PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634181}

Pamiętniki Carrie

The Carrie Diaries
2013 - 2014
7,0 13 tys. ocen
7,0 10 1 13122
Pamiętniki Carrie
powrót do forum serialu Pamiętniki Carrie

odcinek taki sobie, jednak jak dla mnie najdziwniejsze i najbardziej irytujące było to jak zerwali ze sobą Walt i Maggie, może jestem jedyna ale jak dla mnie zastanawiające było czy w jakikolwiek sposób scenarzyści "pomogą" nam rozgryźć jaka w końcu jest orientacja seksualna Walta, od początku serialu jest poruszana kwestia że w jego i Maggie związku coś jest nie tak, potem pocałunek z gejem, i jego nagły powrót do maggie, zastanawiało mnie wrócił do niej bo zrozumiał, że jest hetero czy wciąż ucieka przed świadomością iż jest homo a seks i dalsze pozostawanie z nią w związku miałoby go z tego "uleczyć" ? .. a teraz nagle nowy wątek Donna i Walt? wtf?

pati_nowaczka

jak dla mnie ten odcinek był nawet znośny bo malo Dorit było ;)
ale fakt wątek orientacji Walta nie jest rozwinięty i na to może być kilka prostych odp
a) scenarzyści chcą pozostawić interpretację tego dla widzów
b) nie wiedzą jak pociągnąć to dalej
c) uważają, że jego powrót do Maggie to jest odp na "nasz" dylemat ;)

ocenił(a) serial na 7
pati_nowaczka

Albo oglądasz nieuważnie albo masz 12 lat. Walt jest gejem. Wyraźnie o tym była mowa. W momencie kiedy Walt pocałował się z tym kolesiem to od razu uciekł. Pobiegł do Maggie i wtedy Carrie jako narrator powiedziała coś w tylu " a walt próbuje uciec od swoich problemów". Każdy kto ogląda nie ma wątpliwości co do tego. Nie może się z tym pogodzić i chce od tego uczyć. To normalne.
A odcinek nawet dobry. Rozśmieszyła mnie scena w klubie jak wszystkie tajemnice wyszły na jaw. Dosyć śmieszna scena.

pati_nowaczka

W którymś z odcinków był też motyw, jak Walt oglądał bodajże The Interview? Nie pamiętam już czemu, ale wtedy wydało mi to trochę gejowskie.. oO

marrgarett

Tak, Walt jest gejem, ale stara się to ukryć, więc jeszcze pewnie długo poczekamy, aż się przyzna. Na razie będziemy musieli znieść go z Donną o.O Ale jest szansa dla Carrie i Sebastiana, mam nadzieję, że już w końcu będą razem!