PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=398976}

Paco i jego ludzie

Los hombres de Paco
2005 - 2021
7,7 896  ocen
7,7 10 1 896
Paco i jego ludzie
powrót do forum serialu Paco i jego ludzie

Poszukuję tytułu i wykonawcy piosenki z odcinka "Los dos entierros de Lucas Fernández", granej w trakcie retrospekcji pocałunków Sary i Lukasa. Jest fantastyczna, a nie mogę znaleść wykonawcy.

ocenił(a) serial na 10
mariik

Barrie Gledden "Castaway", ciężko ją znaleźć, podaj maila, to Ci ją prześlę;)

ocenił(a) serial na 10
lily1991

Hej lily1991 mam prosbe do Ciebie czy moglabys mi przeslac utwory ktore sa w tym serialu(jak najwiecej masz i mozesz :) ) byłabym przeogromnie wdzięczna :) moj mail: olcia8903@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
olcia8903

to jest raczej trudne do zrealizowania. Tych piosenek, jest za dużo. Pojedynczą jestem w stanie przełać

ocenił(a) serial na 10
lily1991

no to moze jakies takie ktore nie wchodza w sklad ich soundtracku-los hombres de paco(mysle ze wiesz o czym mowie, tam 14piosenek jest pierwsza cada dia). albo napisz mi jak i gdzie moge je znalezc to jakos sama dam rade :)
dziekuje za zainteresowanie i odpowiedz.
pozdrawiam :))

ocenił(a) serial na 10
lily1991

mam wielka prośbe codo tej piosenki ;d bylabym baardzo wdzieczna, gdybys mi ja przeslala, moj e-mail to karolcia2492@op.pl

mariik

jak chcesz to mam muzyke z ostatniego odcinka 8 serii min. se me olvido
otra vez, piosenke grana podczas stripteasu lucasa dla sary i odwrotnie,
piosenki pignoise nie tylko z los hombres itd. itp. chyba ze juz je masz:)

ocenił(a) serial na 10
blink_one

Ja bardzo chętnie bym wzieła :}. Zwłaszcza muzykę z ostatniego odcinka 8 serii.
Jeśli możesz podeslij na adres powagailya@gmail.com
Z góry dziękuję

ocenił(a) serial na 10
blink_one

a bardzo Cie poproszę o te piosenki rowniez :) :D olcia8903@wp.pl
a pignoise jakies mam :)

ocenił(a) serial na 10
blink_one

Jeśli to nie problem, również bym prosiła o przesłanie tych piosenek sara_7@onet.eu. Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
sara7

Jeśli możnaby było to ja także poproszę. Mój e-mail: edyta2706@gmail.com

ocenił(a) serial na 10
blink_one

Witaj!Dzisiaj trafiłam pierwszy raz na forum o moim ulubionym serialu - mam piosenki chyba wszystkie pignoise, ale poszukuje pojedyńczych utworów , ktore Ty posiadasz. Gdyby nie było to problemem to bardzo proszę o utwory z ostatniego odcinka 8 serii i utwór "Casteway"- dzięki osa1982@onet.pl

mariik

hej:) jeszcze dzisiaj lub jutro przesle Wam te piosenki:) sorki ze nie
wczesniej ale przez dluzszy czas nie mialam dostepu do internetu:/

ocenił(a) serial na 10
blink_one

ooo jak milo ;) a masz moze ta inna wersje castaway? jak tak to moglabys przeslac ? moj e-mail to karolcia2492@op.pl bylabym baaardzo wdzieczna ;)

karolcia2492

nie wiem dokladnie o ktora wersje tej piosenki Ci chodzi; byla ona grana w los hombres de paco?? a jesli tak to w ktorym momencie?? mam wersje instrumentalna to jak chcesz to Ci ja wysle; a i jak ktos chce to mam jeszcze muzyke z roznych momentow w serialu:)

ocenił(a) serial na 10
blink_one

to bardzo bym prosila :) tak dokladniej to ona wystepuje podczas snow sary. a tak dokladniej, kiedy ratuje Lucasa przed utonieciem. jak sie nie myle jest to czwarty sezon odcinek 7

karolcia2492

to juz wiem, o ktora melodie Ci chodzi, tylko to nie jest castaway;) juz wyslane:)

ocenił(a) serial na 10
blink_one

dziekuje baardzo : **

nieoceniona wdziecznosc z mojej strony : ))

ocenił(a) serial na 9
karolcia2492

A czy zna ktoś może tytuł piosenki ze snu Curtisa? Jak leży w szpitalu postrzelony.

ewa91

ooooooo jaa tez mam prosbe :) czy przeslalby mi ktos rowniez utworki z serialuu (jak najwiecej !? ) :) ??? bo ja mam dosc wolnego kompa i nim mi sie cokolwiek sciagnie to szaalu dostaje ;( a tu widze ze przesylacie :) jak co to moj mail > wilowska@vp.pl bede przeeogromnie wdzieczna :)

8zyta9

i jeszcze mam pytanie czy ktos ma ten utworek ktory leci w tle na poczatku ?
http://www.youtube.com/watch?v=m_uLThMjj-8&feature=related

8zyta9

Bardzo proszę o przesłanie mi tego utworu z góry dziękuje. mój mail lidzia05@interia.pl

8zyta9

nie ma sprawy juz wyslane:) piosenki pignoise i inne:)