PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

Aktorka jest za ładna do tej roli. Jak to się niby stało, że z tak ładnej dziewczyny za parę lat powstanie kobieta o obrzydliwej końskiej paszczy?

ocenił(a) serial na 9
barry4500

haha. Gdyby AnnaSophia nie grała w tym serialu to nie zaczęłabym go oglądać :) Ale w sumie racja z tą końską paszczą :D

ocenił(a) serial na 3
barry4500

Ładna? Może gdyby miała inną fryzurę i nie miała tych okropnie sztucznych brwi to by jakoś wyglądała... ja na nią paczeć nie mogę :/ Jest tyle innych nieznanych aktorek, mogli wziąć kogoś bardziej podobnego do "końskiej paszczy".

robipati

Tak, ładna chociaż zgodzę się, że nieźle ją oszpecili do tego serialu. Wystarczy spojrzeć jak wygląda gdy normalnie się ubierze i nie będzie oszpecona przez charakteryzatorów..
http://www.youtube.com/watch?v=nVBNKtCJyNI
Nadal ma w sobie to coś co miała 6 lat temu w "Moście do Terabithi" :P Czekam na jakiś film z nią w którym będzie miała normalną rolę i nie będzie grała szkapy z peruką i dziwnymi brwiami (w tym filmie powinna być już okej : http://www.youtube.com/watch?v=OwNo1i3jkCo ).

robipati

Ja osobiście uważam, że w tych włosach wygląda totalnie uroczo. Kiedy ma "zwykłą" fryzurę wygląda przeciętnie. A jej brwi w serialu są śliczne i wyraziste, jak cała ona.

Skylar91

dokładnie, z tą fryzurą wygląda 100 razy lepiej

Skylar91

taak urocza jest z ta fryzurką i ładnie ją stylizują .modnie moze czasem tylko przesadzą :P piękna dziewczyna

ocenił(a) serial na 6
barry4500

Różne rzeczy się dzieję podczas dorastania ;) niektóre dziewczyny pięknieją, inne wręcz przeciwnie. Absolutnie nie uważam, aby SJP była brzydka, ale rzeczywiście ma specyficzny typ urody, a młoda Carrie może się zmienić w kogokolwiek - tą przemianą okazuje się Carrie jako SJP, nie klasyczna piękność, ale na pewno intrygująca kobieta, zupełnie jak jest przewidziane w scenariuszu, moi zdaniem OK.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
barry4500

Ale to Ty tutaj rozpocząłeś dyskusję, zupełnie jakbyś sam oglądał syfiaste seriale dla damskich lemingów. Poza tym, jakikolwiek serial by to nie był i jakakolwiek aktorka, takie komentarze są po prostu poniżej jakiegokolwiek poziomu. To że ktoś ci się nie podoba, nie znaczy od razu, że możesz go obrażać. Tym bardziej, że SJP możesz zarzucić tylko tyle, że jest wg ciebie brzydka. A oprócz tego do czego się przyczepisz? Jest dobrą aktorką, a jako kobieta dba o siebie, ma męża, dzieci i niczego jej w życiu nie brakuje - zupełnie odwrotnie niż tobie.
PS Nie jestem stara, nie jestem lewakiem, a tym bardziej nie jestem zdzirą, więc wyluzuj chłopaczku.

barry4500

mnie najbardziej wkurzają te ciuchy. w latach 80 dziewczyny nosiły trwałą, królował dżins, a główni bohaterowie noszą ubrania , które teraz są modne.

BlueLips

ale to chyba lepiej ...wolałabyś /wolałbyś żeby pokazywali takie starocie ,wszystko nudne i bez blasku ...tak jest super cool

ada565

ja bym wolała, bo w ogole nie czuć w tym serialu magii lat 80, a przecież w Ameryce musiały byś zajebiste!

barry4500

a mam pytanie :jak to jest ?? mowicie coś że za kilka lat zrobią dorosłą Carrie ??? to bd juz drugi sezon czy jak bo sie kompletnie nie orientuje ...serial jest boski ale Annie naprawde dodaje duzo i swą uroda i talentem ,charakterem i jak ma grac jakaś inna "baba"( bez obrazy dla tej nowej aktorki ) to juz chyba nie bd gladac

ada565

ty tak serio?

tyysiaa7

tak na serio na forum coś piszą ze za pare lat powstanie z niej jakas konska paszcza :P wiec ja nie wiem :D

ada565

nie wiem, czy słyszałaś, ale sądząc po Twoich wpisach, nie słyszałas, ale jest taki serial "Seks w wielkim mieście", gdzie główną bohaterką jest Carrie Bradshaw grana przez Sarę Jessikę Parker, która to w opinii wielu wygląda jak koń. Stąd ludzie na forum piszą, że z Carrie z serialu "Pamiętniki Carrie" za kilka lat zbrzydnie, boo serial "Pamiętniki Carrie" opowiada o młodzieńczych latach Carrie Bradshaw z "Seksu..." .

tyysiaa7

a takie coś .... to świetnie bo sie bałam ,że coś chcą złego z tym serialem zrobić :D
dzięki

ada565

Tyle, że serial późniejszy jest raczej dla starszych widzów ;) Stąd też rozumiem oburzenie @BlueLips odnośnie ubrań między innymi (pomijając ściągniętą spódnicę baletnicy;)

Mimo wszystko serial obejrzę, ot z ciekawości.

ocenił(a) serial na 7
barry4500

ja uważam że ta dziewczyna jest przeurocza , słodka i aż chce się ten serial dzięki niej oglądać.
Może nie jest podobna do S. J Parker, ale super sprawdziła się w tej roli