Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

DNO

ocenił(a) serial na 1

ten serial to dno typu zmierzch...

ewerti

Nie prawda, "Zmierzch" a "Pamiętniki wampirów" bardzo się do siebie różnią. To pierwsze jest takie sobie, za to "Pamiętniki Wampirów" są zaje*** xD

ewerti

Kurde, ile jeszcze będzie takich tematów?!
Zajrzyj na forum, nie jesteś oryginalny. Przed Tobą było już wielu - powtarzasz się i błaźnisz.
I tak ten, kto lubi serial będzie go bronił i lubił, a Ty tego nie zmienisz, więc sobie odpuść.
No chyba, że muuusisz, bo nie masz lepszych zajęć (aleś ograniczony!) lub koniecznie potrzebujesz podbudowania własnego ego.

IDŹ SIĘ UMYJ.

ocenił(a) serial na 8
adulescentiae

hehe adulescentiae tak trzymac ;)

IDŹ SIĘ UMYJ ---- to jest prze....:D hahahahahaha :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 1
adulescentiae

ale to nie ja muszę oglądać tego typu seriale aby poczuć "romantyzm" oglądasz go bo sama jesteś niedowartościowana i szukasz uciechy w czymś nierealnym...

ewerti

Łojeny, rok minął niemalże! :)
Wcale nie oglądam tego serialu dla romantyzmu, wyrosłam z takich bzdur, albo przynajmniej ograniczyłam...
Poza tym wybacz - ale Twoja wypowiedź była bardzo konkretna, zazdroszczę elokwencji... "dno typu zmierzch". Może konkrety.
Nie wiem po co było Ci zakładać nowy, śmietnikowy temat NIC KIERWA NIE WNOSZĄCY.
Wesołych i dużo czekolady ;)
Pozdrawiam.

ewerti

następny znawca... i to fan supernatural w dodatku, a co nie pamiętasz już jak początek 1-go sezonu sn się zaczynał? też do najlepszych nie należał, a z tym porównaniem do Zmierzchu bez obejrzenia całości też już byście dali spokój albo przynajmniej sprawdzili co było pierwsze geniusze...

ocenił(a) serial na 1
butterfly24

Znawca nie znawca...obejrzałem zmierzch pierwsze dwie części ale wystarczyło aby zobaczyć denną grę aktorską i banalną fabułę...
co do Pamiętników Wampirów to fabuła jest równie denna...można powiedzieć taka brazylijska telenowela...
a co do Supernatural doskonale pamiętam jak to się zaczynało i nawet nie ma co porównywać...aż chciałoby się aby Sam i Dean zapolowali na to pedalstwo xD

użytkownik usunięty
ewerti

Ci co skakali ze szczęścia na wiadomość o emisji w TVN teraz widzą skutki. Tyle,że myślałam,że tu będzie burdel przez napalone nastki,jednak widzę,że antyfani zmierzchu odkryli Amerykę i zrobili przenosiny na inne forum.

ocenił(a) serial na 1

Nie nazwałbym siebie antyfanem. Uważam po prostu że jest to próba ściągnięcia kasy przez producentów którzy widzą nierozgarnięte nastolatki jarające się "wampirami" Twórcy legend o wampirach posraliby się z rozpaczy na widok tych homoseksualnych podróbek upadek gatunku można powiedzieć...teraz tylko czekać aż zaczną kokardki przyczepiać do predatora...

użytkownik usunięty
ewerti

racja

ewerti

Prawda.

ocenił(a) serial na 6
ewerti

Gjówno prawda.

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Dajcie sobie spokój, ludziska. To na kilometr trąci PROWOKACJĄ. Zresztą, temat już zgłosiłam do usunięcia. A co... Mi też wolno (sarkazm).