Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Myślicie, że doczekamy się w końcu takiej sceny? Czy wiecznie będzie to czysto-platoniczna miłość? Jak jest w książce (nie czytałam)?

MaRaViLLa89

Ja książki też nie czytałam, ale jeśli cos ma się wydarzyć miedzy D a E, nie licząc pocałunku, to na pewno nie w tym sezonie. Przede wszystkim producenci mówili, że Elena nie zamierza wskakiwać do łóżka Damonowi, a poza tym skoro już Stefan pojawił się znów na horyzoncie to wszystko się skomplikowało. Ja czekam teraz na scenę w której Stefan dowie się o pocałunku z 2 sezonu D i E :D gdzieś czytałam, że podobno się niemiłosiernie wścieknie

Brooklynne_Accola

Założę się, że się przy tym zmarszczy xD

ocenił(a) serial na 5
MaRaViLLa89

Nawet jeśli się jej doczekamy, to i tak tego nie zobaczymy, co najwyżej trzeba będzie to sobie wyobrazić.

biedroneczka_90_8

Po tak długim oczekiwaniu usatysfakcjonuje mnie sam fakt zajścia;D

ocenił(a) serial na 5
Madeleine_filmweb

Jak Damon to zrobi przestanę go lubić.

MaRaViLLa89

Chyba nie ma na to szans teraz gdy Stefan wrócił i jest "wolny"

MaRaViLLa89

Mam nadzieję, że prześpią się z sobą przed moją emeryturą... naprawdę są nikłe szanse;]

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

Wiek emerytalny masz wydłużony, więc może się doczekasz.

MaRaViLLa89

Jak tak się będą oboje skradac to szanse są nikłe;P Prędzej Klaus prześpi się ze Stefanem:P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

To byłoby bardziej znośne niż seks Eleny z Damonem, już sobie wyobrażam jaki on będzie przygnębiający, przecież z nią się inaczej nie da. A no i na końcu powie Damonowi, że jak zawsze przez niego było nie tak.