PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

Jak dla mnie pilotowy odc był świetny ! wszystko mi pasowało.. Anna Sophia jest niesamowita, do roli Carrie bardzo pasuje i taka pozytywna energia od niej bije.. (kiedy się ekscytowała stażem to ja razem z nią :P)
uważam, że serial zapowiada się bardzo dobrze :) podobały mi się ujęcia, muzyka, dialogi, NARRACJA Carrie bardzo mi się podoba .. cos na styl Grey's Anatomy ;p, aktorzy pasują do postaci... na razie sam pozytyw :) zobaczymy jak się to rozwinie.. mam nadzieje, że będę tylko bardziej zachwycona z odc na odc
:)

meredith21

standardowe pytanie w takim razie, gdzie można już obejrzeć? bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć :)

ocenił(a) serial na 4
iamcassie

tutaj :) http://watchseries.lt/episode/The_Carrie_Diaries_s1_e1.html

mzp15

dziękuję :)

meredith21

Mi rowniez bardzo sie podobalo :) Mam tylko wrazenie ze Carrie jest troche za ladna ,wszyscy wiemy jak wyglada Sarah Jessica Parker ,a dla mnie jest ona pierwowzorem .

scarlet87

młoda Sarah była ładna w Girls Just Want to Have Fun :) tylko później coś jej się porobiło z twarzą ;p a AnnaSophia znowu tu wygląda dla mnie gorzej niż w Soul surfer, przez te kręcone włosy, moim zdaniem jej nie pasują, więc powiedzmy, że to jakiś kompromis :D

ocenił(a) serial na 4
scarlet87

ale ma prawie tak samo krzywe nogi jak Sarah Jessica Parker :p

ocenił(a) serial na 8
meredith21

Dla mnie glowna aktorka swietna. Uwazam,ze jest za ladna do roli Carrie ale kurcze, te tiki,sposob mowy, b. przypomina Sarah w seksie w wielkim miescie. Zastanawia mnie tylko to ,ze w serialu Carrie ma siostre natomiast w seksie w wielkim miescie nie ma o niej mowy. Jest jeszcze jedna kwestia. Wydaje mi sie,ze na samym poczatku seksu w wielkim miescie Carrie mowi,ze zostawil ja ojciec i wychowywala sie tylko z mama, moge sie mylic .

ocenił(a) serial na 4
rubia1b

Film jest na podstawie książek i rzeczywiście jest trochę niezgodności z Seksem w Wielkim Mieście. Oczekiwałam, że Pamiętniki Carrie będą bardziej podobne do "Dzienników Carrie" i "Carrie w Wielkim Mieście". Z tego względu, że przeczytałam te książki po kilka razy i już przyzwyczaiłam się z myślą, że serial będzie na podstawie ich fabuły, trochę mnie to rozczarowało, ale zobaczymy co będzie dalej. :) Kto z Was czytał te książki? :)

Jeżeli chcecie linki do pierwszego odcinka, piszcie na priv. :)

rubia1b

nie mozna nigdy oczekiwac PIERWOWZORU ksiązki zwłaszcza jesli chodzi o serial... aby serial trwal jak najdluzej byl nieprzewidywalny itd potrzeba pozmieniac nieco i dodac cos innego, nowe postaci, historie itd.. i tak naprawde tylko gł bohaterka, ktos z jej otoczenia i ZARYS historii (z ksiazki) są tak naprawde na podstawie ksiazki (bo ksiazka to tylko pomysl i wzór zeby stworzyc cos nowego a w razie czego kiedy pomysłów scenarzystą zabraknie zaczerpnąć coś z ksiazki.. tak to wygląda.. moim zdaniem ;p)
i nie obchodzi mnie to czy serial bedzie idealnie odwzorowany czy prawie wcale CHCĘ GO PO PROSTU OGLĄDAĆ bo mi się podoba (oceniam wg tego czy coś mnie wciąga .. a ten to zrobił od 1-ych minut :D)
* czekam niecierpliwie na nastepne odcinki, jeszcze raz powtórze AnnaSophia jest niesamowita w tej roli (pasuje jak ulał) :)

ocenił(a) serial na 8
meredith21

ja nie mowilam o ksiazce tylko dwoch serialach.

rubia1b

miałam dać odpowiedz "welnax3" ;p

ocenił(a) serial na 9
meredith21

Znakomity, coś nowego i fajnego.

Hurricane15

:) dzisiaj obejrzalam sobie 2 raz odcinek ale tym razem z napisami polskimi :) UWIELBIAM (!) dalej śmieszyły mnie niektóre sceny inne ekscytowały :D :D

meredith21

muzyka była super, uwielbiam takie klimaty :) zapowiada się całkiem nieźle, chociaż główna postac mnie trochę irytuje, dziwna ta aktorka. No ale zobaczymy jak to będzie dalej :)

ocenił(a) serial na 7
akinimodmeb

Po pierwszym odcinku dla mnie bardzo na plus. Ogromnie mi się spodobało i nie ukrywam, że jest to dla mnie coś zupełnie nowego i innego od pozostałych adresowanych dla młodzieży seriali. Również sądzę, że AnnaSophia Robb jest w roli Carrie niesamowita - na razie po pilocie nie wiem, jak właściwie można jej nie polubić. Sympatyczna postać.
Na razie nie oceniam. Zrobię to po całym sezonie.

ocenił(a) serial na 7
Fabulous_Killjoy

Zgadzam się, niby wszystko to już było milion razy, ale pilot miał nie dość że miał naprawdę fajną atmosferę, to jeszcze dialogi były naprawde dobre; widać, że ktoś przysiadł nad scenariuszem. Obsada też na plus, a poza tym miło wreszcie zobaczyć serial, w których nastolatków nie grają aktorzy 25+.