PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

Wiadomo, nasze wymaganie dotyczące serialu są dość duże - bo pewnie większość oglądała 'legendarny' Sex w wielkim mieście - gdyby jednak odciąć się od niego - to na prawdę serial wypada świetnie ! - choć to tylko 4 odcinki! - od pierwszych minut zaciekawia kolorystyką, muzyką i modą lat 80'! pomysł i fabuła na prawdę mnie pochłonęły! nie spodziewałam się wiele.. a tu taka miła niespodzianka :) Anna jest bardzo naturalna! oglądając serial nie miałam poczucia, że jest 'naciągany' - kręcony na siłę by dorównać fenomenowi 'sexu' - mam nadzieje że serial dotrzyma tempa w kolejnych odcinkach. Nie zrażajcie się wiekiem aktorek - serial nie tylko trafia do młodszych widzów, ale i starszych również :) mam 24 lata i nie czuję bym się cofała :P - dużo fajnych anegdot, nawet przekleństwa się pojawiają :P serial bardzo na plus :) - oczywiście to moje osobiste zdanie ;) polecam :)

girl07710

Lubie lata 80, wiec podobają mi sie ubrania, muzyka, ale obejrzałam na razie pierwszy odcinek i nie jestem zadowolona. Napisze jeszcze jak obejrzę wszystkie 4. :)

ocenił(a) serial na 8
girl07710

Dziewczyna, która gra Carrie jest przesłodka.

ocenił(a) serial na 8
RomekOdBrygidy

dosłownie. Anna świetnie gra Carrie. Lata 80 były genialne pod względem mody :) uwielbiam tamten styl ^^ serial mi się ogólnie podoba, a ten Sebastian ^^

użytkownik usunięty
girl07710

Nie ma czegoś takiego jak "miłe rozczarowanie". Może być za to miłe zaskoczenie.

Zwróciłam uwagę na to samo ;)

Skoro tak chwalicie serial, to biorę się za oglądanie :)

Ale jest coś takiego jak oksymoron ;)

ocenił(a) serial na 6
Lidki

dokładnie ;)