Sorki że spamuje tutaj ;p ale nie wiem gdzie kogo miałbym o to zapytać ;p jak zapewne wiecie użytkownicy wujek Google "zmienia swoją politykę prywatności" czy to nie ma nic wspólnego z ACTA?? co by było trochę nie halo bo w informacjach mówili że za 3miesiące ma trafić do parlamentu europejskiego potem przejść przez proces ratyfikacji, która jak piszą gdzie nie gdzie ma w ogóle nie nastąpić. Jakie są wasze refleksje, opinie? Pozdrawiam i przepraszam ;)
nie chciało mi się ;p wolałem zapytać ;p zresztą słabo kwestie prawne ogarniam:)
http://socialpress.pl/2012/01/kontrowersyjne-zmiany-w-google-firma-z-mountain-vi ew-chce-wiedziec-o-nas-jeszcze-wiecej/
I skąd te informacje, że za 3 miesiące ACTA ma trafić do PE?
z dziennika nie pamiętam z którego kanału, ale leciało mniej więcej tak "za 3 miesiące nad umową pochyli się PE... " dalej nie pamiętam:)
Hm, ja czytałam, że ACTA może być niezgodna z Kartą Praw Podstawowych i to może nie przejść przez PE.
to jest tak jakby punkt drugi pochylą się, dojdą co się nie zgadza i umowa upadnie;] tak na chłopski rozum rozumując. o tym też czytałem, nigdy się tak nie interesowałem tym co się w kraju dzieje jak teraz;)
Oby, tak mi się fajnie z tobą dyskutuje że aż zaproszenie Ci jebłem ;p mam nadzieję że nie masz nic przeciwko ;p a ta cała sprawa z Google też mi śmierdzi, trochę mi nie w smak żeby wiedzieli że przeszukuje internet w poszukiwaniu stron z filmami...
He teraz to mi głupio nie przyjąć :D
Google ma dużo za uszami. Też kiedyś już była podobna afera, że dane przechwytywali. Niby zbierali informacje do tego Street View :) Jasne.