Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Hej, mam pytanie. Przeczytałam wszystkie cz. Pamiętników, po ostatniej "Północ" nie było zapowiedziane następnej części tylko wyszedł jakby nowy rozdział "Pamiętnik Stefano". Do tych co czytali. Północ skończyła się tak, że nie wyglądało to na koniec książki więc jak z tym jest? Wiem, że w Pamiętniku Stefano akcja rozgrywa się 100 lat wcześniej. (nie czytałam, żadnej części z PS) Ale co dalej? Ma zamiar pisać, czy tak to zostawi?
Bo strasznie mnie to pytanie nurtuje :p

ocenił(a) serial na 9
Bela09

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1723-nowa-trylogia-the-hunters-tom-pierw szy-phantom :) Również czekam ;))

anulka88

Hah, właśnie kilka minut temu trafiłam przypadkiem na tą stronę :p
To prawda, ze Lisę zwolnili dlatego, że nie chciała ciągnąć wątku Stefan-Elena?
Bo ta nowa trylogia ma być pisana, przez inną pisarkę.
Dzieki za info :)

Bela09

"na okładce ma być napis w stylu " oparte na twórczości L.J Smith" oczywiście jej nazwisko będzie ogromnymi literami wydrukowane żeby nie wzbudzić zamieszania..bo ktoś kto nie wie o sprawie nie zwróci nawet na to uwagi..niestety koncepcja Lisy ma być totalnie zmieniona...wysłała im Phantoma, a oni zamiast poprawek wysłali jej list, że ta książka nie może być wydana..jednym z głownych powodów była Delena..narzucili jej że Elena ma być ze Stefanem..ona się nie zgodziła bo sama do końca nie wiedziała kto z kim ma być...no i jej podziękowali..ja książki nie kupię..nie chce dać zarobić tym draniom, ale nie mówię że nigdy nie przeczytam na necie..ale grosza złamanego nie dam "
to znalazłam na necie...