Bo mi wydaję się, że byłaby z nich interesująca para;) Mam nadzieję, że nie jestem z tym sama i, że coś z tego będzie.
Moim zdaniem Damon i Rebekah do siebie nie pasuję lepiej było by jej z Mattem lub Stefanem. ;-)
Aj a bym się cieszyła z Debecci:P
Niech Damon se da spokój ze Srelenką, tylko krwi mu napsuje...
Też tak uważam. Po wczorajszym odcinku koniec :p Tak samo żadna Eelena. Nie spodziewałam się, że Plec taki numer odwali :D
No niby Elenka ma mieć jakieś wyrzuty sumienia...
A, srał ją pies:) mam nadzieję że Elijah ja w tym grobie zakopie na wieki.
Jak se wspomnę tą jej akcję to mnie jescze trzęsionka bierze:P
White Ty jako jedyna mnie to rozumiesz w tej kwestii :* :D
Ja nadal nie mogę pojąć, jakim cudem można chcieć Deleny.
:*
Za dużo już się Damon nacierpiał przez tą babę.
Co od Eleny dostał oprócz kopniaków w tyłek?
Nic, poza złudną nadzieją:(
Ja tam będę kibicować Blondynie i Damonkowi razem.
Niech się nacieszą sobą.
Fajna była ta końcowa scenka z nimi, taka mrauuu:)
Dokładnie. Elena nie zmądrzeje, szkoda na nią czasu. To, co zrobiła Elijahowi :/ Krzyżyk na niej postawiony.
Rebekka i Damon, nie. Ileż można oglądać Damona z kobietami w spadku po Stefanie ja się pytam? :D
No tak trochę zalecało tym klimatem:P
Tyle że w lumpach, heh.
To taki bonus chyba dla tych niezadowolonych na forum ostatnio, co narzekali że cycków ni ma:P
No, ostro bylo pod koniec ;P Ale powiem Ci, ze nic z tego nie bedzie.Ata cala Delenka od poczatku byla jakims nieporozumieniem ;D
no dokładnie. chciałabym by Damon znalazł w końcu kogoś w kim będzie zakochany ze wzajemnością. A Elena i Stefan od samego początku byli sobie przeznaczeni, Damon powinien przestać już wchodzić między nich.
Jestem w sumie za.Elena pasuje do Stefana,niech ją przemieni w końcu w wampira i będą się umartwiać przez wieczność.
I tak wszyscy żywi w tym serialu skończą jako wampiry-Elena,Jerr,matka Caro,Bonnie wampirza czarodziejka,Alarick,Matt Szmatt+pierwotni-wow,może się przeprowadzą na Trynidad i Tobago i założą wampirzą wioskę? :D