Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Ostatnio zastanawiałam się nad tym, przeglądając youtube z filmikami. Jestem ciekawa co myślicie na temat ewentualnych parach np Caroline i Stefano czy Bonnie i Matt? Mogą być również inne pary. Choć wiem, że jest teraz duża osób która jest za Caroline i Tylerem.
Ja bym chętnie zobaczyła Caroline ze Stefanem (ale raczej oni chyba bardziej pasują jak przyjaciele)
Bonnie z Mattem ewentualnie z Jeremym może też z Damonem bo raczej ze Stefanem to raczej kiepski pomysł
Stefan i Katherina

ocenił(a) serial na 9

eeee ze co ? Stefan i Caroline ? hahaha :P dobre ....
ja jestem zdecydowanie za tym aby Caroline byla z Tylerem.
Jeremmy moglby byc z bonnie.
Damon z rose.

Damon i Elenaaa!
:)
A Stefan z... nie wiem, może być nawet samotny, wisi mi to.

użytkownik usunięty

rany, jaka moda na sukces... Bonnie z Mattem? :o I dalej nie rozkminiam pary Damon&Bonnie, przecież oni nawet ze sobą nie rozmawiają..

Damon&Elena
Stefek& Kath
Tyler&Caroline

Tyle. To nie jest też jakaś telenowela że każdy musi być z kimś;]

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się ze WSZYSTKIM co powiedziałaś.

ocenił(a) serial na 10

oryginalna nie będę:)

Damon oczywiście z Eleną, innej opcji nie ma
Stefek...albo sam, albo pod koniec odchodzi i prosi Elenę żeby była szczęśliwa z Damonem, ewentualnie może coś poczuć co Caroline
Jeremy z Bonnie
Caroline z Mattem, związek z Tylerem zwyczajnie jest zbyt niebezpieczny w skutkach ;p

Damon z Eleną, Tyler z Caroline, no i Stefka najchętniej zobaczyłabym z Katherine, ta para mogłaby być równie ciekawa, co Delena xD Dwa przeciwieństwa ^^ Z drugiej strony wątpię, by twórcy postanowili połączyć tę parę (K&S)... Ale byłoby ciekawie :) Co do Bonnie... Mogłaby zostać po prostu sama. Jer - znaleźć sobie jakąś normalną dziewczynę. I tyle, bo - tak, jak napisała blush - przecież nie każdy musi z kimś być...

ocenił(a) serial na 8
Neff

Damon i Elena ;)
Jeremy i Bonnie
Stefan i Katherina
Caroline i Matt

ocenił(a) serial na 10
atagerka

Deamon i Elena
Jeremy i Bonnie
Stefan i Katherina
Caroline i Taylor

Po pierwsze, drugie i trzecie Delena XD (śnił mi się dziś Damon i ten, no...ach.... czy są wątki "tylko po 22.00" ??? XD
Jak się reszta par ułoży to hmmm, mam nadzieję, że się będzie działo, a działo:P

ocenił(a) serial na 6
Ramiel

No to pojadę teraz:
Stefan - Katherina
Caroline - Tyler
Damon - Bonnie - BTw - Rose idź sobie! W wilkołaczkę się zmień i biegnij za Czerwonym Kapturkiem - tak będzie lepiej dla wszystkichXD
Elena - Elijah;) hahaha

WhiteDemon

Haha, widzę, że nie tylko ja tutaj uwielbiam Elijaha xD Ale... naprawdę? Bonnie-Damon? :P

Neff

Choć muszę się przyznać, Elijah zyskuje coraz bardziej moją sympatię, a Damon... Oczywiście nie mówię, że go nie lubię, broń Boże! Ale coś mi się zdaje, że niedługo staną na równi ;p

ocenił(a) serial na 6
Neff

Ja cały czas paznokcie zagryzam, w oczekiwaniu na Klausa - mam wielkie nadzieje i to się może na mnie zemścić.
Ale robią wkoło tej postaci takie halo że trudno nie oczekiwać czegoś, albo raczej kogoś extra;)
Sami zaczęli.

ocenił(a) serial na 6
Neff

Dokładnie Siostro, fanklubik Elijaha wcale Ci taki nie malutki, hihi.
No wiem, troszkę z kosmosu;) z Bamon.
W tym przypadku posiłkuję się książkami, gdyż tam ta parka strasznie mi się podobała...choć może para to za dużo powiedziane;)
Ale coś do siebie mieli i to było widoczne.
Niestety w TVD jak na razie tego nie ma, a szkoda.

