Z sezonu na sezon coraz bardziej mnie denerwuje ten serial. Wampiry , wilkołaki, hybrydy,
teraz jakieś duchy. Przedobrzyli...
Co do książki czytałam pierwsze dwie części i powiem szczerze, że nie zachwyciły mnie
Kolejnej rozczarowanej serialem Duszyczce polecam filmy dokumentalne.
Byle nie o dinozaurach.
One też wydają mi się ciut zbyt supernaturalne.
Przez co wielceeee podejrzane;)
Nooo, to jest pomysł!
Księga zażaleń TVD...
"Wpisywać tylko po odprawieniu zaklęć, najlepiej z pomocą uzdolnionej spirytystycznie koleżanki, która często z noska siąka, hehe.
Niezastosowanie się do powyższego punktu grozi sankcjami - uwaga na przygniecione paluszki.."XD
http://www.youtube.com/watch?v=avz8AeuuEcs&feature=player_embedded
Słowo "pytanie" zamień na "temat".
Jaki temat, taka odpowiedź.
Film ma za dużo fantastyki, a nie przepadam za tym gatunkiem filmowym, może dlatego coraz mniej mi się podoba.
Jak możesz oczekiwać, że w serialu fantasy - fantastycznych stworzeń będzie umiarkowana ilość?
No c'mon!
To tak jak sądzić, że w reklamie proszku do prania będzie umiarkowana ilość bieli ( na końcu reklamy;)
Moim zdaniem jest coraz lepszy. Szczerze mówiąc jak teraz przeglądam odcinki pierwszego sezonu wydają mi się być nudne, no okej było kilka fajnych akcji. Drugi sezon też był fajny , Klaus i takie tam. Ale teraz, moim zdaniem ten sezon jest najlepszy :) Ja tylko czekam, aż Stefan będzie znów z Eleną. :P
Alter ega, alter konta kurde chyba...
System dostał fiksacji;)
A zaczęło się tak niewinnie...
"Jesteś w trakcie odpowiedzi.."
XD
Pewnie masz rację...
Bądź co bądź, taka okazja;) musieli to sobie uczcić po swojemuXD
Gdzie tam prowokacja, po prostu wyraziłam swoją opinię. Nie chciałam przez to urazić fanów serialu. Sama przecież dałam 9/10 :)
Koniec świata kurde nastąpi chyba szybciej niż przewidują Majowie:/
A ja myślałam, że historia o Terminatorze to sajensfykszyn:/
Co najwyżej koniec filmwebu :D
Chyba, że fw przysłania Ci cały świat... Chcesz o tym porozmawiać? :D
Nie dziękuję;)
Wczoraj miałam wizytę, dziś nie potrzebuję;)
Pogodziłam się ze stratą, hyhy
tel. 666 666 666hyhy.
ulica: Whatthehell 1/44
Inferno gm, Gorącjakniewiem
Doctor Diablo, taką śmieszną czapę z różkami nosi...
Rozpoznasz bez trudu, ihihi.