PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

Jak wrażenia po 3. odcinku?
Niestety według mnie jest on już trochę słabszy od poprzednich. Denerwowało mnie
zachowanie ojca Carrie w tym odcinku, jak i również głupota głównej bohaterki. Chociaż ojciec
jej powiedział, że złamała prawo przeglądając jego dokumenty, postanowiła pochwalić się tym
Sebastianowi. No i niestety, ale w tym odcinku już widać taki schemat CW, czyli główna para
serialu będzie sobie co odcinek mówić "Nie możemy ze sobą być", a i tak ze sobą będą -
dokładnie jak Chuck i Blair w "Plotkarze". Plusem natomiast na pewno jest taka "lekkość" - są
wprowadzane dowcipne teksty, a do tego odcinek jest tak zbudowany, że 40 minut nie trwa tak
długo, jakby mogło się to wydawać.
Jestem ciekaw, jak dalej się to potoczy, choć zaczynają już trochę za bardzo obciążać główny
wątek, chociażby tą wstawką z Sebastianem i nauczycielką (co to w ogóle było?).

ocenił(a) serial na 7
Dzivek

'Nie możemy ze sobą być' to już nie tylko w Plotkarze, ale również w Pamiętnikach Wampirów, i to się robi już takie męczące...

ocenił(a) serial na 8
RobertSolski

gdzie można obejrzeć z napisami? ;D

ocenił(a) serial na 7
olguska27

Napi projekt mi właśnie znalazł ;)

ocenił(a) serial na 9
Dzivek

Skąd braliście trzeci odcinek? Szukam wszędzie na torrentach i nie mogę znaleźć 3:

ocenił(a) serial na 5
lati

jest na chomiczku, gorzej z napisami...

renczi19

Trzeci odcinek był naprawdę dobry! Jak ja zazdroszczę Carrie tych wszystkich sweterków o pastelowych kolorach w serduszka, są po prostu prześliczne xD A jej wszystkie spodnie wyglądają jak dół pidżamy, ale i tak świetnie we wszystkim wygląda.

ocenił(a) serial na 9
renczi19

Na chomiczku widziałam, ale nie mam konta vipowskiego, więc... xD najbardziej interesują mnie te torrenty, ale właśnie dziwna sprawa i NIGDZIE nie ma torrentów do 3 odcinka D:

lati

Jak nie ma, jak ja zawsze ściągam z torrentów. Trzeci odcinek masz na przykład tutaj:
http://kat.ph/usearch/carrie%20diaries%20s01e03/

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

hej, dzięki, nie wyszukiwało mi torrentów stamtąd, ale już jest ok : D *hugs*

Dzivek

jak dla mnie na razie serial trzyma forme, chociaż nie dzieje sie za wiele. Wiadomo ze Carrie i Sebastian nie moga byc od poczatku parą, to by było za proste :] natomiast jesli chodzi o względy wizualne to mam takie obserwacje: Carrie ma cudowne oczy i zęby, Sebasian fantastyczne usta i UWIELBIAM styl Dorrit jak i w ogole jej oryginalną urodę.