Mamy 18 stycznia, ostatni odcinek 7 sezonu za nami, ktoś znalazł info na kiedy zapowiadany jest ostatni sezon?
Jakiś czas temu czytałam, że planowana premiera jest na drugą połowę 2025 roku, ale to zawsze jest bardzo płynne
Też słyszałam o drugiej połowie 2025, natomiast chciałam się Was podpytać jak wasze odczucia po ostatnimi odcinku? I jak rozumiecie motyw z tą mała, która Fraserowie zabierają ze sobą? Czy to córka Faith, ich córki, która rzekomo przeżyła? Już nie orientuje się w rozbieżności czasu w tym serialu więc nie wiem czy dobrze myślę :D
Niestety nie pamiętam, czy ten motyw był w książce. Na pewno była w niej historia Willa i sióstr Pocock. Jeśli przypuszczenia Claire co do ich córki byłyby słuszne, to dziewczyny byłyby siostrzeńcami Williama
W 9. tomie powieści Claire zaczyna podejrzewać, że jej córeczka mogła zostać ożywiona przez Mistrza Raymonda za pomocą jego niebieskich świateł. Dokładne wyjaśnienie zapewne będzie w 10. tomie. Niewykluczone, że Claire i Frances spotkają się jeszcze z Faith. Frances i Faith zapewne mają odziedziczoną po Claire umiejętność podróżowania w czasie.
W sumie ma to sens. Jak Williama pyta ojciec czy kocha Jane to on mówi, że nie potrafi nazwać tego uczucia - może właśnie stąd to uczucie pochodzące z więzów krwi.
Też jestem zaskoczony, myślałem że to będzie ostatni odcinek. Czekamy do 2iommm
Też jestem zaskoczony, myślałem że to będzie ostatni odcinek. Czekamy do wiosny na kontynuacje
Przy porodzie *...Noworodek przeżył a Matce wmówiono że urodziło się "martwe*...i w ostatnim odcinku ta dziewczynka okaże się ich córką....temat do przemyślenia jeśli od początku ogląda się wszystkie sezony...
Ostatni 8 sezon ponoć latem 2025. Na profilu outlanderowym na ig widziałam takie info. Mnie ciekawi czy w tym 8 sezonie będzie tylko o rodzicach Claire i Jimiego czy jednak Claire i Jimi też się będą przewijać bo jednak 7 sezon zakończyli tak że spokojnie dałoby się kontynuować...
8 sezon będzie raczej zakończeniem serii Outlander a spin off o rodzicach to ma być osobny serial - z tego co zrozumiałam. Natomiast 8 sezon nie ma być już zgodny z książkami, bo tom 10 nie został jeszcze wydany. I tutaj mam zagwostkeę czy oglądać ten 8 sezon czy czekać na kolejny tom, żeby sobie nie psuć. No i ogólnie chyba muszę kolejny raz przeczytać całą serię bo tego motywu z Feith, która przeżyła nie pamiętam. Wiem, że była zbieżność imion ale może źle to zinterpretowałam.
Racja, niedawno się dowiedziałam że będzie 8 sezon o Claire i Jamim a osobno spinn off o ich rodzicach. Tak, zakończenie ma być inne niż w książkach. Ale i tak jestem ciekawa :)
W tym roku będzie prequel "Blood of my blood". W przyszłym 8 sezon. Starz lubi przeciągać czas oglądalności.