The Carrie Diaries zostanie zakończone po 2 sezonie. Zostało już anulowane, ale wyemitują wszystkie odcinki 2 sezonu do końca
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/12/03/cw-reign-the-tomorrow-people-will-ba ttle-the-100-star-crossed-for-one-or-two-renewals/219089/
Szkoda! Czy tylko ja uwazam,ze Sebastian powinien byc z Maggie?! Carrie jest taka nijaka i denerwujaca momentami..
Jak dla mnie to Austin Butler marnuje się w takim serialu... Co do twojego : ?! wg mnie powinien zaliczyć wszystko co się nawinie bo wedle scenariusza jest za młody na związek.
PS
Te wszystkie laski powinny zrobić to samo bo w wieku nastu lat nie ma co się wiązać w związki. Człowiek pod tym względem do 25 roku życia jest po prostu tępy.
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/11/12/cw-is-the-carrie-diaries-canceled-or -just-certain-to-be-canceled/214579/
Z tego wynika, że autor po prostu myśli, że serial anulują, bo była już podobna sytuacja z Life Unexpected - zamówiono 13 odcinków w 2. sezonie, po czym skasowano go. Ale może być po prostu tak, że taka już po prostu "uroda" serialu - pełen sezon ma jedynie 13 odcinków, a nie standardowe 22/23 (patrz. np. Californication) Nie ma jeszcze potwierdzenia od stacji ani od producentów, więc są to jedynie przypuszczenia autora. Nie ma powodów do obaw :)
Po pierwsze jak nie masz pojęcia o czym piszesz to nic nie pisz: w Californication każdy sezon ma po 12 odcinków. Po drugie: To ile ma odcinków jest nieistotne... istotny jest "Rating", który w przypadku TCD jest żenująco niski. CW po prostu ogłosi w maju (tak jak w przypadku Life Unexpected), że nie zamówią 3 sezonu.
Jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to nie komentuj wypowiedzi. Napisałam, że Californication ma po 13 odcinków (pomyliłam się, bo jednak 12, mój błąd, ale doskonale wiesz, że nie o to mi chodziło), TCD również. Równie dobrze może się okazać, że stworzą kolejny sezon również składający się z 13 odcinków. Wprowadzasz innych w błąd, informując, że serial anulowano, podczas gdy oficjalnego komunikatu stacji nie ma, a jedynie przewidujesz, że ogłoszą to w maju, jak właśnie przyznałeś w komentarzu wyżej. I doskonale wiem, że istotna jest oglądalność, oglądam seriale nie od dziś. Pragnęłam jedynie uspokoić niektórych, że nikt wcale nie powiedział, że na bank 3. sezonu nie będzie.
Potrafię czytać ze zrozumieniem bardzo dobrze, ty natomiast nie potrafisz pisać tak by cię inni zrozumieli o czym świadczy ten fragment twojej wypowiedzi: "a nie standardowe 22/23 (patrz. np. Californication)". Przewiduje Zap2it nie ja, a oni się nie mylą. Poza tym nikt nie zamówi kolejnego sezonu gdy 2 poprzednie przyniosły tylko straty, a z odcinka na odcinek jest coraz gorzej. W maju stacja potwierdzi tylko oczywiste.
PS
Oglądalność jest drugorzędna (to nie Polska) tam się liczy Rating.
No dobrze, tylko mogę wiedzieć, czemu atakujesz mnie, kiedy tylko miałam czelność skontrować Twoją wypowiedź? O czym jest ta dyskusja? O wzajemnym naskakiwaniu czy raczej o serialu i o jego prawdopodobnej anulacji?
Wracając do meritum, wg. Ciebie Zap2it się nie mylą, wg. mnie ich przypuszczenia jeszcze o niczym nie świadczą. Chcesz to dalej ciągnąć? Ja napisałam to, co chciałam, nie mam zamiaru się wykłócać, bo robi się tylko niepotrzebny spam w temacie. Chcę jedynie zaznaczyć, że mam prawo, jak każdy użytkownik, wyrazić swoją opinię (która może być odmienna od Twojej) i mogę się czasem pomylić (czy to w złej liczbie odcinków czy źle skonstruowanej składni), a Ty od razu wytykasz to tak, jakby Cię ktoś czymś uraził. Zluzuj trochę, przybywam w pokoju.
Ja nikogo nie atakuje, ale problem leży w tym iż wchodzisz w dyskusje mając jedynie za argument "nadzieję (że go nie anulują bo ci się podoba)" niepodpartą żadnymi faktami. Fakty są takie, że serial jest nierentowny. Szansa na 3 sezon to jakiś 1% w porywach.
Ty natomiast stwierdzasz fakt, że serial został już anulowany, podczas gdy oficjalnego komunikatu ze stacji nie było ( a tylko wtedy można mówić, że na 100% tak się stanie), a jedynym dowodem na poparcie swojej tezy, jaki masz, to news ze strony ze spoilerami, która wg. Ciebie "nigdy się nie myli". Może i jest tak nieomylna, jak twierdzisz, ale autorzy również jedynie wyrażają swoją opinię, a nie wprowadzają w błąd czytających, pisząc, że serial zakończy swój żywot po 2 sezonach. Tylko o to mi chodziło, o nic więcej.
TCD jest produkowane przez Warner Bros, do którego należy Zap2it i jeśli oni piszę że serial już został anulowany to znaczy, że został anulowany i tylko oficjalne ogłoszenie decyzji przez CW nastąpi w maju.
Tego akurat nie wiedziałam, dziękuję, że mi o tym mówisz, aczkolwiek zastanawia mnie ten komentarz dodany na ich stronie - "de facto cancelled". Nie wiem, co o tym myśleć. Chyba, że tak po prostu na tej stronie określają anulację, nie przeglądam jej za często, ale raczej gdyby został anulowany, napisaliby po prostu "cancelled"..
"de facto cancelled" czytaj: serial został już "faktycznie anulowany", ale oficjalna decyzja będzie dopiero w maju.
Trochę szkoda,że anulowali. Serial nie jest jakimś mistrzostwem, ale mi się go bardzo przyjemnie ogląda :)