Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Właśnie przeczytałam na jednej stronie, że VD nie będą już chodziły na TVN tylko na TVN7.

"Od 28 lutego serial "Pamiętniki wampirów" będziemy mogli oglądać na stacji TVN7. Emisja kolejnych odcinków w poniedziałki o godz. 22:00. Na TVN 7 produkcja przeniesie się od 11 odcinka - będzie to kontynuacja sezonu, który rozpoczął swoją emisję na antenie TVN."
Myślicie, że to prawda?
A jeśli tak to lepiej czy gorzej?
Wg mnie gorzej, nie wiem czemu, ale jakoś tak nie lubię tej stacji, o wiele bardziej wole TVN.

yvonneD

Wydaję mi się, że może to być prawdą, bo o tej godzinie leciał zawsze Wojewódzki i pewnie od marca znowu wskoczy na 22 30 z nowymi odcinkami.Dla mnie to obojętne bo obie stacje mam, ale są to tacy co maja TVN a TVN 7 nie wiec chyba gorzej, że przenoszą.

yvonneD

Mam nadzieję, że jednak nie przeniosą serialu na TVN7, jakoś nie lubię tej stacji i rzeczywiście jest wiele takich ludzi, którzy mają TVN ale TVN7 już nie.
Zresztą, kto ogląda TVN7??!!! Przecież tam sam shit, powtórki i wszystko to, co się już nikomu nie podoba, starocie i śmieci, których nikt już nie potrzebuje do niczego, wiec upycha gdzie indziej.
Serial na tym straci, bo zamiast zyskiwać większe grono fanów, będzie miej zauważalny. Szkoda i tyle...

ocenił(a) serial na 6
efka84

każdy serial ląduje na jakiś czas na tvn7.. tak było od zawsze.. SG1 tam poleciało, Supernatural, Potępieniec... a potem wracali do tefałenu gdy skończyły im się sezony tańców z matołami i inne szitexy. tvn7 przynajmniej od czasu do czasu puszcza też inne filmy niż wciąż maglowany na tvn Harry Potter..

jak dla mnie - git. zawsze pół godziny wcześniej to jednak pół godziny wcześniej :]

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

?

użytkownik usunięty

Jaka ciekawa rozmowa ;D

użytkownik usunięty