Czy Klaus czuje coś do Caroline? Bo coś tak mi się wydaje...;d i ten taniec na balu :)
Wydaje mi się że tak. Na pewno odkrył w niej bratnią duszę, takie przynajmniej odniosłam wrażenie :)
ja to już stwierdziłam po scenie jak jej dał swoją krew :d jeden z lepszych momentów jak dla mnie i ta ich rozmowa <3 Klaroline <3
Klaroline <3, exactly. Na to właśnie liczę. Tym bardziej, że z Mattem na come back się nie zapowiada, a Tyler chyba póki co będzie się trzymał na uboczu. W sumie wszystkim sercowym wyborom Caroline kibicowałam na bieżąco, ale IMO scenarzyści prowadzą fabułę tak umiejętnie, że gdy w jej życiu pojawia się ktoś nowy to nie sposób kibicować eks-facetom zamiast aktualnemu.
Mnie poza wspomnianymi wyżej momentami rozbroiła scena, kiedy Caroline weszła na bal, Klaus na nią t a k spojrzał, że gdybym była na jej miejscu to nogi by się pode mną ugięły *.*, a ona go tak uroczo olała tekstem "I need a drink", jego wyraz twarzy wówczas, ach! Cholera no, Klaus jest tak piekielnie seksowny, że twórcy zmarnowaliby potencjał postaci nie wikłając go w romans obfitujący namiętnymi scenami.
a ja jeszcze nowego odcinka nie oglądałam ;o wg mnie Klaus jest mega <3 jest nawet lepszy od Damona :P
Ja jestem dopiero w 1/4 odcinka, ale nie mogę póki co ruszyć dalej, bo wciąż przewijam tę scenę, gdy Caroline weszła na bal ; D.
Paandu - noo!, dobrze mówisz, gdybym cię znała to miałabyś teraz u mnie piwo ^^. Przed chwilą nawet napisałam na twitterze, że wg mnie Damon się nawet nie umywa do niego : D.
ja obejrzałam cały odcinek właśnie no i najbardziej lubię Klausa dzisiaj i Elijah, a ta scena jak Caroline wchodzi na bal <3 najlepsza albo jak Klaus pokazuje jej swoje obrazy albo jak dostaje ten rysunek <3
Ja ogólnie mam nadzieję, że rozwiną wątek Klaroline i ogólnie pociągną jeszcze wątek Pierwotnych, bo szkoda byłoby gdyby ich teraz zabili.
xDDD kompletnie rozwaliło mnie to co znalazlam na tumblr :
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lz8l3t8CIQ1rnlhbco1_500.jpg
hahaxDDDDDDD
@paandu, great minds think alike ^_^.
@Shiteru, nie wczytywałam się dokładnie, ale widziałam tego typu obrazki też na zupie VD http://vampire-diaries.soup.io/
"Jak Ty to robisz?Udając, że Ci nie zależy, jakbyś nic nie czuł...wszystko jest lepsze, od tego, żebyś mi udawadniał, że nic nie czujesz?
- Jeśli pozwolę sobie żeby mi zależało, jedyne co poczuję to ból.
— D&E the vampire diares "
Ktoś chyba nieuważnie oglądał:P
A, okej, nawet nie ogarnęłam, że coś nowego ktoś dodał ; p. Ale ogólnie czasem fajne rzeczy tam ludzie wrzucają. Dzisiaj prawie wszystkie zdjęcia/gify z Klausem namiętnie repostowałam do siebie ^^.
Widzę że nie tylko ja tu się gorączkuję nad tą parką:)))
http://www.youtube.com/watch?v=LxQLBDDCj4I&feature=related
Wczorajszy odcinek zdecydowanie powalil na kolana przynajmniej mnie:) Zastanawia mnie co zrobi Tyler, gdy dowie sie, ze jego pan czuje cos do jego dziewczyny. Czekam z niecierpliwoscia na kolejny odcinek:)
XDDD by sie wkurzyyyył
na razie nie chce myslec o jego powrocie xD
Rozwalilo mnie jak
Caroline powiedziala ''Ale jestem zajeta przez Tylera''
Klaus'' Myslalem ze to zakonczyliscie''
Caro ''Przez Ciebie i to głupie zdominowanie''
Klaus''Więc nie jesteś zajęta?''
