PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

Co uważacie o tym odcinku? Ja szczerze mówiąc jestem nawet zadowolona, chociażby z faktu że nie było pocałunku pomiędzy Carrie i Sebastianem (jestem fanką Carrie + George) chociaż widać że łączy ich chemia.
Ogólnie wrażenia dość pozytywne, trochę humoru no i stałe "mini-tragedie" związane tym razem ze Świętem Dziękczynienia. :)

ocenił(a) serial na 7
melody_phantom

Bardzo mi się podobał ,Carrie ślicznie wyglądała i małe dramaciki dodawały uroku temu odcinkowi . Tylko nie wiem czy jestem fanką Carrie -George czy Carrie -Sebastian jestem skołowana ;)

ocenił(a) serial na 7
weronika14s

Ja chyba też jestem już skołowana o.O Ale pewnie wyjdzie że będzie z Sebastianem :)

ocenił(a) serial na 7
melody_phantom

Też myślę że będzie z Sebastianem .Oglądałaś promo 7 odcinka ? Będzie się działo.
Sebastian zazdrosny -I like i

ocenił(a) serial na 7
weronika14s

O nie oglądałam. Ale zazdrosny Sebastian - to było do przewidzenia :>

melody_phantom

Odcinek zabawny ale w sumie nic się nie posunęło do przodu. Cały odcinek kręciło sie wokół jedzenia :D Tak myślałam, że Sebastian będzie wolał towarzystwo Carrie niż Donny. Żałuje, że zerwał z C, ciekawe jak to sie potoczy :D

ocenił(a) serial na 5
melody_phantom

Mi odcinek się podobał, ale mimo wszystko chyba jestem fanką pary Carrie-Sebastian :D Mam nadzieję, że do siebie wrócą