Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122907
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Czy Klaus czuje coś do Caroline? Bo coś tak mi się wydaje...;d i ten taniec na balu :)

ocenił(a) serial na 7
edyta_54

Wydaje mi się że tak. Na pewno odkrył w niej bratnią duszę, takie przynajmniej odniosłam wrażenie :)

Paulinah95

ja to już stwierdziłam po scenie jak jej dał swoją krew :d jeden z lepszych momentów jak dla mnie i ta ich rozmowa <3 Klaroline <3

ocenił(a) serial na 7
paandu

tak, już wtedy było widać "coś" między nimi. :)

Paulinah95

No tak :)

ocenił(a) serial na 6
paandu

Klaroline <3, exactly. Na to właśnie liczę. Tym bardziej, że z Mattem na come back się nie zapowiada, a Tyler chyba póki co będzie się trzymał na uboczu. W sumie wszystkim sercowym wyborom Caroline kibicowałam na bieżąco, ale IMO scenarzyści prowadzą fabułę tak umiejętnie, że gdy w jej życiu pojawia się ktoś nowy to nie sposób kibicować eks-facetom zamiast aktualnemu.

Mnie poza wspomnianymi wyżej momentami rozbroiła scena, kiedy Caroline weszła na bal, Klaus na nią t a k spojrzał, że gdybym była na jej miejscu to nogi by się pode mną ugięły *.*, a ona go tak uroczo olała tekstem "I need a drink", jego wyraz twarzy wówczas, ach! Cholera no, Klaus jest tak piekielnie seksowny, że twórcy zmarnowaliby potencjał postaci nie wikłając go w romans obfitujący namiętnymi scenami.

MademoiselleDrama

a ja jeszcze nowego odcinka nie oglądałam ;o wg mnie Klaus jest mega <3 jest nawet lepszy od Damona :P

ocenił(a) serial na 6
paandu

Ja jestem dopiero w 1/4 odcinka, ale nie mogę póki co ruszyć dalej, bo wciąż przewijam tę scenę, gdy Caroline weszła na bal ; D.

Paandu - noo!, dobrze mówisz, gdybym cię znała to miałabyś teraz u mnie piwo ^^. Przed chwilą nawet napisałam na twitterze, że wg mnie Damon się nawet nie umywa do niego : D.

MademoiselleDrama

ja obejrzałam cały odcinek właśnie no i najbardziej lubię Klausa dzisiaj i Elijah, a ta scena jak Caroline wchodzi na bal <3 najlepsza albo jak Klaus pokazuje jej swoje obrazy albo jak dostaje ten rysunek <3

ocenił(a) serial na 6
paandu

Ja ogólnie mam nadzieję, że rozwiną wątek Klaroline i ogólnie pociągną jeszcze wątek Pierwotnych, bo szkoda byłoby gdyby ich teraz zabili.

MademoiselleDrama

też mam taką nadzieje ;d widzę że o tym samym myślimy :P

ocenił(a) serial na 10
paandu

xDDD kompletnie rozwaliło mnie to co znalazlam na tumblr :
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lz8l3t8CIQ1rnlhbco1_500.jpg
hahaxDDDDDDD

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

Hohoho, KWIKxdxdxd

WhiteDemon

<lol2>

ocenił(a) serial na 6
paandu

@paandu, great minds think alike ^_^.

@Shiteru, nie wczytywałam się dokładnie, ale widziałam tego typu obrazki też na zupie VD http://vampire-diaries.soup.io/

użytkownik usunięty
MademoiselleDrama

"Jak Ty to robisz?Udając, że Ci nie zależy, jakbyś nic nie czuł...wszystko jest lepsze, od tego, żebyś mi udawadniał, że nic nie czujesz?
- Jeśli pozwolę sobie żeby mi zależało, jedyne co poczuję to ból.

— D&E the vampire diares "

Ktoś chyba nieuważnie oglądał:P

ocenił(a) serial na 6

Ale, że ja? Co? Nie rozumiem? : D. Co ma Delena do Klaroline? ; p.

użytkownik usunięty
MademoiselleDrama

A tak zacytowałam z tej zupy :P Nieważne :D

ocenił(a) serial na 6

A, okej, nawet nie ogarnęłam, że coś nowego ktoś dodał ; p. Ale ogólnie czasem fajne rzeczy tam ludzie wrzucają. Dzisiaj prawie wszystkie zdjęcia/gify z Klausem namiętnie repostowałam do siebie ^^.

użytkownik usunięty
MademoiselleDrama

No fajny, ja tam wolę tumblra, tam wszystko chomikuję:P

ocenił(a) serial na 6
edyta_54

Widzę że nie tylko ja tu się gorączkuję nad tą parką:)))
http://www.youtube.com/watch?v=LxQLBDDCj4I&feature=related

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Wczorajszy odcinek zdecydowanie powalil na kolana przynajmniej mnie:) Zastanawia mnie co zrobi Tyler, gdy dowie sie, ze jego pan czuje cos do jego dziewczyny. Czekam z niecierpliwoscia na kolejny odcinek:)

ocenił(a) serial na 10
blair456

XDDD by sie wkurzyyyył
na razie nie chce myslec o jego powrocie xD
Rozwalilo mnie jak
Caroline powiedziala ''Ale jestem zajeta przez Tylera''
Klaus'' Myslalem ze to zakonczyliscie''
Caro ''Przez Ciebie i to głupie zdominowanie''
Klaus''Więc nie jesteś zajęta?''
Caro ...zatkalo haha
xDD To bylo mocne xD

ocenił(a) serial na 7
Shiteru

oj tak:) Tyler moglby sie zgubic albo zakochac sie w kims innym:) Elena zapewne bedzie miala watpliwosci co do zwiazku Klausa i Carolina, ale jej zdanie sie nie liczy:)

ocenił(a) serial na 10
blair456

No Elena jest za zabicie Klausa - na stos z nią ! xD
Ale wgle xD mam taką malą fantazje xDD ze np dobra.. bylby ten moment zabicia Klausa i nagle wpada Caroline i brooooni go xDD i on te swoje klausowe urocze spojrzenie na nią ;D Aaaah.... ale to tak gdzies pod koniec sezonu najpierw Caro musi go polubic xD

ocenił(a) serial na 8
Shiteru

A mi się wydaje że Elena niby chce go zabić ale z drugiej strony jej żal (szczególnie Elijah).

