Będzie ktoś w nocy?
btw, fajnie by było,jakby jakaś dobra duszyczka podesłała działające ostatnio streamingi - ja ze Swojej strony polecam
http://frytv.blogspot.com/2012/07/cw.html
Ja też! A to ledwo 20 minut, a ja się czuję jakby był koniec już! Czemu każdy odcinek nie może tak nas trzymac?;/
Już wszystko wiem:) Elena powie Damonowi, że go kocha i tym przekona go żeby wziął lekarstwo. Możecie iśc już spac:)
Nawet jeśli tak będzie, to Kluska ma przerąbane że nie umiała wymyślić innego pomysłu tylko zgapiła :D
A tak serio to nie może byc Damon:D Gdyby to miał byc on to nie powiedzieliby o tym po 15 minutach:) co to byłoby wtedy za zaskoczenie?:)
właśnie teraz sie tak smutno zrobiło... w ostatnim odcinku jakos mnie Bonie nie obeszła a teraz az sie łza kręcijak zegna sie z ojcem iprzyjaciolmi a oni o tym nawet nie wiedza
Kurde niech już dadzą spokój z tymi reklamami! Ja chcę miec Delenę i chcę wiedziec kto weźmie lekarstwo i co z duchami i Bonnie!!!!
Jezu, umarłam, nie żyje.
Siedzę i centralnie ryczę, nie wiem co mówili, nie rozumiałam, ale ten pocałunek, to wszystko, matko *_________*