Mam bardo ważne pytanie.. Tylko niech nie wyjeżdżają z krytyka żadni zagorzali fani bo nie o to chodzi..
Czy Boni(nie wiem czy tak się pisze) i Damon będą razem. Z kim wg Damon będzie ..
z tego co widać, to Damon ma ambiwalentny stosunek do wiedź, lubi je , gdy są mu przydatne, więc wątpię;)
Mam taką nadzieję. Ian bardzo dobrze wygląda na ekranie z prawie każdą dziewczyną z TVD. Prawie. Kat to wyjątek od reguły. Między tymi aktorami nie ma ani odrobiny chemii, więc mam nadzieję, że scenarzyści nie pójdą tą drogą.
(& nie wspominając już o tym, że cały czas marzę, że za jakieś 5 sezonów zobaczymy Stefana z Bonnie :P)
Na dzień dzisiejszy serial reklamowany jest jako 'trójkąt miłosny', a tak naprawdę Damon nie interesuje się nikim poza Katherine. Żeby permanentnie połączyć Damona z Bonnie najpierw musiałoby się coś rozwinąć między Damonem a Eleną, a przez najbliższy czas się na to nie zapowiada, więc.. :)
Jeszcze nic nie wiadomo... Wszystkiego dowiemy się, kiedy autorka książek napisze ostatnią część - w opisie (np. na wikipedii) pisze, że Elena będzie musiała wybrać, z kim chce być: Stefano czy Damonem?
Nie ukrywam jednak, że ja wolę Elenę ze Stefano i mam wielką nadzieję, że tak już zostanie.