Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Bug?

użytkownik usunięty

Małe pytanko do miłośników tegoż serialu, jak Rebecca i martwy Mason (wampiro-wilk) wszedli bez zaproszenia do domu Salvatorów którego właścicielką jest Elena?

może pierwsze wampiry nie musza czekać na zaproszenie i z duchami może też jest tak samo.

ocenił(a) serial na 5
asienka2608

http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Pytania+dotycz%C4%85ce+serialu+cz.+2,1629277?page=17

ocenił(a) serial na 4
asienka2608

Co do wampirów, to jeszcze się mogę zdziwić. Ale, od kiedy to duchy potrzebują zaproszenie, by wejść do czyjegośdomu? Coś się chyba tu komuś pomyliło, Frank.

użytkownik usunięty
xena_4

Jeszcze zobaczymy czy to aby na pewno jest duch.

ocenił(a) serial na 6

Ja na przykład jestem pewna, że to duch. A co do zaproszenia - Elena umarła podczas rytuału, wtedy ochrona nałożona na dom przez przekazanie jej go przestała działać, Elena nie podpisała drugi raz takiej umowy, więc formalnie właścicielką domu już nie jest, a co za tym idzie, nikt nie potrzebuje zaproszenia Eleny żeby tam wejść : )

użytkownik usunięty
Mauretania

No to by było dziwne gdyby dała notariuszowi druga taka sama umowę mówiąc że stara jest nieważna bo sobie umarłam na parę minut, wg dziwne bo formalnie ona jest nadal właścicielką tego domu, bo nikt nie wiedział z władz że ona umarła. Równie dobrze wg waszego rozumowania ona nie ma dowodu, paszportu, prawka wg to ona nie istnieje bo była martwa.

To nie jest nasze rozumowanie ;) Tak to wyjaśnił Kev Williamson i nie ma się za bardzo co tego czepiać ;)

użytkownik usunięty

A co ma do tego paszport, dowód, prawko? Jest różnica między tymi dokumentami. To, że umarła na parę minut nie oznacza, że musi sobie wyrabiać nowe prawko, tylko że czary mary przestało działać. Proste?