ocenił(a) serial na 8
k_aaiaa

Elijaha to mi jest z nich wszystkich najbardziej żal ;( na poczatku był taki ciapciusiowaty, ale teraz to naprawdę fajna postać. Nie chciałabym żeby zginął. Klaus ma w sobie taką seksi charyzmę. Super wyglądał w scenie z powrotem matki, jak się popłakał:) No i wydaje mi się że Kol ma potencjał na bycie ciekawą postacią, ale pewnie nie dadzą mu rozwinąć skrzydeł. Finn jak na razie bezbarwny.

ocenił(a) serial na 8
Nicolis

A ja się z tobą jak najbardziej zgadzam;)

ocenił(a) serial na 5
edyta_54

A mi się wydaje, że on coś kombinuje, ale jeszcze nie wiem co.

biedroneczka_90_8

Shiteru gdzie dokładnie była ta scena o której pisałaś? :) Bo nie przypominam sobie

ocenił(a) serial na 5
edyta_54

Pozwolę sobie odpisać za Shiteru, jeśli chodzi Ci o ten dialog pomiędzy Klausem a Karoliną to jak jej te swoje mazidła pokazywał.

biedroneczka_90_8

Ok, dziękuję :)

ocenił(a) serial na 5
edyta_54

Prosz :)

ocenił(a) serial na 10
edyta_54

Ten dialog co przytoczyłam był... przy koniu xDDD

ocenił(a) serial na 5
Shiteru

Przy koniu? A wydawało mi się że przy malowidłach.

ocenił(a) serial na 10
biedroneczka_90_8

On zaraz po swoim ostatnim tekscie ''Więc nie jesteś zajęta?'' zaczal po chwili mowic o koniach, jego ulubionym itd. :)

P.S Tak wgle polecam napisy grupy Haatak ;D Sama najlpierw ogladalam z tymi co byly szybciej ale jednak te hatakowe są lepsze ;D

ocenił(a) serial na 7
Shiteru

i o tym, ktorego glowe odcial Mikael jako ostrzezenie. Zal mi Klausa i wgl jego rodzenstwa, ojciec polowal na nich, a teraz matka chce zabic wlasne dzieci.

ocenił(a) serial na 5
Shiteru

No to ja przepraszam koleżankę Edytę za pomyłkę i dzięki za podpowiedź.

Shiteru

A co myślicie o Matt&Rebecca?

ocenił(a) serial na 7
edyta_54

Matt jest dobrym chlopakiem i moglby obudzic w Rebece czlowieczenstwo. Scene z balu (gdy chciala go zabic ) jak okryl ja kurtka, zeby nie zmarzla a ona sie smiela ze przeciez jest wampirem:) ale bardziej podobalaby mi sie para Damon&Rebecca

ocenił(a) serial na 10
edyta_54

Ja jestem pochłonięta tylko i w zupełności Klaroline obecnie xD Inne pary po prostu nie istnieją xD

Shiteru

No w sumie Damon&Rebecca to dobry pomysł.Może Elena byłaby zazdrosna. Bo jak narazie ciągle jest pomiędzy nim a Stefanem :/

ocenił(a) serial na 7
Shiteru

Ja sie zastanawiam z kim tu Elijahe zwiazac:) Ale mimo wszystko jestem fanka Klausa i Caroline:) Shiteru oczy Klausa rozkochuja powili wszystkich:)

użytkownik usunięty
blair456

Ja bym chciała więcej scen Eliasza z Katherine, takich jak z retrospekcji... &lt;3

ocenił(a) serial na 10
blair456

i jego uśmiech ;D Czaruś z niego ;D

ocenił(a) serial na 7
Shiteru

usmiech rozbraja:) i ten jego romantyzm:) albo to ze zabierze Caroline do kazdego miejsca na ziemi:)

ocenił(a) serial na 10
blair456

Ale bardzo boje sie pewnej rzeczy ktorą mogą zrobic tworcy VD ;( Że np sprawią ,że Klusek sie bedzie coraz bardziej angażował uczciowo wzgledem Caroline w koncu jej zaufa i sie przejedzie bo np bedzie kolejny super plan zabicia Kluska... iiii Caroline zostanie wykorzystana jako jego słabość ... zblizy sie do niego i go zabije ;((((( Nie chce tego za nic <beczy>

ocenił(a) serial na 7

Dobra mysl:) Wgl to nawet do siebie pasuja:) Katherine zlamala mu serce, ale moglaby wrocic i mogliby byc razem:)

ocenił(a) serial na 9
edyta_54

Ja jestem jak najbardziej za tą parą !!! Pasowaliby do siebie <3 A najlepsza scena to jak Caroline weszła na bal i te oczy Klausa... ;))

ocenił(a) serial na 7
lol233

oczy Klausa bija wszystkie inne na glowe:) Bracia Salvatore musza ustapic miejsca pierwotnym;p

ocenił(a) serial na 10
edyta_54

O tak bardzo im kibicuje tak jak Delenie.! ♥ Oby byli razem pasują do siebie..