Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Bardzo ciekawa informacja. Co powiecie na to? Jakieś pomysły o kogo może chodzić?

"Pojawił się zaskakujący spoiler dotyczący dalszej części 3. sezonu "Pamiętników wampirów". Jedna z lubianych głównych postaci opuści obsadę! Uwaga na spoilery.

E! Online donosi, że w jednym z nadchodzących odcinków dojdzie do "wielkiego pocałunku". Dodatkowo informują, że jedna z lubianych postaci ze stałej obsady serialu opuści "Pamiętniki wampirów". Fabularnie pośrednio przyczyną będzie Damon

ocenił(a) serial na 8
Klaudia_12

hahah jak zwykle Damon namiesza :D O ile to prawda może chodzi o Bonnie?

Inspire

Pytanie, czy Bonnie jest lubianą postacią :P Myślę, że wielu by się z tym kłóciło hehe

ocenił(a) serial na 8
Klaudia_12

ja za nią nie przepadam, dlatego ją bym obstawiała ;p jak dla mnie moze zniknac z serialu xd

Klaudia_12

Stawiam na Tylera. A wielki pocałunek musi byc w wykonaniu Eleny i Damona:P A jak nie to tylko Klaus-Stefan mnie ucieszy. Nic innego.

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Elena + Damon to dla mnie najciekawsza para od samego początku :>
Klaus + Stefan jako para? O.O

Klaudia_12

"Jedna z lubianych głównych postaci opuści obsadę! Uwaga na spoilery."
O kogo może chodzić? Przyczyną będzie Damon? Oby nie chodziło o Alarica, możliwe, że z Jeremym się pożegnamy. Wtedy Elena będzie zdana tylko na Damona.

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

Już i tak Elena nie ma rodziców (prawdziwych i przybranych) oraz Jenny, trochę bez sensu byłoby zabrać jeszcze Jeremiego