Na kogo głosujecie kto ostatecznie "zwycięży" serce Eleny?
Ja bym bardzo chciała Damona :) I liczę na to.
Dla mnie w Klefanie dziwne jest wszystko poczynając od tego, że nie bardzo lubię związki męsko/męskie w różnych serialach, książkach itd. To tak jakbyś sparowała Aragorna z Legolasem, no proszę Cię, to jest grzech popełniany na wszystkim od kanonu poczynając na zdrowym rozsądku kończąc ; )
Kat (z teraźniejszości) jest moim zdaniem zbyt 'niegrzeczna' dla Elijah, może z 1400-któregoś owszem, ale teraz odpada ; )
No, Aragorna z Legolasem bym nie sparowała ;)
A co masz na myśli pisząc "kanon"? Chodzi Ci o to, że jak dotąd Stefan wiązał się tylko z kobietami? ;) To nie musi oznaczać, że jest hetero ;) O preferencjach Klausa nie wiemy nic ;)
A co do Kat - może by ją Eliaszek trochę utemperował ;)
Aż musiałam uważniej przeczytać jej posta.
Mauretania, oglądałaś TB? Jak nie, to lepiej się za to nie zabieraj:]
Zupełnie źle mnie zrozumiałyście. Mój pogląd na związki męsko-męskie w książkach i filmach wykrzywiły mi głównie fanficki Harry'ego Pottera (Harry we wszystkich możliwych konfiguracjach ze wszystkimi możliwymi panami itd., a już zwłaszcza ze Snapem) ; ) W realnym życiu nie mam absolutnie nic przeciwko homoseksualistom, biseksualistom również, obojętnie czy to mężczyźni czy kobiety, znam takich ludzi również osobiście, więc proszę nie wmawiajcie mi niczego, skoro tak naprawdę nic o mnie nie wiecie : ) Jestem daleka od jakichkolwiek anty-ludzkich przekonań, czy to homofobicznych czy też innych i na tym zakończę ten temat : ) Mam nadzieję, że teraz się już dobrze rozumiemy : )
Absolutnie :) Nie chciałyśmy wmówić Ci czegoś, co jest nieprawdą i cieszy nas, że to tylko nieporozumienie :) Wybacz, że Ci to zarzuciłyśmy :)
Widocznie źle zrozumiałyśmy;) Wybacz.
Ale przecież zarówno Klefan jak i Dalarick to zwykły bromance, także my tu absolutnie nie mamy na myśli żadnych seksualnych relacji, chociaż kto wie co dziewczynom chodzi po głowach:P
Teraz Klefan to bromance, ale kto wie, co będzie w przyszłości ;)
Dalaric jest 100% platoniczny, ale przy Klefanie nie mam tej pewności ;)
Evarini: http://www.youtube.com/watch?v=JEL1jlbLQbk&feature=related - proszę bardzo : ) Big Bad Klaus i jego wierny Rippah jako para :P
Nie wiem dlaczego ale zawsze mam niezły ubaw oglądając ten filmik ; )
Co do filmu, który podesłałam - z ciekawości obejrzałam go sobie kilka razy zaraz przed pójściem spać (czyt. teraz ;) ), jestem bardzo ciekawa co mi się przyśni ; ) Mam to szczęście, że przy odpowiednim skupieniu na konkretnej rzeczy przed spaniem zwykle mi się to potem śni, tym bardziej wzrasta moja ciekawość ; ) *diabelski chichot*
No to się nazywa pomysłowość :D ;p Aż mi przypomniałaś serial który kiedyś oglądałam - Queer as folk, to dopiero dla ludzi o mocnych nerwach :P
Ja bym baaardzo chciała zobaczyć Delene!! Chociaż na jakiś czas haha :)
Mi jakoś trudno zobaczyć Elijah'a z kimkolwiek :D Może z Rebeką, ale to raczej niestosowne :P
Im więcej jest odcinków, tym bardziej tracę nadzieję na Delenę. Nasza główna i nudna bohaterka jest wpatrzona w Stefana jak w obrazek i nawet jego ekscesy nie są w stanie przyćmić jego wyidealizowanego wizerunku w oczach Eleny. Podejrzewam, że teraz, kiedy SPOILER SPOILER SPOILER Stefan został zauroczony na oczach Eleny, to tym bardziej będzie ona walczyła o to, aby jej ukochany odzyskał pamięć i samego siebie. Delena nie ma szans :/
Bardzo chciałabym żeby Elena była z Damonem, ale nawet jeśli będą parą przez jakiś czas, to ostatecznie Elena wybierze niestety Stefana.
