Dobry !!!! Ponieważ bardzo lubię ten serial chciałabym się was zapytać jaka jest wasza ulubiona postać w serialu moim faworytem jest Damon !! a waszym <?>
A więc ladacznico! Proszę tu się zachowywać z klasą! Tu jest prawie zakon, a ja jestem jego przewodniczącą.
Przepraszam Wasza Wysokośc za moje niegodziwe zachowanie. Ale pragnę przypomniec, że PRAWIE robi więlką różnicę, więc albo jest albo go nie ma :) :) :)
Oż Ty niewdzięcznico! Naoglądałaś się reklam i teraz podajesz jakże niewłaściwe przykłady? ;>
Czeka Cię pokuta - 20 zdrowych marysiek przed pójściem spać.
Nie wolno oglądać tv! Tam są same szatany! Namawiają do złego, pokazują zły świat. To przez nią ludzkość zmierza w złą stronę.
Nie poddaj się temu! :p
Dziękuje za otrzeźwenie mojego umysłu. Postaram się nie poddac istniejącemu złu tv, chociaż jest to baaardzo kuszące :P
A jak ja oglądam jedyną właściwą i poprawną telewizję z Torunia to mogę? Tam mówili, że Woodstock to obrzędy okultystyczne, Harry Potter to pranie mózgu dla dzieci a Ian Somerhalder nie jest przystojny- czy to można oglądac?
hahaha prawie zakon:D Adolf Hitler był prawie Nelsonem Mandelą, Paris Hilton jest prawie inteligentna, Afryka jest prawie bogata a ja prawie całowałam się z Ianem Somerhalderem:D
A ty przestajesz wdychac opary z piecyka gazowego bo już masz wizje jakieś mistyczne:D Jeszcze trochę i spadnie na ciebie jakieś objawienie;P
Już spadło. Nasz pan każe mi Ciebie chronić, gdyż Ty najszybciej zmierzasz w ciemną otchłań.
100 zdrowych maryśków przed snem i jedno ojcze nasz, o 6 rano.