Nie prawda, "Zmierzch" a "Pamiętniki wampirów" bardzo się do siebie różnią. To pierwsze jest takie sobie, za to "Pamiętniki Wampirów" są zaje*** xD
Kurde, ile jeszcze będzie takich tematów?!
Zajrzyj na forum, nie jesteś oryginalny. Przed Tobą było już wielu - powtarzasz się i błaźnisz.
I tak ten, kto lubi serial będzie go bronił i lubił, a Ty tego nie zmienisz, więc sobie odpuść.
No chyba, że muuusisz, bo nie masz lepszych zajęć (aleś ograniczony!) lub koniecznie potrzebujesz podbudowania własnego ego.
IDŹ SIĘ UMYJ.
hehe adulescentiae tak trzymac ;)
IDŹ SIĘ UMYJ ---- to jest prze....:D hahahahahaha :D:D:D:D
ale to nie ja muszę oglądać tego typu seriale aby poczuć "romantyzm" oglądasz go bo sama jesteś niedowartościowana i szukasz uciechy w czymś nierealnym...
Łojeny, rok minął niemalże! :)
Wcale nie oglądam tego serialu dla romantyzmu, wyrosłam z takich bzdur, albo przynajmniej ograniczyłam...
Poza tym wybacz - ale Twoja wypowiedź była bardzo konkretna, zazdroszczę elokwencji... "dno typu zmierzch". Może konkrety.
Nie wiem po co było Ci zakładać nowy, śmietnikowy temat NIC KIERWA NIE WNOSZĄCY.
Wesołych i dużo czekolady ;)
Pozdrawiam.
następny znawca... i to fan supernatural w dodatku, a co nie pamiętasz już jak początek 1-go sezonu sn się zaczynał? też do najlepszych nie należał, a z tym porównaniem do Zmierzchu bez obejrzenia całości też już byście dali spokój albo przynajmniej sprawdzili co było pierwsze geniusze...
Znawca nie znawca...obejrzałem zmierzch pierwsze dwie części ale wystarczyło aby zobaczyć denną grę aktorską i banalną fabułę...
co do Pamiętników Wampirów to fabuła jest równie denna...można powiedzieć taka brazylijska telenowela...
a co do Supernatural doskonale pamiętam jak to się zaczynało i nawet nie ma co porównywać...aż chciałoby się aby Sam i Dean zapolowali na to pedalstwo xD
Ci co skakali ze szczęścia na wiadomość o emisji w TVN teraz widzą skutki. Tyle,że myślałam,że tu będzie burdel przez napalone nastki,jednak widzę,że antyfani zmierzchu odkryli Amerykę i zrobili przenosiny na inne forum.
Nie nazwałbym siebie antyfanem. Uważam po prostu że jest to próba ściągnięcia kasy przez producentów którzy widzą nierozgarnięte nastolatki jarające się "wampirami" Twórcy legend o wampirach posraliby się z rozpaczy na widok tych homoseksualnych podróbek upadek gatunku można powiedzieć...teraz tylko czekać aż zaczną kokardki przyczepiać do predatora...