Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Caroline

użytkownik usunięty

Fajna postac, ale powinni bardziej ją zaangażowac w to wszystkoi rozbudowac jej watki. W ostatnim odcinku zostala pominieta na maxa, a mogla pomoc w sprawie z klausem. Przyjaźni się przeciez z Elena, to powinna jej pomoc.

ocenił(a) serial na 10

hmm.. też tak uważam, ale może nie chcieli ją w to mieszać... w ogóle to szkoda mi jej że ten Mat ją okłamuje, że nic nie pamięta a naprawdę opowiedział wszystko jej matce. Ciekawe co ona ma zamiar zrobić w tej sprawie bo jak we wcześniejszych odcinkach wiedziała że Caroline jest wampirem to nie chciała jej widzieć i się jej bała :(

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się. Przykre jest to, że Bonnie "umierała" na oczach Eleny, Klaus pałętał się po szkole i niemiłosiernie mieszał, podczas gdy niczego nieświadoma Caroline tańczyła sobie z Mattem, który bynajmniej nie zachowywał się normalnie. Twórcy nie powinni jej pomijać w ten sposób, bo jej postać na tym cierpi. Mogliśmy zobaczyć wspaniałą, silną, zaangażowaną w sprawę Eleny Caroline - i co się z nią stało? W ostatnim odcinku, gdy dowiedziała się o tym, że Klaus jest obecny na imprezie, wyraźnie się zmartwiła, tylko po to, by dziesięć minut później w najlepsze tańczyć sobie ze swoim chłopakiem, jak gdyby nigdy nic się nie stało.

ocenił(a) serial na 10
Maureen1222

Masz rację w sprawi śmierci Bonnie.. Ale nawet Caroline gdy dowiedziała się że na przyjęciu jest Klaus nie kiwnęła palcem żeby dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat i jak może im pomóc... wolała tańczyć z Mattem ;D

ocenił(a) serial na 10
DorCiA_Sweet

Oto chodzi. Kompletnie nie pdooba mi się to, co twórcy robią teraz z postacią Caroline. Tłumaczę to sobie brakiem czasu w odcinku i będę się tego kurczowo trzymać, bo nie przeżyję, jeśli z powrotem zrobią z niej słodziutką, niedowartościowaną Barbie, jaką była w pierwszym sezonie. Caroline to jedna z moich ulubionych postaci żeńskich, więc lepiej, żeby nie zepsuli tej postaci.

ocenił(a) serial na 10
Maureen1222

Od pierwszego sezonu zmieniła się bardzo co jest korzystne dla jej postaci i mimo iż nadal wygląda trochę jak barbie to w rzeczywistości taka nie jest ^^

użytkownik usunięty
DorCiA_Sweet

A Mat powinien porozmawiac z Elena, bo wie ze salvatorowie są wampirami. Pomogla by mu to zaakceptowac.

ocenił(a) serial na 10

To prawda.. ciekawi mnie co on i matka chcą zrobić w związku z tym że Caroline i Salvatorowie są wampirami ?? jak myślisz??

użytkownik usunięty
DorCiA_Sweet

nie mam pojecia szczerze mowiac... Caroline to wciaz jej córka i nadal ja kocha, Mat zreszta tez... Chociaz szeryfowa nienawidzi wampirow, ale Damon jej pomaga.

ocenił(a) serial na 10

I na dodatek uratował jej życie kiedy Lexi chciała ją zabić.. dał im werbene .. nie rozumie tego że może on jest dobry??

użytkownik usunięty
DorCiA_Sweet

on to robił po to aby odsunąc podejrzenie, ze sa wampirami z bratem.

Maureen1222

Na pewno chodzi o brak czasu w odcinku. W końcu to tylko 40 minut, a dużo i tak musieli zmieścić w The Last Dance. A Caroline nie miała po prostu nic efektownego do roboty. Ale na pewno znowu bardziej ją będą angażować w kolejnych odcinkach.
Też bym nie przeżyła, gdyby zepsuli Car.

użytkownik usunięty
DorCiA_Sweet

dziwne to, po co stefan mowil jej o klausie skoro ona nic nie zrobila...

Nic nie zrobiła pewnie dlatego, że nikt jej nic więcej nie powiedział. Stefek uprzedził tylko, że Klaus jest na potańcówce. Potem, najwyraźniej, nie rozmawiali. A reszta była zbyt zajęta Klausem i Bonnie.

ocenił(a) serial na 10

Żeby miała się na baczności i w razie czego powiadomiła ich o tym co ją niepokoi ^^

użytkownik usunięty

Też b. lubie Caroline ale ostatnio mam wrażenie, że twórcy serialu chcą jej postac wykasować.

och, dokładnie :/
a w ogól to ona jest taka caroline'owata ;)

ocenił(a) serial na 10

Mam nadzieję, że tego nie zrobią! Jej postać ma mnóstwo potencjału, a ja osobiście liczę na rozwinięcie wątku Caroline-Stefan, więc niech się nawet nie ważą.

Maureen1222

Julie Plec mówiła, że co najmniej do końca sezonu Car jest bezpieczna, więc nie ma się raczej co bać o nią w tej chwili. Pozostaje tylko problem, że mogą ograniczyć jej rolę, a tego bym nie chciała.
I też czekam na rozwój jej relacji ze Stefanem. Delena i Steroline to byłaby najlepsza konfiguracja dla TVD.

ocenił(a) serial na 10
Evarini

To jasne. Przed chwilą weszłam sobie na zagraniczne forum do tak zwanego "social circle" poświęconego Stelenie. Każdy z tamtejszych fanów jest w pełni świadom, że w końcu dojdzie do Deleny, ale nie chcą Stefana z Caroline, tylko z Bonnie! To jest dopiero dziwna konfiguracja...

ocenił(a) serial na 10
Maureen1222

Właśnie.. chociaż wątpię w to żeby Stefan był z kimś innym niż Eleną bo przecież " tak strasznie ją kocha "

ocenił(a) serial na 10

właśnie. Jak nie będą jej pokazywać to ja się chyba załamię :((

ocenił(a) serial na 6

Tak z ciekawości, jak wampirzyca z półrocznym stażem może osiągnąć cokolwiek przeciwko pierwotnemu.

Twoflower

Mniej niż półrocznym nawet, bo u nich czas płynie o wiele wolniej ;)

ocenił(a) serial na 10
Evarini

Od pierwszego odcinka drugiego sezonu, do 18 odcinka minęło 2,5 miesiąca - bazując na pełniach księżyca. Przerwa między odcinkami 2x12-2x17 to zawsze jeden dzień.

ocenił(a) serial na 10
Twoflower

To trochę skomplikowane :)