Wybierze Damona, bo w końcu zrozumie, że to prawdziwa miłość a nie szczeniackie zauroczenie jak w przypadku Stefcia.
oczywiście para Elena - Damon jest zaaaajeeee :D
a Stefan w tym trzecim sezonie mi się bardziej spodobał. ale mimo wszystko wolałabym żeby Elena byla z Damonem. cóż. jej wybór xD
Jeśli chodzi o 1 sezon to Stefan,drugi sezon też Stefan ale teraz mam wątpliwości..
W 3 sezonie jest wszystko na opak ..
Ten zły Stefan,który jest psem klausa...nie pasuje do Eleny..
Już wolę Damona..bywa dupkiem..ale chociaż nie odwala mu tak jak Stefanowi
No ale Elena na pewno nie będzie z Damonem..
Stefana już nie lubię..wolałem dobrego,miłego stefana..który był cieniasem..
Stefan jest nudny więc niech sobie nudna Elena z nim będzie.
Damon jest świetny, strasznie żałuję że Rose umarła - tak by fajnie było jakby była z Damonem i może przerwała ten beznadziejny wątek jego zakochania w pannie od tęczy i jednorożców.
a tak to nic... mam nadzieję że scenarzyści wreszcie coś wykombinują i odejdą od tego tematu
Ona by go nie zepsuła!
Elena+Damon=super serial+wkurzony Stefan
Dla mnie bomba.
Damon przez Elenę stał się ciut inny, w sensie- stracił swój niebezpieczny urok, nadskakuje za Eleną krok w krok jak wierny szczeniaczek i broni jej własną piersią bardziej niż matki z przypowieści, a mimo to Elena nadal łka za Stefanem, więc coś tu chyba jest nie tak ;P Zgadzam się z Deddlith - Elena i Stefan byli spokojną parą, czasem aż nudną w tej swojej doskonałości, a Damon potrzebuje kogoś z werwą, takiej, która czasem będzie gorszym dupkiem niż on sam, przez co sprowadzi go na ziemię :D
no wlasnie to chyba Damon sie robi nudny , niestety stracil na swojej atrkcyjnosci od kiedy sie stal taki jakis ciotowaty. Bardzo podobal mi sie w pierwszym sezonie a teraz juz nie , za to Stefan jako ten zly jest zajefajny , a jaki przystojny:)
Jestem pewna ,że będzie ze stefanem.Wolę damona,ale gdyby była z damonem cały serial straciłby urok.A tak to czekamy może i ze zniecierpliwieniem na ten kolejny pocałunek :)
Stefan w końcu się rozkręcił!przez 2 sezony był taki nudny :<
ja obeschłam 2 sezony 5 epizodów z 3-go ale nie wiem kto to jest ten Klefan? :(
ale Klaus to potwór, jak mżecie w ogóle o nim gadać i to o tak delikatnej Elernie. nie lubię Klausa.
Elarna? :D To lepsze niż Elajna... :D
Klaus i Stefan pasują do siebie, oboje uwielbiają zabijać (tak, tak, Sztefan jest święty blabla,..).
Wszystkie wampiry w VD to potwory, czego się burzysz? ;)
A może sądzisz inaczej?