widzisz, źle kliknęłam " odpowiedz"- z kończynami było do postu martyna333 :)
:) ja też tak uważam, jak pisałam o rękach i nogach źle kliknęłam i odpowiedziałam na post alien a nie autorki wątku... ;p
Pytanie wydaje się dziwne po 8 odcinku 2 serii gdzie wyznał miłośc Elenie. W końcu ile kobiet można kochac?
Właściwie wyglądają identycznie, to może nie robić im większej różnicy xD
A w The House Guest widać wyraźnie, że Kat już Damona zupełnie nie rusza, więc odniosłam się do tegoż odcinka ;)
No dobra, ale Elena to już dwóch facetów może :P
A tak na poważnie to przecież on Katherine nienawidzi. Udowodnił to myślę najlepiej w odcinku 7 drugiej serii.
Oj tak powiedziałam:P Uważam, że Katherine to przeszłośc. Damon skupił się już Dawno na Elenie a Evarini ma rację, że w odcinku House guest ostatecznie pokazał Katherine, że ona już go nie interesuje.
Z tą nienawiścią bym aż tak daleko nie szedł. Nie kocha jej, ale nie jest mu ona zupełnie obojętna.
Było mu jej trochę szkoda, kiedy rozmawiał ze Stefkiem nawet, to widać. Nie pamiętam tylko w którym odcinku. 18 albo 19. "You think he killed her?"
Nie jest zupełnie obojętna, ale z tej chorobliwej miłości chyba już się wyleczył. Przelał ja na Elenę
Nie kazdy ma życie usłane różami xD
Taki Elijah z 500 lat walczył o to, żeby rodzinkę odzyskać, i też nie do końca tak sobie zjednoczenie wyobrażał xD
Rose 500 lat uciekać musiała przez to, że była jedynie dobrą przyjaciółką xD
A na takiego Stefka rzucały się za to Katherine i Elena i nawet nie musiał się zbytnio starać <w wypadku Katherine to było głównym powodem, dlaczego on a nie Damon> i pomimo tych masakr w międzyczasie, kiedy akurat dopadał go kryzys wieku... wciąż 17-letniego i krwioholizm, to nie miał w sumie tak źle :D
No teraz tylko brakuje sceny, kiedy od złego Stefa odwrócą i Kath i Elena, wyznają miłość Damonowi a ten odpowie,, Sorki, dziewczyny ale odkryłem swoją prawdziwą naturę. Jestem gejem i zakochałem się sam w sobie, więc wy mi już do niczego nie jesteście potrzebne"
Na pewno nie jest mu obojętna. Ale trudno, żeby była, przecież kochał ją prawie półtora wieku.
Tylko że też już jej nie kocha, bo Elenka ją wygoniła z Damonkowego serduszka ^^
myślę , że może tak być że Elena będzie z Damonem ... w książce chyba tak jest przrez jakiś czas????
wiem , że pytanie wydaje się dziwne zwłaszcza po ostatnich odcinkach..... ale mam wrażenie , że jednak jakieś pozostałości uczucia do Katherine mu zostały np w odcinku 16 drugiej serii , jak pyta brata: czy myśli, że Klaus zabił Katherine. W końcu kochał ją ponad 140 lat...