WhiteDemon

W książce, można powiedzieć, nawet Bamonowi kibicowałam ;P Ale w serialu to już chyba wolę, żeby Damon został sam xD Chyba, że Bonnie... Nie, nie. Nie da rady XD

ocenił(a) serial na 6
Neff

No tak. W takim układzie, z taką Bonnie jaką mamy tutaj obecnie w serialu łączenie jej z Damonem jest co najmniej...śmiszne;) Ale ja tak lubię.

WhiteDemon

bonnie będzie z damonem, ale oglądałam wywiad w którym paul mówił że elena zakocha się w damonie i to złamie mu serce(stefanowi oczywiście)

ania94

Ja mam nadzieję że Damon nie będzie z Bonnie :P Jak dla mnie to najgorsza para by była....
A książek nie czytałam... Tylko jakieś tam streszczenia xD

użytkownik usunięty
ania94

"Bonnie będzie z Damonem"
Ponieważ?;d

Nadal nie rozumiem... dlaczego wy lubicie Damona? Przecież to bestia jest. Jest zły, agrr grrrr

ocenił(a) serial na 10
platyna_2

no własnie ...
lubie Damona ale niechce zeby był z eleną!!!!!!
moje pary:
Stefan i elena
Bonnie i Jeremy
Caroline i Matt alboTaylor choc mi to wisi..
a demon niech bedzie sam albo z rose tak bedzie najlepiej!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
ewelinaa049

Jak dla mnie Damon może być z Bonnie

katherine17

hej, nie czytałam książki, serial oglądam od jakiegos tygodnia i skończyłam dopiero pierwszą serię
mógłby mi ktoś powiedzieć jak to było w książce? kto z kim ? i kim jest Rose i co ją łączy z moim ukochanym Damonem ? ;(
Z góry dzięki za odpowiedź

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
platyna_2

@Platyna_2 Bestia? Hahahahahhahaha, na którym odcinku jesteś? Zapewne oglądasz TVD na TVNie. Muahah, ale mnie rozśmieszyłaś. Damonowi do bestii to jest bardzo, bardzo daleko, a że nie jest idealny to dla mnie wielki plus. Wolę go 10000000 razy bardziej od ciapowatego Sztefka.

Maureen_220

A obejrzałam tylko jeden sezon na seans24. Jakoś nie uważam go za ciacho. Podobnie jak Stefka zresztą. Maureen_220 wszędzie znajdzie się jakaś psychopatka, która gotowa zadźgać w imię ukochanego Damona, Edwarda czy innego .. faceta.
Dlaczego ty również chcesz się do nich zaliczać? Najechałam na Ciebie w jakiś sposób? Obraziłam Cię? Potrąciłam Ci psa czy zaraziłam kiłą? Nie? Więc GTFO.

użytkownik usunięty
platyna_2

....xD AGRRR masz pecha,lubię go;)

A lub sobie:-) Jak dla mnie nie jest pociągający. Ma dziwne oczy

ocenił(a) serial na 8
platyna_2

właśnie że ma prześliczne oczy !!!!!!!!!!! Team Damon :)

użytkownik usunięty
platyna_2

No i dobrze, już wiemy, zrozumieliśmy za pierwszym razem;)

