Outlander (2014)
Outlander: Sezon 7 Outlander sezon 7, odcinek 16
odcinek Outlander (2014)

Outlander | Sto tysięcy aniołów

A Hundred Thousand Angels 1h 2m
8,1 74  oceny
8,1 10 1 74
Outlander
powrót do forum s7e16

Ktoś wie dlaczego 16 odcinek jest wyświetlany po dłuższej przerwie? Gdzie mozna zobaczyć go juz dzisiaj? Na Netflixie dopiero za 8 dni ☹️

ocenił(a) serial na 10
mikos77

No ja właśnie się rozsiadłam, z nadzieją, że obejrzę nowy odcinek, a w Netflix napisane, że dopiero za tydzień :/

ocenił(a) serial na 8
ewelina_m

Tak, premiera ostatniego odcinka z tego sezonu została przesunięta o tydzień

ocenił(a) serial na 10
Gabysia20

Smuteczek :(

ocenił(a) serial na 10
ewelina_m

Warto było czekać. Świetny.

ocenił(a) serial na 10
kasia_cison

Właśnie obejrzałam, świetny :) Nie rozumiem końcówki, czy tu chodzi o reinkarnację, czy faktycznie ich córka jakoś przeżyła, ale jak, skoro ją pochowali, z tego co pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
ewelina_m

Mogli tylko sobie darować śmierć Rolo :(

ocenił(a) serial na 10
Neciiova

Ale jest to jakaś przenośnia. Moim zdaniem dobrze to zinterpretowali. On może skupić się na rodzinie. Dzikie życie, życie wilka może porzucić.

ocenił(a) serial na 10
ewelina_m

Właśnie to też chodzi mi po głowie, ale jak! Chyba trzeba wrócić do tamtego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
kasia_cison

Z tego co pamiętam, to ją pochowali. Zobacz co napisał ChatGPT:

W finale 7. sezonu serialu "Outlander" pojawia się zaskakujący wątek dotyczący Faith, pierwszej córki Claire i Jamiego, która według wcześniejszych wydarzeń zmarła tuż po narodzinach. Podczas rekonwalescencji po odniesionych obrażeniach, Claire ma wizję, w której odwiedza ją Master Raymond, sugerując, że Faith mogła przeżyć i mieć własne potomstwo.

Dodatkowo, Claire odkrywa, że Fanny, nowa postać wprowadzona w tym sezonie, może być powiązana z Faith, co sugeruje, że Fanny mogłaby być wnuczką Claire i Jamiego.

Te rewelacje wskazują na to, że Faith mogła jednak przeżyć i prowadzić inne życie, co otwiera nowe wątki fabularne do rozwinięcia w nadchodzącym 8. sezonie. Nie ma jednak sugestii, że chodzi o reinkarnację; raczej wskazuje to na możliwość, że Faith została uratowana po narodzinach i miała własne potomstwo.

ewelina_m

Moją głowę zaprząta w związku z tym tylko jedna myśl: czy William uprawiał seks ze swoją siostrzenicą? :o

ocenił(a) serial na 10
Ewelka45721

Nie był tego świadomy, więc się nie liczy, ale słuszne spostrzeżenie.

ocenił(a) serial na 10
Ewelka45721

Też o tym pomyślałam i na to wygląda, że tak :D