hej możesz mi napisać czemu uważasz ze Petrova?:D Ten trzeci sezon jest straaasznie zagmatwany z tymi powiązaniami rodzinnymi, pierwotnymi, doppelgangerami i chyba zaczynam się lekko gubić.:o
Ja tylko strzelam;)
Myślę że (jeśli w ogóle ona będzie w serialu, i Plec nie ściemniała:) tylko ona, poza braćmi mogła znaczyć dla Klausa tyle, by ją zawsze za sobą wozićXD
Tak przypuszczam, a czy tak będzie - nie wiadomo:)
ktos kto bedzie mogl/bedzie wiedzial jak pozbyc sie klausa na 100%
kto dokladnie nie wiem. nie myslalem nad tym
Albo w myśl tego co podejrzewa I_got_5_on_it leży tam Pierwotna Czarownica czyli Esther.
I ona będzie umiała zabić Klausa.
A Klaus ściemnił, że ją zakopuje - i w niby "grobie Esther" np. leży Petrova.
Eee, dobra, chyba to bez sensu;)
Też myślę o tej Pierwotnej Czarownicy. Albo nie ktoś tylko coś co może unieszkodliwic Klausa;P Albo 50 litrów wódki, które skonsumowane na raz wykończy nieśmiertelną wątrobę Klausa.
Ps. Szkoda ze tylko 5-6 pierwotniaków będzie :( w tym tylko jedna siostra pierwotna :( Fajnie by było jak by były też inne siostry pierwotne :D
Szkoda, fakt.
Jeszcze jedna dziołcha by się przydała...
Becca, w dodatku ZNÓW uśpiona, to maaało:)
nie chce mi sie odpalac ost, odcinka ale z tego co pamietam, to w snach tej malej wiedzmy w tej trumnie lezal klaus. proste i logiczne ze znajduje sie tam gwozdz do jego trumny.
chyba ze go tam nie bylo, to i wtedy nie bylo tego tematu.
edit;
co to jest 50 litrow ;)
pfleepfuhjableee noooooooooooołłłłłłłłłłłłłł!
XDXD
Chyba bym nie wiem, na zawał zeszła z oburzenia;)
Jak to przeczytalam, to tak parsknelam smiechem, ze na stolowce wszyscy spojrzeli na mnie jak na idiotke ;D
To by dopiero było xD
Łajcik, nie wiem, czy widziałaś nowe zdjęcia Klausia, więc specjalnie dla Ciebie:
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?pid=6151&fullsize=1
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?pid=6154&fullsize=1
Dziękuję Ci ślicznie:*
Jezuuu, jak on tu przebosko&sexownie wygląda, to po prostu...jeden szał:)
No ba, czekaj - muszę zebrać szczenę z podłogi, bo z zachwytu wyleciała mi z zawiasów...Oo, już!XD
Niemniej, jakby był człowiekiem, to lepszego kandydata do AA by się nie znalazło...
Klaus, weź już tyle nie chlejXD
No właśnie, to mnie zastanawia, nie wiem, być może za dużo Buffy w dzieciństwie oglądałam, ale nie mogliby mu tej jego ślicznej główki odrąbać i go rozczłonkować? A nie od parunastu odcinków zastanawiają się jak go udupić :P
Kurde;)
Et tu, Brute, contra me?XD
Czy już naprawdę nigdy zło nie może mieć się dobrze? XD
Ale to jest jedna z moich ulubionych postaci :) i nie chce, żeby ginął :) znaczy oczywiście po Damonie :) znaczy samego Damona, żadnej Deleny, uważam, że Elena jest zbyt mdła i nie ukrywam, że najchętniej to bym ją widziała jak wpada pod tramwaj. Ale znając życie to za jakiś miesiąc mi ekscytacja Damonem przejdzie i Klaus wskoczy na miejsce pierwsze :) , no cóż w sumie to zaczęłam oglądać jakieś dwa tygodnie temu i wszystko jest takie świeże jeszcze :)
ja tylko się zastanawiałam dlaczego jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, zeby odrąbać mu głowę :P
A, takie buty...:*
Uff, odetchnęłam i głaz mi z serca spadł;)
Znaczy, no niby nie można mu tej głowy odrąbać, z racji iż jest Pierwotną hybrydą...
Tak w każdym razie ja zrozumiałam;)
Zamiast katrupic mi Klausa, niech lepiej jego sexy braciszka obudza. Znow chce uslyszec jego slynne "You have ma word" :P
Może pierwsza Petrova? (miałabym nadzieję, ale z drugiej strony trzecia rola Niny to chyba byłoby za dużo). Możliwa jest Esther, ale w takim razie kogo oni zakopywali?
hihihi, brat bliźniak? :D
Mnie to bardziej intryguje, jeszcze jedna rzecz. Reb powiedziała, że jej matka była pierwotną czarownicą. Oki, ale mnie dalej męczy jej czarnoskóra przyjaciółka Ayana. Jeśli Esther prosiła o uratowanie syna Ayanę, a sama zaś była w stanie ,,przemienić" rodzinę, to o ile Ayana była potężniejsza od niej? Może to własnie Ayana leży w trumnie? Tylko w takim razie kto ją ,,zapieczętował" ?
eee proste :p No może nie tak jak budowa cepa, ale w końcu twórcy lubią takie haczyki zakładać. Przecież o jedną trumnę za dużo to już było wiadome w zakończeniu sezonu 2, a potwierdzili to dopiero niedawno, że to nie błąd.
Julie i Kevin mają ten komfort, że z racji oglądalności, która spada, ale ciągle utrzymuje się w czołówce CW mogą planować dłuższe rozwiązania, bo mają zapewniony kolejny sezon :)