Cześć!
Właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek i już nie mogę doczekać się kolejnego sezonu.
Zastanawiam się czy znacie podobne seriale do tego? :)
"Podobne" w jakim sensie? Przez tematykę, o kim opowiada, miejsce akcji czy wątek narratorki opowiadającej o swych przyjaciołach?
Mam na myśli tematykę. Serial o nastolatce/kach i ich problemach, o dojrzewaniu,pierwszych miłościach,przyjaciołach itp. :)
Aaaa, to niestety ale ode mnie się nic nie dowiesz bo ja jestem zacofany w tej tematyce. Dzięki za odpowiedź.
plotkarę znam i też lubię. głównie w sumie chodzi o tematykę młodzieżową :) dzięki! ktoś jeszcze jakieś pomysły? może znacie jakieś seriale mało znane?
Jeśli chodzi o tematykę hmm to może "Beverly Hills, 90210" - http://www.filmweb.pl/serial/Beverly+Hills%2C+90210-1990-95512 , lub "90210" - http://www.filmweb.pl/serial/90210-2008-479108 ..
Miłego oglądania :D
Coś oprócz The O.C, 90210, Gossip Girl, Vampire Diaries, One Tree Hill, Skinsów, Homeland, Supernaturals, Pretty Little Liars, Beverly Hills 90210, bo niestety wszystko to już obejrzałam, myślę nad Ringerem , oglądał ktoś, warto ?
hej. ja oglądam Glee, Słodkie kłamstewka, Pamiętniki Wampirów,. To są moje 3 podstawowe seriale :)
do tego teraz dołączyłam "druga szansa" (serial super ! polecam, gra tam Sebastian z "pamiętniki carrie", ale nie pojawia się tak od razu) , i właśnie też ogladam "pamiętniki carrie" , + zaczynam oglądać "tajemny krąg". No i sprawdzę te co tutaj polecacie :)
pozdrawiam
stary serial z Olsenkami so little time (jak 2 krople wody). Mam do niego sentyment nic innego nie przychodzi mi do głowy bo wszystko już było. POLECAM GLEE
bardzo podobny serial to Jane by Design ale niestety wyemitowali tylko jeden sezon no i oczywiście najlepsze Pretty Little Liars :)
no własnie filmy z OLENKAMI -(Wyzwanie) mój ulub, z nimi i oprócz tego THE LYING GAME I PRETTY LITLE LIARS wg mnie nie ma lepszych
Jeśli chodzi o seriale młodzieżowe to polecam (opróc wyżej wymienionych) : Twisted, Misfits (Wyklęci), Nine lives of Chloe King, Teen Wolf, Awkward (Inna), The secret circle (Tajemny krąg), Switched at birth, Hellcats, Secret Life of the American Teenager (Tajemnica Amy), Suburgatory (Podmiejski czyściec), The lying game.
No i oczywiście najbardziej podobny tematycznie do Pamiętników Carrie jest Jane by design :)