Jak dla mnie pilotowy odc był świetny ! wszystko mi pasowało.. Anna Sophia jest niesamowita, do roli Carrie bardzo pasuje i taka pozytywna energia od niej bije.. (kiedy się ekscytowała stażem to ja razem z nią :P)
uważam, że serial zapowiada się bardzo dobrze :) podobały mi się ujęcia, muzyka, dialogi, NARRACJA Carrie bardzo mi się podoba .. cos na styl Grey's Anatomy ;p, aktorzy pasują do postaci... na razie sam pozytyw :) zobaczymy jak się to rozwinie.. mam nadzieje, że będę tylko bardziej zachwycona z odc na odc
:)
standardowe pytanie w takim razie, gdzie można już obejrzeć? bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć :)
Mi rowniez bardzo sie podobalo :) Mam tylko wrazenie ze Carrie jest troche za ladna ,wszyscy wiemy jak wyglada Sarah Jessica Parker ,a dla mnie jest ona pierwowzorem .
młoda Sarah była ładna w Girls Just Want to Have Fun :) tylko później coś jej się porobiło z twarzą ;p a AnnaSophia znowu tu wygląda dla mnie gorzej niż w Soul surfer, przez te kręcone włosy, moim zdaniem jej nie pasują, więc powiedzmy, że to jakiś kompromis :D
Dla mnie glowna aktorka swietna. Uwazam,ze jest za ladna do roli Carrie ale kurcze, te tiki,sposob mowy, b. przypomina Sarah w seksie w wielkim miescie. Zastanawia mnie tylko to ,ze w serialu Carrie ma siostre natomiast w seksie w wielkim miescie nie ma o niej mowy. Jest jeszcze jedna kwestia. Wydaje mi sie,ze na samym poczatku seksu w wielkim miescie Carrie mowi,ze zostawil ja ojciec i wychowywala sie tylko z mama, moge sie mylic .
Film jest na podstawie książek i rzeczywiście jest trochę niezgodności z Seksem w Wielkim Mieście. Oczekiwałam, że Pamiętniki Carrie będą bardziej podobne do "Dzienników Carrie" i "Carrie w Wielkim Mieście". Z tego względu, że przeczytałam te książki po kilka razy i już przyzwyczaiłam się z myślą, że serial będzie na podstawie ich fabuły, trochę mnie to rozczarowało, ale zobaczymy co będzie dalej. :) Kto z Was czytał te książki? :)
Jeżeli chcecie linki do pierwszego odcinka, piszcie na priv. :)
nie mozna nigdy oczekiwac PIERWOWZORU ksiązki zwłaszcza jesli chodzi o serial... aby serial trwal jak najdluzej byl nieprzewidywalny itd potrzeba pozmieniac nieco i dodac cos innego, nowe postaci, historie itd.. i tak naprawde tylko gł bohaterka, ktos z jej otoczenia i ZARYS historii (z ksiazki) są tak naprawde na podstawie ksiazki (bo ksiazka to tylko pomysl i wzór zeby stworzyc cos nowego a w razie czego kiedy pomysłów scenarzystą zabraknie zaczerpnąć coś z ksiazki.. tak to wygląda.. moim zdaniem ;p)
i nie obchodzi mnie to czy serial bedzie idealnie odwzorowany czy prawie wcale CHCĘ GO PO PROSTU OGLĄDAĆ bo mi się podoba (oceniam wg tego czy coś mnie wciąga .. a ten to zrobił od 1-ych minut :D)
* czekam niecierpliwie na nastepne odcinki, jeszcze raz powtórze AnnaSophia jest niesamowita w tej roli (pasuje jak ulał) :)
:) dzisiaj obejrzalam sobie 2 raz odcinek ale tym razem z napisami polskimi :) UWIELBIAM (!) dalej śmieszyły mnie niektóre sceny inne ekscytowały :D :D
muzyka była super, uwielbiam takie klimaty :) zapowiada się całkiem nieźle, chociaż główna postac mnie trochę irytuje, dziwna ta aktorka. No ale zobaczymy jak to będzie dalej :)
Po pierwszym odcinku dla mnie bardzo na plus. Ogromnie mi się spodobało i nie ukrywam, że jest to dla mnie coś zupełnie nowego i innego od pozostałych adresowanych dla młodzieży seriali. Również sądzę, że AnnaSophia Robb jest w roli Carrie niesamowita - na razie po pilocie nie wiem, jak właściwie można jej nie polubić. Sympatyczna postać.
Na razie nie oceniam. Zrobię to po całym sezonie.
Zgadzam się, niby wszystko to już było milion razy, ale pilot miał nie dość że miał naprawdę fajną atmosferę, to jeszcze dialogi były naprawde dobre; widać, że ktoś przysiadł nad scenariuszem. Obsada też na plus, a poza tym miło wreszcie zobaczyć serial, w których nastolatków nie grają aktorzy 25+.