PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=398976}

Paco i jego ludzie

Los hombres de Paco
2005 - 2021
7,7 896  ocen
7,7 10 1 896
Paco i jego ludzie
powrót do forum serialu Paco i jego ludzie

NOWE ODCINKI !

ocenił(a) serial na 10

Dnia 31 Lipca o godzinie 20:00 zostanie wyemitowany na AXN Crime nowy odcinek tj. Los dos entierros de Lucas Fernández. Nareszcie zobaczymy ciąg dalszy !

ocenił(a) serial na 10
Santino7

Taaaaaaaaaaaaaaaaak! NARESZCIE!

Santino7

ejjjjj a powiedz mi skad wiesz o tym ze dalszy ciag ? ja weszlam na str AXN i bylo ze na 31 lipca no 1szy odcinek ale z V serii a w gazecie jest napisane ze caly czas teraz leci V seria na AXN crime wiec czy to nei bedzie znowu powtorka ;-/ ? ja wogole nei moge sie polapac ktora serie tak na prawde ogladamy teraz na AXn bo jak patrze na odcinki wypisane na fimweb to zupelnie inaczej :-/

ocenił(a) serial na 10
8zyta9

Sezony Lhdp sa liczone na 2 sposoby, jedni piszą ze jest ich 9, po 13 odcinkow na sezon, a inni ze 6, liczac 2 pierwsze sezony po 13 odcinkow, a 4 kolejne po 26. Na AXN crime leci teraz 4 sezon z 6 (6 z 9), wiec gazeta "lekko sie pomylila" poniewaz 31 lipca bedzie emitowany 22 odcinek 4 sezonu (11 odcinek 6), dotychczas na AXN wyemitowano do odcinka pt. "El Setter Cojo", a "Los dos entierros de Lucas Fernández" nigdy nie byl jeszcze emitowany w Polsce. Czyli jeszcze 4 odcinki i dopiero wtedy bedzie 5 sezon.

Santino7

no dobra to w takim razie modle sie zeby to byl nowy odcinek i zeby nas nie porobili tylko :) aleeeeeeeeeezzzzzzz sie ciesze :D :D :D :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8zyta9

Polecam ramówkę w AXN. Z tego co widać odcinki " Los dos entierros de Lucas Fernández ", "El novio cadáver", "Tiroteo nupcial ", "Contra las cuerdas" zostaną pominięte. Z tego co pamiętam odcinek 503 wg. AXN to "El setter cojo". Tak czy inaczej kontynuacja paco jest dobrym zjawiskiem.

ocenił(a) serial na 10
dominium

Polecam nie sugerować się ramówką AXN, "Los dos entierros de Lucas Fernández ", "El novio cadáver", "Tiroteo nupcial " zostały wyemitowane, tylko źle je oznaczono, może błąd wyniknął z faktu że pomiędzy "El setter cojo" a "Los dos entierros de Lucas Fernández " było 2 miesiące przerwy, i błędnie wzięto to jako nowy sezon. "Contra las cuerdas" to jest specjalny odcinek przypominający historię IV sezonu do momentu odcinka El setter cojo, specjalne odcinki nie były emitowane w Polsce (były 3: "Contra las cuerdas" i dwuczęściowy "Mi vida con Lucas").