PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690404}

Outlander

2014 - 2026
8,0 33 tys. ocen
8,0 10 1 33051
8,0 2 krytyków
Outlander
powrót do forum serialu Outlander

Jest to temat pomocniczy, dla tych co czytają ( z nudów "Droughtlanderowych") "Zdrowe jaja", czyli naszą wersję "Outlander'a".
http://www.filmweb.pl/serial/Outlander-2014-690404/discussion/%22Zdrowe+jaja%22% 2C+czyli+nasza+wersja+%22Outlander%27a%22,2808332

Specjalnie nie oznaczam tego tematu ostrzeżeniem o spoilerach, choć mogą się one zdarzyć. Jednak wydaje mi się, że na to forum zaglądają głównie fani twórczości Diany Gabaldon, którzy ze wszystkimi możliwymi spojlerami są już dawno zaznajomieni. W każdym razie czujcie się ostrzeżeni.

Z założenia "Zdrowe jaja" odchodzą od oryginału, lub go na własną modłę przeinaczają, więc Ci którzy "Outlanderów" nie czytali, nigdy nie mogą mieć pewności co jest prawdą, a co fałszem w stosunku do powieści, a tym bardziej do serialu.

Jest to również miejsce, gdzie można się wymieniać pomysłami na ciąg dalszy "Jaj". W końcu nie chcemy jajecznicą zababrać całego forum "Outlandera", a wymiana idei za pomocą poczty Flimwebu jest delikatnie mówiąc upierdliwa, bo nie istnieje tutaj coś takiego jak "skrzynka nadawcza".

Więc Wy o Którzy nie chcecie / nie lubicie / nie macie czasu pisać, a wpadliście na jakiś przewrotny pomysł dotyczący Murtagha Posępnobrewego & Jamesa o Płonących Lokach oraz ich Kompanów, tu w krótkich żołnierskich słowach możecie się nim podzielić.

Możecie się tu również wywenętrzyć na temat tego co w "Zdrowych jajach" Was cieszy, a co gryzie. Wszelką krytykę przyjmiemy na klatę (mniej lub bardziej owłosioną ;) , chociaż nie obiecuję natychmiastowej poprawy.

Zachęcam również do dołączenia do grona autorów.
Wpisy mogą być "nieco_mniej_rozbudowane" niż moje i nie zawsze tak zabawne jak twórczość Kocham_Skippera. Wystarczy kilka zdań i nie zawsze muszą one mieć sens. Kochamy absurd, a im Nas więcej tym weselej.

Uwaga: jeśli nie chcecie spoilerów dotyczących "Zdrowych jaj", nie czytajcie dalej.

evo_33

O, tu jesteś. Hej :)

RubySava

Ano tu jestem :)
Tak jak mówiłam Lucek zmienił outfit ;)

evo_33

Na razie do ''Zdrowych jaj''nie zaglądam, bo muszę nadrobić serial: ale będę tu wchodzić od czasu do czasu.