Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Uwielbiam ten serial!!! <3
Od dawna jestem od niego totalnie, bezgranicznie i bezsprzecznie uzależniona...:p ;D

naomi1987

to witaj w klubie... chociaż ja nie od tak dawna - zaczęłam oglądać w wakacje, pochłonęłam 2 sezony w kilka dni... a teraz zaczęło się żmudne czekanie na cotygodniowy odcinek:/ ale warto:D

Cudzoziemka87

ja miałam tak samo. 2 sezony obejrzałam bardzo szybko a teraz na kolejne odcinki 3 sezonu muszę długo czekać... mam nadzieję że mimo Acta można gdzieś będzie obejrzeć dalsze odcinki :(

immortal13

na pewno coś wymyślą... tylko żeby się tak nie dłużyło...

Cudzoziemka87

mam nadzieję, bo przecież nie mogą mi przerwać oglądania jak już się wciągnęłam i w takim momencie..

ocenił(a) serial na 10
naomi1987

też tak mialam przez pierwsze 2 sezony. 3 moim zdaniem jest duzo gorszy, no ale... to ciągle The Vampire Diaries <3

TheTusiax

moim zdaniem 3 sezon jest najlepszy, ale ciężko się "wkręcić" oglądając 40 min. na tydzień (albo i mniej, bo tych przerw też się sporo porobiło) :(

ocenił(a) serial na 9
naomi1987

Również jestem uzależniona od tego serialu :) szkoda, że teraz trzeba tak długo czekać na każdy następny odcinek, ale staram się czekać z cierpliwością. Mam nadzieję, że sezon 3 nie będzie ostatnim sezonem :)