Za pierwszym razem nic nie napisałam o jego dziwnych blisko osadzonych oczach. Choć nie powiem ma interesującą szczękę:P

użytkownik usunięty
platyna_2

a ja będę oryginalna
na pewno nie wyobrażam sobie Damona z Eleny, ponieważ tak jak w książce nie lubię jej. Dla mnie w książce to dziewczyna lekkich obyczajów (żeby ładnie brzmiało, nie chce tu używać niecenzurowanych słów) bo jak można kochać jedną osobę a całować się z inną. Dla mnie to Elena powinna być ze Stefanem
Damon z Bonnie ( bo jak już wcześniej pisałam nie było jeszcze połączenia między czarownicą a wampirem) to mogło być ciekawe i nie wiem czemu wszyscy są przeciwni temu. I nie uważam, że przeciwieństwa się przyciągają są pewne wyjątki.
Caroline powinna być z Tylerem albo ewentualnie ze Stefanem ( też również nie wiem dlaczego wszyscy wolą Damona może i jest porywczy i pewnie każda dziewczyna marzy o takim kolesiu, ale pewnie też są takie które marzą o stabilizacji)
Mam nadzieje, że na tym forum znajdą się osoby które są za Damonem i Bonnie.

ocenił(a) serial na 6

Jestem z Tobą;)
Myślę, że Bamon naprawdę mogłoby być ciekawym związkiem.
Oni oboje mają wyraziste charaktery.
A Damon przy Elenie całkiem scapieje:)
Wybaczcie dosadność, ale tak czujęXD
On się zmarnuje przy niej...
Zwłaszcza teraz, kiedy moim zdaniem wraz z nowym sezonem Elenka całkowicie stępiła pazurki. Za grzeczna już na Damona.
Wszyscy tu się wielce czaimy na Dalenę, ale wydaje mi się - że gdyby nawet ich połączyli, to wcale nie musi być takie fajne jak nam się wydaje;) Kiedyś byłam całym sercem za tą parką, teraz...już ich nawet nie mam siły łączyćXD
Będziemy tak do usranej śmierci czekać, a twórcy serialu będą nas wodzić za nos przez 5 sezonów i zostawią z niczym.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Jak dla mnie Bonnie również jest grzeczna i jest nudziarą. I Damon nie miałby z nią nic do roboty. Bo ciągle by tylko słyszał: "Damon nie, nie rób tego, ktoś może ucierpieć".
Już wolałabym go z Caroline, byliby fajną parą gdyby coś między nimi było. Ale błagam, jak może dojść między B. a D. do czegoś skoro oni nawet ze sobą nie rozmawiają? Kiedy rozmawiali w cztery oczy? W The Return?
Skoro Damon ma rozmawiać o uczuciach do Eleny z inną dziewczyną w wannie... (powiedział to sam Ian) to sorry fani Bamona, ale trochę sobie poczekacie zanim Damon przestanie do niej wzdychać. Będzie się jedynie bawił nowymi dziewczynami, do żadnej nowej true love nie dojdzie w najbliższym czasie.

ocenił(a) serial na 6

"Jak dla mnie Bonnie również jest grzeczna i jest nudziarą. I Damon nie miałby z nią nic do roboty. Bo ciągle by tylko słyszał: "Damon nie, nie rób tego, ktoś może ucierpieć".
Wypisz wymaluj ElenkaXD
Ja nie mówię, że to co mogłoby być na razie pomiędzy nimi to jakaś big love, jak do tej pory nie ma nic;) - ale myślę, że to lepszy materiał niż Dalena. A co tam, lubię być opacznaXD

WhiteDemon

Skoro Damon i Bonnie nie za bardzo do siebie wzdychają w tym momencie to na pewno zostanie zastosowany chwyt Bonnie i Damon together. Tak to już jest w amerykańskich filmach.

ocenił(a) serial na 6
platyna_2

Hohoho.
Prawda li to;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

No to napisałam 'również';) Ale Elena nie wkurza mnie tak jak Bonnie, cóż poradzić;p

ocenił(a) serial na 6

No widzisz, ja mam na odwrót;) Wobec Elenki często gęsto mam ochotę zastosować tani chwyt zwany dekapitacją, tak mnie ta dziewczyna wkurza...a nie, to nie ten przypadekXD
Ile ludzia, tyle opiniaXD
Boonie też jest troszkę drażniąca, ale podobał mi się jej numer z wkręceniem Luki.
Chamska jestem, wiem;)

użytkownik usunięty

aa