Na kogo głosujecie kto ostatecznie "zwycięży" serce Eleny?
Ja bym bardzo chciała Damona :) I liczę na to.
Paul Wesley Stefan Salvatore powiedział w wywiadzie http://www.youtube.com/watch?v=8U4RtijjdBA ,że Elena zakocha się w Damon...ale pozniej wroci......napewno 3 sezon bedzie bardzo ciekawy
Klaus na podium z sercem w rękach, szepczący mu jak bardzo je kocha.
Tak wiem coś ze mną nie tak.
Aha! Serce zdobędzie Damon! Moja wiedzieć lepiej!
Drętwa to mało powiedziane ;) Przede wszystkim, oparta na bardzo słabych podstawach i nie mająca realnej przyszłości ;)
I wywołuje u mnie odruch wymiotny ;)
Evarini, zarówno mnie (jak i zapewne 99% użytkowników filmwebu) średnio ineteresują twoje problemy z ulewaniem treści żołądkowej. Na przyszłość zachowaj takie przykre informacje dla siebie. :)
To była metafora, wyrażają moją niechęć do oglądania wiecznie ciumkającej i niesamowicie płytkiej Steleny ;) Cóż, środki literackie czasami trudno zrozumieć ;)
doskonale zrozumiałam co miałaś na myśli, i współczuję Ci, że nie zrozumiałaś mojej "dalece posuniętej" ironii, którą 'skwintowałam' twoją bardzo personalną wypowiedź . ;)
To nie była personalna wypowiedź, bo nie miała rzeczywistego związku z zawartością mojego żołądka :P
Cóż Ty za głupoty wypisujesz!
Ta para jest niesamowita. Te kłamstwa, wzruszanie ramionami na wieść o misji samobójczej....ach <3
A ja bym strasznie nie chciała żeby Damon był z Eleną. Ona jest dla niego za nudna.
Wole parę Elena-Stefan.
Uwielbiam Damona, ale mam nadzieję że Stefan bo te dwie sieroty uzupełniają się jak nikt inny.
Haha,ten komentarz powalił mnie na ziemie i powiem Ci iż zgadzam sie z Tobą w 100%
2 pierdoły to ukochany duet.
Damona zostawmy..
XD
Dobra, a ja się wybiję - ELIJAH. Żaden Damon, żaden Stefan, żaden Matt, nawet nie mój ukochany Klaus. Elijah i kropka. Chociaż w sumie nie jestem pewna czy przymulona Elena zasługuje na kogoś takiego jak On.
Elijah miał słabość do Elenki dlatego, że była podobna do Katherine;) Jakoś mi na parę nie pasują ;P
Ym,o nie.Elijah? nosi was wyobraźnia.Stawiam na Stefana.a co do pieknego artysty,na E.to wyobrażacie sobie sceny z nimi? cieplejsze? bo ja nie.To za dużo jak na moją wyobraźnie.XD