PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

j.w.
Nie orientuje się ktoś kiedy premiera? :)

konisiara

Pewnie we wrześniu.

elenkaa

no fakt xd

konisiara

Niestety premiera dopiero w styczniu...

elenkaa

szkoda ;/ serial fajnie się zapowiada i myślałam, że już niedługo go zobaczymy ;P

konisiara

Szkoda, szkoda, ale ważne że w ogóle będzie ;)

elenkaa

"Serial "Pamiętniki Carrie" bazuje na książce Candace Bushnell. Opowiada o Carrie Bradshaw - nastolatce, która zaczyna zadawać swoje pierwsze pytania: o miłość, seks, przyjaźń, czy rodzinę.

Produkcja zadebiutuje w jesiennej ramówce stacji CW."

A jednak! ;P

konisiara

Nie wiem z jakiego to źródła informacji, ale mam pewniejsze.

spo ilertv.com/2012/05/cw-official-2012-fall-tv-schedule.html
hat ak.pl/aktualnosci/seriale/21733/UPFRONTY_2012_Ramowka_CW_na_sezon_201213/

Kiedy skończy się ostatni sezon Plotkary (w styczniu), na jej miejsce wejdzie "Carrie Diaries".

elenkaa

Ucieszyła mnie twoja wiadomość, bo myślałam, że moja ukochana Plotkara ruszy dopiero w styczniu ;P
Wrzesień jest spoko xdd

konisiara

No właśnie, a tu odwrotnie zrobili ;)

elenkaa

Premiera w styczniu, po zakończeniu serialu Gossip Girl

Invisible483

Tu jest zwiastun ;)
hata k.pl/aktualnosci/seriale/21755/Pelne_promo_Arrow_The_Carrie_Diaries_i_Cult/

ocenił(a) serial na 9
Invisible483

Ale Gosip Girl będzie dopiero w styczniu, jedynie 11 odcinków (finałowy sezon) :) Czyli Pamiętnik Carrie będzie od września prawdopodobnie

Aktoreczka

Właśnie jest odwrotnie. Najpierw będzie plotkara, dopiero potem Pamiętniki Carrie. Dałam przecież dwa linki.

elenkaa

Plotkara - ostatni sezon będzie teraz na jesień, podobnie jak inne seriale emitowane na stacji CW, po zakończeniu finałowego sezonu, tj. w styczniu, wchodzi serial Carrie's Daires

Invisible483

Tak, najpierw ma byc zakończenie Plotkary. Chciałam oglądac ten serial o Carrie, ale chyba wolałabym kontynuację Plotkary:)

alien_2

ja wolę jakiś nowy serial i żeby je kończyli po 4 sezonach , bo wtedy najczęściej seriale stają się gorsze, mimo że lubię oglądać Plotkarę to chcę aby skończyli kiedy jest źle ale nie fatalnie :p

patii12

Lubię Plotkarę, ale przesadzili w poprzednim sezonie z rodzicami Chucka. Chyba już sami scenarzyści nie wiedzą kto tymi rodzicami był i kto żyje a kto nie. Nie mają pomysłów. Mam nadzieję, że skończy się wielkim buziakiem Chucka i Blair i wtedy mogą kończyc żebym mogła wciągnąc się w ten nowy serial:)

alien_2

To nagłe ożycie Barta było żałosne, widać, że nie mieli już więcej pomysłów, bo teraz dzięki niemu mają kolejne 2 wątki : Blair walczy o Chucka i Chuck musi walczyć o firmę, ale to drugie już było przetabiane raz , więc mało mi sie to podoba, a i jeszcze zapomniałabym , o tym że Bart namieszał w związku Lily i Rufusa. Dla mnie też niech skończy się ślubem Chair. A serial zobaczymy jaki będzie, mam nadzieję, że się nie zawiodę

konisiara

premiera będzie w styczniu, po finałowym odcinku Plotkary

konisiara

premiera 14 stycznia (poniedziałek).

wiercipupcia

Już się nie mogę doczekać ;) Tym bardziej, że ten ostatni sezon Plotkary trochę się popsuł i w sumie cieszę się, że jest ostatni ;P