PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

Czy tylko mnie wkurza ta dzieczyna? nie wiem czy sama aktorka czy postac, ale zniesc jej nie moge:/

ocenił(a) serial na 9
agab1987

a mi sie jej postac bardzo podoba - a aktorka jest piekna!! mnie Mouse denerwuje :/

użytkownik usunięty
rachel20

Zgadzam się. :)

ocenił(a) serial na 7

Mnie tak samo Mouse. ;D

NaomiClark_

Mouse czasami, ale nie tak jak ta Maggie. Najlepsza postac wg mnie to Dona Ladonna...w pierwszych odcinkach jej nie lubialam, a teraz to czekam na jej sceny,kktorch jest niestety malo...:/

ocenił(a) serial na 7
agab1987

ja wlasnie najbardziej lubię Maggie :D hehe

NaomiClark_

Mi też Maggie nie podchodzi. Zachowuje się jak tak, jakby ona miała największe problemy. Pępek świata jakiś.
A Mouse jest bardzo ambitna, czasem nawet za bardzo, ale z charakteru jest miła i troskliwa,a to się ceni.

agab1987

mnie też Maggie wkurzała strasznie i mam wrażenie, że aktorka nie ma za grosz talentu aktorskiego. Każda scena z nią jest maksa sztuczna i to się aż rzuca w oczy !

ocenił(a) serial na 7
pedobear_2

eh o Maggie nie ma co pisać

ocenił(a) serial na 8
agab1987

To prawda Maggie jest strasznie denerwująca. To jak mówi (jakoś tak szybko i sztucznie), zachowuję się i wgl. Może w 1 sezonie jeszcze nie było tak źle, ale teraz jakoś to się to rzuca. :/

Koralina66

dokładnie! te same odczucia!

ocenił(a) serial na 7
agab1987

Też mam takie odczucia, mówi strasznie szybko i tak nienaturalnie, jest mega wkurzająca. :|