PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122026
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jestem właśnie świeżo po obejrzeniu 12 odcinka i zastanawia mnie pewna rzecz. Pamiętacie jak na początku epizodu jest taka scena gdy Bonnie i Damon ze sobą rozmawiają, a potem podchodzi Ben. Oglądałam tą scenę ze trzy razy i dalej nie mogę się domyślić czy Damon wyczuł, że Ben to wampir. A jak wy sądzicie ?

ocenił(a) serial na 10
Soya

Też się nad tym zastanawiałam, no bo obecność wampirka w MF przeszłaby tak obojętnie, Damon by na to nie pozwolił ... może dowiemy się tego w późniejszych odcinkach ... mi się wydaje że wampiry potrafią "wyczuć" inne wampiry a minę Damona można różnie interpretować ...

Ja mam nadzieję że wyczuł że to wamp i później się z nim rozprawi, bo już mnie zaczyna irytować fakt jak łatwo Damon się daje nabierać ... chociażby ta sytuacja z Alericiem jak się nie zorientował że ma w ręku werbenę jak go wypytywał.

Buziaki dla fanów VD

betania

Niestety Damon nie mógł ,,wyczuć'' Bena , ponieważ Oni se nawzajem nie wyczuwają(jak Elena tańczyła ze Stefanem na tej imprezie i jak czekali aż pojawi sie ten wampir co Elena go potraciła to Stefan powiedział jej ze oni sie nie wyczuwają <czy jakos tak> jak ona go o to zapytała).Oglądajcie dokładniej;)

ocenił(a) serial na 10
_KinGa_

tak, scenarzyści poprzez tekst Stefana o niewyczuwalnosci wampirow pozbyli sie niedociagniec wczesniejszych, wygodniejsze im sie wydało, zeby wampiry sie nie wyczuwały:P juz nie wspominajac o tym, ze maja normalnie dzialajace organy z powodu picia krqi, mimo ze sa martwi, wiec moga sie posilać, lekkie przegięcie