Czy zna ktos z Was piosenke ktora ma jako dzwonek Paco? Bardzo mi sie spodobal ale nie moge nigdzie znalezc info. Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto pomoze:)
podaj mail, wyśle ci, bo mam melodie Paco i melodię Lucasa, jak coś pytaj, bo dosyć dobrze znam soundtrack z tego serialu;)
Wysłałam, mam nadzieje, że doszło, jak coś jeszcze z soundtracku będziesz chciała, pisz na mail
Ja też poproszę o te dzwonki. Mój adres powagailya@gmail.com. Z góry dziękuję A możesz podesłać mi listę piosenek z tego serialu??
Mozesz mi takze podeslac dzownek jaki mial pako w telefonie ? Jak cos to wysjlij na e-mail natan64@tlen.pl
hey. bardzo byłaby wdzięczna za dwonek Paco i Lukasa i piosenke cada dia. mój mail lidzia05@interia.pl z góry dziękuje!!!
Witam, czy prześlesz mi dzwonki do telefonów Paco i innych wariatów z posterunku San Antonio? Czy wiesz jaki jest tytuł soundtracku bo szukam i go nigdzie nie ma. pozdrawiam maciek, mój mail: mbobola@o2.pl
witam czy mógłbym poprosić o wysłanie melodii z dzwonków Paco i Lukasa byłbym bardzo wdzięczny:)))
robertwilku@wp.pl
ja też bym poprosił ten dzwonek, jakby mógł ktoś przesłać to byłbym wdziędzny
mój mejl: yogurt_13@o2.pl
z góry dzięki!
Wysłane. Mam nadzieję, że doszło. Tak, mam cały soundtrack, a także niektóre ładne piosenki z serii, które nie znalazły się na oficjalnym CD z soundtrackiem.
Dzięki, doszły.
Mam prośbe, jeśli to nie kłopot to czy mogłabyś wysłać mi też soundtrack i inne piosenki z serialu, bo nigdzie nie mogę ich znaleźć.
magdzia132@wp.pl
http://www.filestube.com/3eed7f7d5a970ce903e9/go.html
to link do strony skąd można ściągnąć oficjalny soundtrack, tych piosenek jest za dużo, mam zbyt wolny net. Ale jak nie znajdziecie piosenki z serii, na oficjalnym soundtracku, wtedy pytajcie, pojedynczo mogę wysyłać.
Wyświetliło się że plik nie jest już dostępny :(
Mogę również prosić o przesłanie dzwonków Paco i Lucasa?
Z góry dzięki! :)
to podaj mi swój mail. a jeśli chodzi o original soundtrack, to wystarczy wpisać wyszukiwarkę Los hombres de Paco BSO, i powinno się na któreś stronce znaleźć źródło.
Witam
Ja też bardzo bym chciała dzwonek Paco i Lukasa,mogę się do ciebie uśmiechnąć :)
Podaję ci mail : baf6@wp.pl
Z góry dziękuję
Witam
Serdeczne dzięki za przesłane dzwonki,zaraz je sobie przerzucam na telefon.
Bardzo lubię ten film.....,a wkurza mnie ze na axn crime piszą ze puszczają codziennie o północy a w rzeczywistości leci jakiś inny film:((
Pozdrawiam serdecznie
Ogólnie w Polsce nie za ciekawie jest z emisją Los hombres de Paco. Ja oglądam po hiszpańsku na bieżąco, a co sezon jest coraz ciekawsze.
Oj sorki zapomniałam :)
sara_7@onet.eu
A co do emisji to przecież leci na AXN crime od pon. do pt. o 00:00 pierwsza seria.
Tak wiem że "leci" pierwszy sezon- miałam ochotę zacząć od nowa oglądać, bo kiedyś zaczęłam i przerwałam bo nie miałam czasu. Ale oni tylko piszą w rozkładówce a w rzeczywistości nie puszczają tego filmu tylko inne. Możliwe za są pomyłki w programie ale jak sprawdzam to w każej gazecie też podają tę samą godzinę. Może ktoś wie o której naprawdę leci???
Bardzo Ciebie prosze bys mi wyslala;)jestem milosnikiem tego serialu prosze o to by wyslano mi dzwonek paco,lucasa i soundtraca:)
Hello!Parę dni temu odkryłam forum fanów serialu, byc może już za póżno ale miałabym ogromna prośbę o dzwonki Paco i Lucasa.Byłabym wdzięczna także za piosenki, bardzo wdzięczna!!!!!!!!!Oglądałam cały serial wyświetlany w Polsce , czekam na dalsze, nie znam hiszpańskiego aby móc oglądać wszystko.
Mój mail
osa1982@onet.pl
Dzięki i pozdrawiam
Witam:)Jesli nie bedzie to problemem, to ja również byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie tych dzwonków. Mój mail: simix725@gmail.com
Pozdrawiam:)
Ja także bym prosił jeśli to nieproblem bo bardzo ale to bardzo zależy mi na tych dzwonkach i sountracku:) moj emial to strzelec244@wp.pl