Dzisiaj zdałam sobie sprawę, że zostało ok. 10 odcinków 3 sezonu. Jestem pewna, że
Klaus zginie w tym sezonie, więc zastanawiam się czy będzie następny sezon i jeżeli będzie
to co w nim będzie. Osobiście nie chcę, żeby serial się kończył. I mam nadzieję, że
scenarzyści The Vampire Diaries na pewno coś jeszcze wymyślą na kolejne sezonu.
Jeśli serial cieszy się dużą oglądalnością w stanach to będzie dalszy ciąg a jeśli nie to go zakończą.
Oby jeszcze z całą jego rodzinką. Wtedy sezon czwarty będzie zapowiadał się wyśmienicie i apetycznie ;P
Według mnie Klaus będzie kiedyś współpracował z Salvatorami i Eleną, tak jak to było z Katherine.
Słyszałam, że producenci podpisali umowę ze stacją CW na kilka sezonów (ok. 5-8) więc jestem pewna że będzie 4 i 5 sezon. Nie musimy się oto martwić.
Będę mogła podziwiać go jeszcze jedynie przez 10 odcinków :( ? Mam nadzieję, że jeśli zakończy się to jego śmiercią, to zginie w epicki sposób.
Może przedłuży umowę z producentami, tego nie wiadomo. Jedynie wiem, że Ian, Nina i Paul mają umowy podpisane znacznie dłużej, więc ze dwa sezony spokojnie jeszcze będą, a naszemu Klausowi kończy się po trzecim sezonie. Ja jedynie mam nadzieję, że Elijah zagości na dłużej w obsadzie TVD. :)