Chętnie bym zobaczył takiego Panterołaka którego przemienili w wampira by pokonał Clausa
Kot vs Pies
i co jeszcze? kosmici? tam i tak jest juz za duzo "magicznych istot" a to wszystko robi sie jedna wielka telenowela... a pierwsze odcinki 3 sezonu byly meeeega, teraz nie wiem co tu sie za gniot robi...
Kosmici istnieją. Chodźby rośliny lub bakterie albo zwierzęta z innych planet itp można nazwać kosmitami. inteligentna forma życia też prawdopodobnie istnieje
Mikołaj nie bo jest nawiązaniem religijnym a Bóg nie istnieje bo jest tylko fikcją literacją wiec Mikołaj nie istniał.. co prawda był w zimnym kraju jakiś Mikołaj co rozwoził zabawki dziecią raz w roku, woziły go renifery, byłw czerwonym płaszczu... ale nie jest nieśmiertelny a pomagały mu nie elfy ale upośledzone dzieci :)
wiec może by tak mikolaja z tasakiem na klausa he he o albo entowie la ha ha h a i owszem pamietniki coraz gorzej sobie radza
Wampiry, czarownice i wilkołaki istnieją w legendach i mitach więc są spoko, ale gdyby wstawili jakieś wymysły jak w TB to chyba przestałabym oglądać TVD bo to żałosne by było...
Tak? To podaj przykład poza serialami, książkami fantasy i grami. Może jakieś źródło? Nie zobaczę czegoś sensownego to nie uwierzę...
Panterołaki to w legendach osób z dzikiej Ameryki. Jaszczurkołaki i Wężołaki czcili w np Starożytnym Egipcie :) Uważali ich za demony
Tylko by tego w TVD brakowało... ja jestem zdecydowanie na nie... w TB już jest i nie zawsze to wszystko się dobrze ogląda...
W takim razie jeśli brakuje tobie dziwactw weź się za The Secret Circle. Tam są jakieś demoniczne węże.
Demony były by spoko. Jakby jakiś demon miał ciało przystojniaczka czy coś xD. Albo jakiejś laski, takiej typowej damy.
Ale demony w formie węży które wchodzą w ludzi itp, mi osobiście nie podchodzi coś takiego.
Demony to też już za dużo. Jak ktoś chce demony to niech ogląda supernatural... Demony są porównywane z kwestiami religijnymi, a tego nie ma w TVD i niech tak zostanie. Boga jeszcze by brakowało...
Bez przesady, to było w jednym odcinku i wcale aż takie złe nie było.
Akurat jeśli chodzi o TSC, to dziwactw jest mało, ale to dopiero pierwszy sezon, więc scenarzystów może ponieść jeszcze fantazja.
Najwięcej dziwactw to ma TB. Menada przebiła wszystko po prostu:P
Ten serial w ogóle pod tym względem staje się coraz suchszy. Najpierw były wampiry. Ich istnienie można by sobie w jakiś sposób ewolucją wytłumaczyć czy coś. Potem wiedźmy (suchar, ale do przełknięcia) później wilkołaki (człowiek zaczynał mieć dość) później hybrydy (tym bardziej) i nie tak dawno duchy (PRZEGIĘCIE!). Bardzo lubię ten serial, ale mam nadzieje, że to już ostatni sezon lub przynajmniej przedostatni
http://vampirediaries.alloyentertainment.com/vampire-bait-of-the-week-one-tree-h ills-jame-lafferty/
Znalazłam kaczkołaka w grafice google: http://1.fwcdn.pl/blog/919427/547097.1.jpg
Fajny:)
Póki nie zobaczę to nie uwierzę, a mam nadzieję i to ogromną, że nie zobaczę w TVD nic z końcówką "łak" w wyrazie. (poza wilkołakami.) :D
A ja słyszałem o ludziołakach. Gdy nadchodzi pełnia z pozoru zwykła szara osoba przemienia się w... człowieka.
Mhrook...