nie wyszedł z paki i nie zaczął układać sobie życia na nowo, do końca miałam nadzieje, ze jednak będzie z Tonią.. No i Gabino najgorzej na tym wyszedł bo skonczył w więzieniu z kulą w głowie, za to Carmina się zabiła i niczego nie pożałowała. I fajnie, że Luciu otworzył swoje serce do Maru :)) Mogli jeszcze pokazać wątek jak dziewczyny są w ciąży a potem przechodzą poród i Damian z Gaelem to przeżywają :p jak zawsze w ostatnim odcinku wszystko tak szybko przewijają. Również szkoda mi, że to już koniec, telka wkręciła mnie jak żadna inna.

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Szczerze? Jakoś mi się mało podobał ten odcinek.. Nie no super..śmierć Carminy i wgl. ale brakowało mi tu tej wielkiej miłości Damiana i Elisy, pocałowali się tylko raz później pływali i się cmokali, ok..ale jak dla mnie to mało tej czułości...jeszcze rozwaliła mnie rozmowa Gaela i Palomy.."spadły mi łuski z oczu" XD hehe. Troszkę się zawiodłam.

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Aaa i jeszcze mi zabraklo zblizenia sie do siebie Palomy i Vincente jako rodzenstwa ...

ocenił(a) serial na 10
dropsik417

No w tym się z tobą zgodzę o Palomy i Vincente jako rodzenstwa.

dropsik417

tez mi tego zabrakło, a szkoda, bo zapowiadało się fajnie po tej akcji z Gabinem

użytkownik usunięty
virginia_virgi

Oj telka swietna była, szkoda ze taka krotka, czuje niedosyt :/

użytkownik usunięty
virginia_virgi

poryczałam się jak zwykle na ostatnim odc. , ta scena ze śmiercią Craminy była mocna ale zasłużyła swomi postępowanie , nie jest i jej szkoda ,wiadomo mogli trochę popracować i pokazać trochę więcej np. z Horacio ale i tak było spoko i ogólnie telka extra bardzo mi się podobała , nie nudziłam się oglądając ją

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

Mi też będzie brakować tej telenoweli .Dużo się w niej działo nie była taka nudna jak ,,Ukryta miłość'' .
Ostatni odcinek mi się podobał ale w sumie mogli pokazać co się stało z Begonią i Sabriną ..Begonia wyjechała tak ?
Carmina widać,że cierpiała ,zasłużyła na to..ale i tak uważam,że Ingrid miała gorszą śmierć ..a miała mniej na sumieniu.
Ogólnie serial 8/10 :) fajny ostatni odcinek bo żaden pozytywny bohater nie został uśmiercony na koniec. Za to duży plus. Prawdziwy happy end ;) wszyscy szczęśliwi, słodkie dzieci i podobała mi się ta scena w jeziorku i jak tak biegli w czwórkę ;) Super !

pati1109

Też mi się scena w jeziorku podobała, ta mieszanka teraźniejszości z tym jak byli dziećmi, wzruszające :)