PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=398976}

Paco i jego ludzie

Los hombres de Paco
2005 - 2021
7,7 896  ocen
7,7 10 1 896
Paco i jego ludzie
powrót do forum serialu Paco i jego ludzie

tak sobie pomyslalam ze moze gdyby wiecej ludzi sie podpisalo oczywiscie Ci ktorzy ogladaja ten serial i stworzylibysmy petycje ? albo jakies pisemko? no nie wiem ? petycja z prosba do AXN zeby puscili dalsze serie i nie o takiej godzinie pozniej? co wy na to ? moze tak bysmy razem zadzialali jakos? :)
Pozdrawiaaam! :)

ocenił(a) serial na 10
8zyta9

jestem za:)) wchodzę w to:))

ja ten serial to już na antenie 3 oglądam i w każdą środę o 22.00 ukazuje się na hiszpańskiej antenie widzę jak ludzie są zdesperowani, podaje nawet linki z streszczeniami tego serialu

ocenił(a) serial na 10
anngelika123

Ja też jestem jak najbardziej za.Pisał ktoś ostatnio do AXN-u z pytaniem o dalsze odcinki?Ja nie mogłam znaleźć adresu na który mozna takie zapytanie wysłać.

anitab_22

Swietnie ! no ja dostalam fiola i sie uzaleznilam od serialu bo zamiast sie uczyc albo nie wiem co robic to godzinami siedze przed kompem na YT i ogladam urywki i zlepki tych dalszych odcinkow :P nie no tak zaje****** serialu to jeszcze nigdy nie widzialam :) takze ja w weekend usiade i poszukam adresu na jaki mozna cos wyslac do AXNu a wy dziewczeta myslcie jak zrobic z tymi podpisami czy nei wiem kurcze ;/ bo dobrze by bylo miec sporo podpisow to by zobaczyli ze ludzie to naprawde ogladaja i uwielbiaja ten serial ! czas dzialac ! :) :D
pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 10
8zyta9

niestety to jedyne namiary na AXN gdzie można wysłać wiadomość
AXN kontakt

Przedstawiciel w Polsce:
HBO Polska Sp. z o.o
ul. Puławska 17,
02-515 Warszawa

T: +48 22 852 88 00

Kontakt:

Piotr Omielczenko

AXN Marketing Manager
piotr.omielczenko@hbo.pl

Magdalena Mastalerz

AXN Marketing Coordinator
magda.mastalerz@hbo.pl

ocenił(a) serial na 10
anngelika123

Do tego Pana Piotra to juz pisałam ale mi odesłał mojego maila bez odpowiedzi.

anitab_22

a jak bysmy sprobowaly zebrac jakas liczbe podpisow czy cos i wyslac list? ;/ bo tez szukalam i masz racje to chyba jedyny kontakt z AXN ;/ chyba ze jeszcze mail pojdzie do tej Pani Magdaleny? w sumie to mozemy jeszcze raz do Pana Piotra tez co ?

8zyta9

a moze kazda powyslyla maila do niej i do niego ze swojego konta i powiecie swoim znajomym zeby tez to zrobili ja tez moim? wiecie jak zobacza mase maili to juz beda musieli cos odpowiedziec :P ?

ocenił(a) serial na 10
8zyta9

najgorsze jest to że do obydwóch pisałam i nic nie odpisali, zarejestrowałam się na AXN i zastanawiałam się czy nie na blogu albo jakimś forum ich naciskać, szczerze mówiąc to ściągnęłam wszystkie odcinki Paco tłumaczę je teraz sobie sama bo czuję że się nie doczekam kolejnego sezonu na AXN,
tłumaczę z hiszpańskiego na translatorze na angielski a z angielskiego na polski, widzę jak ludzie chcą kolejnych odcinków Paco,

Zastanawiałam się czy nie założyć jakiegoś bloga, chętnie udostępnię materiały tylko niech ktoś założy bloga co wy na ten temat myślicie?

anngelika123

hej, ja nawet próbowałam się dodzwonic do nich, http://www.axn.pl/axn-kontakt ale tam mnie przełączyli do HBO, bo podobno oni decydują o tym, ale w HBO nikt nie odbiera, panienka pod telefonem ciągle mówi, że w tej chwili jest tam zajęte i mam spróbować poźniej...jestem za petycją, każdą niedzielę ślęczę jak osioł przed tv z nadzieją, że poleci dalej

daisy79

no ok mozemy zalozyc bloga tylko ja sie za to nie chwytam bo nie siedze tak dobrze w necie zeby zrobic :( czy jest ktos chetny :) ? ? ? przydalby sie nam :)
kurcze bo jesli nie uda sie to najchetniej do Ciebie anngelika bym wyslala plyty poczta zebys mi nagrala to co masz sciagniete :P :D bo ja nie mam dostepu ani kompa dobrego zeby sciagac :/ bo nei moge juz wytrzymac dluzej bez dalszych odcinkow :P :( :(

a co do petycjii no to ok piszemy ! tylko powiedzcie mi jak zrobimy ;/? mailem kazdy wysyla i zrobimy nalot mailowy do nich czy list wysylamy z podpisami ? i jak je zebrac bo nie mam pojecia kurcze ;/ !
Pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 9
8zyta9

www.petycje.pl

Tylko niech ktoś wysmaży jakąś ładną treść...

marabutt_ab

"Serial Paco i Jego ludzie IV seria są nadawani aktualnie w soboty i
niedziele na kanale AXN Crime o godz. 20.35.
Poniżej link:
http://www.axncrime.pl/Series2/1410/10171

Na głównym kanale póki co nie przewidujemy wznowienia tego serialu.
Gdy tylko się coś zmieni to na pewno poinformujemy o tym naszych widzów
na stronie internetowej i na kanale."

taką odpowiedź uzyskałam od HBO Polska

masakra.... przerywać serial w połowie, ciekawe czemu takie paści jak "lost" itp leciały non stop....

ocenił(a) serial na 10
daisy79

jeśli chodzi o złożenie bloga to niech ktoś założy bo kiepska w blogach jestem, ja montuje filmy, powiem Wam wszystkim że koniec sezonu wymiata, są wspominki o wszystkich którzy odeszli z serialu normalnie się popłakałam a raczej do nie płaczę he he , finał z pompą ubolewam że to koniec,

ocenił(a) serial na 10
8zyta9

troszkę nas mało do pisania tej petycji chyba że my będziemy ich non stop okupować he he

anngelika123

myślę, że jak ktoś zorganizuję pisanie petycji to się znajdzie więcej chętnych:) ja jestem w 1000% za :)