Witam, ten film to nieporozumienie, nie rozumiem jak ktoś w ogóle mógł coś takiego wyprodukować, ręce opadają, no ręce opadają ...
Nie ma? Tylko prowokator może wpaść na pomysł, że film i serial, to jedno i to samo.
To nie jest pomysł. Rzadko oglądam filmy i nie jestem jakimś kinomaniakiem, więc dla mnie to dużej różnicy nie robi.
Może dla ciebie. Ale nie zapomnij, że wypowiadasz się na filmwebie, więc stwierdzając, że film i serial znaczy to samo, po prostu narażasz się na kompromitację.
"Ile jeszcze masz tych kont? "
Ten oto fragment napisany przez Ciebie wygląda jak oskarżenie o multikonto.
Stwierdzenie faktu nigdy nie kończy się znakiem zapytania. Powiedzmy, że to zwykłe pytanie, a odpowiedź na nie brzmi - tylko jedno.
Odpowiedź na udzielone przez Ciebie pytanie już została napisana. Nie wiem dlaczego w ogóle uważasz że mam więcej niż jedno konto, może mnie oświecisz ?
Ponieważ Twój styl wypowiedzi jest podobny do Ptaszycy, kinomana i innych trolli, którzy zakładają podobne temu tematy. Wybacz bardziej nie mogę, oświata to nie moja działka.
Po pierwsze, co już pisałem, nie jestem trollem. Po drugie, to że mój styl wypowiedzi jest podobny do innych ludzi, nie znaczy że nimi jestem.
Skoro nie jesteś trollem, to po jakiego grzyba zakładałeś taki temat? Dzisiaj to już chyba 10 założony przez jedną i tą samą osobę, tylko z innego konta.
Założyłem ten temat, by wyrazić swoje zdanie, a to że założone zostało już 10 podobnych tematów mnie nie dotyczy.
To było pytanie retoryczne,skoro się tak czepiasz szczegółów to w zdaniu "Nie wiem w jakim celu wklejasz tu filmik mówiący, co oznacza termin "troll"." przed "co" nie powinno być przecinka.
Pewnie,że wyjaśnię,po pierwsze,trudno Cię wyprowadzić z równowagi,tak samo jak tamtego,po drugie,zwróciłeś się do mnie "malino" w dokładnie taki sam sposób jak kinoman0.
Powiem tak: to zwykły zbieg okoliczności.
PS. Pouczasz mnie gdzie mam stawiać przecinki a gdzie nie, a sam robisz to źle.
To jest jakieś w ch uj fatum.
Kto normalny ma nick kalafior i avka z tymże warzywkiem?
Bój się, Twój sobowtór już na Ciebie czeka.
prawda?
nie wiem jak mogli wyprodukować taką masakryczną podróbę Zmierzchu!!!!!!!!