Caro ...zatkalo haha
xDD To bylo mocne xD
oj tak:) Tyler moglby sie zgubic albo zakochac sie w kims innym:) Elena zapewne bedzie miala watpliwosci co do zwiazku Klausa i Carolina, ale jej zdanie sie nie liczy:)
No Elena jest za zabicie Klausa - na stos z nią ! xD
Ale wgle xD mam taką malą fantazje xDD ze np dobra.. bylby ten moment zabicia Klausa i nagle wpada Caroline i brooooni go xDD i on te swoje klausowe urocze spojrzenie na nią ;D Aaaah.... ale to tak gdzies pod koniec sezonu najpierw Caro musi go polubic xD
A mi się wydaje że Elena niby chce go zabić ale z drugiej strony jej żal (szczególnie Elijah).
Elijaha to mi jest z nich wszystkich najbardziej żal ;( na poczatku był taki ciapciusiowaty, ale teraz to naprawdę fajna postać. Nie chciałabym żeby zginął. Klaus ma w sobie taką seksi charyzmę. Super wyglądał w scenie z powrotem matki, jak się popłakał:) No i wydaje mi się że Kol ma potencjał na bycie ciekawą postacią, ale pewnie nie dadzą mu rozwinąć skrzydeł. Finn jak na razie bezbarwny.
Pozwolę sobie odpisać za Shiteru, jeśli chodzi Ci o ten dialog pomiędzy Klausem a Karoliną to jak jej te swoje mazidła pokazywał.
On zaraz po swoim ostatnim tekscie ''Więc nie jesteś zajęta?'' zaczal po chwili mowic o koniach, jego ulubionym itd. :)
P.S Tak wgle polecam napisy grupy Haatak ;D Sama najlpierw ogladalam z tymi co byly szybciej ale jednak te hatakowe są lepsze ;D
i o tym, ktorego glowe odcial Mikael jako ostrzezenie. Zal mi Klausa i wgl jego rodzenstwa, ojciec polowal na nich, a teraz matka chce zabic wlasne dzieci.
Matt jest dobrym chlopakiem i moglby obudzic w Rebece czlowieczenstwo. Scene z balu (gdy chciala go zabic ) jak okryl ja kurtka, zeby nie zmarzla a ona sie smiela ze przeciez jest wampirem:) ale bardziej podobalaby mi sie para Damon&Rebecca
Ja jestem pochłonięta tylko i w zupełności Klaroline obecnie xD Inne pary po prostu nie istnieją xD
No w sumie Damon&Rebecca to dobry pomysł.Może Elena byłaby zazdrosna. Bo jak narazie ciągle jest pomiędzy nim a Stefanem :/
Ja sie zastanawiam z kim tu Elijahe zwiazac:) Ale mimo wszystko jestem fanka Klausa i Caroline:) Shiteru oczy Klausa rozkochuja powili wszystkich:)
Ja bym chciała więcej scen Eliasza z Katherine, takich jak z retrospekcji... <3
usmiech rozbraja:) i ten jego romantyzm:) albo to ze zabierze Caroline do kazdego miejsca na ziemi:)
Ale bardzo boje sie pewnej rzeczy ktorą mogą zrobic tworcy VD ;( Że np sprawią ,że Klusek sie bedzie coraz bardziej angażował uczciowo wzgledem Caroline w koncu jej zaufa i sie przejedzie bo np bedzie kolejny super plan zabicia Kluska... iiii Caroline zostanie wykorzystana jako jego słabość ... zblizy sie do niego i go zabije ;((((( Nie chce tego za nic <beczy>
Dobra mysl:) Wgl to nawet do siebie pasuja:) Katherine zlamala mu serce, ale moglaby wrocic i mogliby byc razem:)
Ja jestem jak najbardziej za tą parą !!! Pasowaliby do siebie <3 A najlepsza scena to jak Caroline weszła na bal i te oczy Klausa... ;))
oczy Klausa bija wszystkie inne na glowe:) Bracia Salvatore musza ustapic miejsca pierwotnym;p