Dzisiaj premiera serialu! Jestem bardzo ciekawa tej produkcji. Myślę że będzie bardziej w stylu "Gossip Girl" czy "90210", niż "Seksu w wielkim mieście". I nie chodzi mi w tym przypadku o pikantne sceny, czy rozmowy dojarzych kobiet o sprawach ntymntych, ale raczej o formę - ciekawę czy Carrie będzie cały serial narratorować ;P Cóż - zobaczymy! Ja nie mogę się doczekać aż znajdę go na polskiej stronie z serialami online :)
Ja również czekam na premierę :) Nie nastawiam się jakoś bardzo na ten serial, ale jestem ciekawa jak będzie wyglądał.
Ja niestety nie mam czasu tego monitorować, ale jeśli można, to prosiłabym o link w wiadomości prywatnej jak tylko pojawi się odcinek z polskimi napisami ;) Nie mogę się już doczekać tego serialu!! Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Może po prostu jak ktoś będzie znał już takowy link wstawi go do nowego postu na forum? :)
odcinek pilotowy jak dla mnie ŚWIETNY !!! (wcześniej dodałam post co mi się podoba w serialu :] ) AnnaSophia Robb jest chyba stworzona do roli Carrie (w tym serialu) ;p
Napisy już są na:
c h o m i k u j. p l/ D r e a m T e a m N a p i s y/ N a p i s y/ C a r r i e + D i a r i e s