PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

hmmmm

ocenił(a) serial na 8

Cześć!
Właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek i już nie mogę doczekać się kolejnego sezonu.
Zastanawiam się czy znacie podobne seriale do tego? :)

mindi000

"Podobne" w jakim sensie? Przez tematykę, o kim opowiada, miejsce akcji czy wątek narratorki opowiadającej o swych przyjaciołach?

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Mam na myśli tematykę. Serial o nastolatce/kach i ich problemach, o dojrzewaniu,pierwszych miłościach,przyjaciołach itp. :)

mindi000

Aaaa, to niestety ale ode mnie się nic nie dowiesz bo ja jestem zacofany w tej tematyce. Dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

jest ktoś kto być może zna jakikolwiek ? coś typu "skins"?

ocenił(a) serial na 7
mindi000

Może Plotkara, choć do Skinsów nie podobna, ale tematyka młodzieżowa :)

ocenił(a) serial na 8
olcia2506

plotkarę znam i też lubię. głównie w sumie chodzi o tematykę młodzieżową :) dzięki! ktoś jeszcze jakieś pomysły? może znacie jakieś seriale mało znane?

ocenił(a) serial na 7
mindi000

jeszcze przychodzi mi na myśl Glee :)

ocenił(a) serial na 6
mindi000

mi bardzo przypadł do gustu zakochana złośnica - tak serial ;)

ocenił(a) serial na 6
mindi000

My Mad Fat Diary, Fresh Meat, Pretty Little Liars, The Lying Game, The O.C :)

ocenił(a) serial na 8
mindi000

Jeśli chodzi o tematykę hmm to może "Beverly Hills, 90210" - http://www.filmweb.pl/serial/Beverly+Hills%2C+90210-1990-95512 , lub "90210" - http://www.filmweb.pl/serial/90210-2008-479108 ..
Miłego oglądania :D

ocenił(a) serial na 7
Pala17

Coś oprócz The O.C, 90210, Gossip Girl, Vampire Diaries, One Tree Hill, Skinsów, Homeland, Supernaturals, Pretty Little Liars, Beverly Hills 90210, bo niestety wszystko to już obejrzałam, myślę nad Ringerem , oglądał ktoś, warto ?

ocenił(a) serial na 8
NaomiClark_

Niestety nie nie pomogę ..;

ocenił(a) serial na 7
Pala17

Nie widziałam, może dobry pomysł, żebym obejrzała.:)

ocenił(a) serial na 8
NaomiClark_

W takim razie życzę miłego oglądania .. :D

mindi000

Ostatnio znalazłam taki o tytule "Puberty Blues", ale osobiście nie oglądałam go

ocenił(a) serial na 8
mindi000

hej. ja oglądam Glee, Słodkie kłamstewka, Pamiętniki Wampirów,. To są moje 3 podstawowe seriale :)
do tego teraz dołączyłam "druga szansa" (serial super ! polecam, gra tam Sebastian z "pamiętniki carrie", ale nie pojawia się tak od razu) , i właśnie też ogladam "pamiętniki carrie" , + zaczynam oglądać "tajemny krąg". No i sprawdzę te co tutaj polecacie :)
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
mindi000

stary serial z Olsenkami so little time (jak 2 krople wody). Mam do niego sentyment nic innego nie przychodzi mi do głowy bo wszystko już było. POLECAM GLEE

ocenił(a) serial na 8
mindi000

bardzo podobny serial to Jane by Design ale niestety wyemitowali tylko jeden sezon no i oczywiście najlepsze Pretty Little Liars :)

mindi000

no własnie filmy z OLENKAMI -(Wyzwanie) mój ulub, z nimi i oprócz tego THE LYING GAME I PRETTY LITLE LIARS wg mnie nie ma lepszych

ocenił(a) serial na 9
mindi000

Jeśli chodzi o seriale młodzieżowe to polecam (opróc wyżej wymienionych) : Twisted, Misfits (Wyklęci), Nine lives of Chloe King, Teen Wolf, Awkward (Inna), The secret circle (Tajemny krąg), Switched at birth, Hellcats, Secret Life of the American Teenager (Tajemnica Amy), Suburgatory (Podmiejski czyściec), The lying game.
No i oczywiście najbardziej podobny tematycznie do Pamiętników Carrie jest Jane by design :)