Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Dobry !!!! Ponieważ bardzo lubię ten serial chciałabym się was zapytać jaka jest wasza ulubiona postać w serialu moim faworytem jest Damon !! a waszym <?>

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Czy mam się bac droga wyrocznio ? ;D

Olkaa__

Jeszcze nie. Jesteś piękna, młoda, zdolna - jest dla Ciebie nadzieja.

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

Cieszę się niezmiernie. W takim razie idę coś obejrzec po czym udam się na upragniony odpoczynek. Dobranoc :d

Olkaa__

Pokój z Tobą.

Madame_7

100?? To o której ja spac pójdę?:P
Nasz Pan Szatan?:P Wątpię żeby Bóg do Ciebie przemawiał istoto nieczysta:P

alien_2

Pójdziesz spać o tej, o której Twój pan Ci powie :D
Jak śmiesz pisać do mnie istoto nie czysta?! Co za zniewaga.
Masz grzech - obraziłaś wysłannika ojca niebieskiego :p

ocenił(a) serial na 6
Majka33

Klaus, Elijah, Katherine, Damon, Tyler, Caroline, Maruda, Laluś i oczywiście DEBEŚCIAK WAŻNIAKXD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Nie zapominaj o Osiłku :)

ocenił(a) serial na 6
Olkaa__

Ale ze mnie gapaXD

WhiteDemon

I o głównej rozrywce smerfów- Smerfetce:D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Jeszcze Papa Smerf :)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Ta to ma przerąbane...
Tylu adoratorów do obrob...
Dobra, już nic nie mówięXD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Damon bez dyskusji :D

ocenił(a) serial na 4
Majka33

Do tej pory nikt nie napisał głównej bohaterki. ojjj.

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

bo jest beznadziejna pff :D

syllwunia14

to skandal! ja protestuje!

ocenił(a) serial na 9
Majka33

a ja poza Damonem lubię jeszcze Alaricka i uwaga...Caroline! Nie wiem dlaczego ale jej roztrzepanie budzi we mnie pozytywne emocje. Pewnie i tak jestem w mniejszości xD

vera232

Caroline właśnie sporo ludzi lubi. Ja ją uwielbiam :D Po przemianie zyskała sobie spore grono wielbicieli :)

Evarini

caroline jest super duper ;)

ocenił(a) serial na 9
red_nails

za to Bonnie sucks... ale to nie w tym temacie xD

vera232

bonnie to koszmarek ;p

vera232

Ale to prawda xD

ocenił(a) serial na 9
Evarini

a to pardon, pochodziłam sobie po paru forach i tam ludzie mają ją za idiotkę więc myślałam że jestem w mniejszości. Spoko, ja ostatnio jestem baardzo Team Tyroline :D

vera232

Też kibicuję Tyroline :) Nie tak mocno, jak Delenie, oczywiście, ale też bardzo ich lubię razem :)

ocenił(a) serial na 7
Evarini

A jakby Ellijah był z Katherine ? Przecież ona dla niego coś znaczyła jak opowiadał Elenie o tym wszystkim ... :D

ocenił(a) serial na 9
sad_letter

taa, tylko chyba to uczucie było raczej platoniczne... poza tym Kat jest zapatrzona w Stefano

sad_letter

Nie miałabym nic przeciwko. Tylko żeby Kat przestała być taką s*ką, bo Elijy by mi żal było ;)

ocenił(a) serial na 9
Evarini

on byłby dla niej za 'poważny' moim zdaniem. On potrzebuje kobitki z rozumem i klasą a nie rozwydrzonej wampirzycy z przeszłością...

ocenił(a) serial na 6
Majka33

Dżizas, zapomniałam o mistrzu Gargamelu...możecie na mnie splunąćXD

WhiteDemon

tfu!
:D

ocenił(a) serial na 6
red_nails

Dzięki;)

WhiteDemon

zawsze do uslug white ;)))

ocenił(a) serial na 6
red_nails

XDXD

ocenił(a) serial na 9
Majka33

Poza Damonem, Rickiem i Elijah nie ma nikogo fajnego. Brakuje jakiejś sexy wampirzycy, takiej wyrachowanej. Z kobiet, to Caroline jest spoko. Zostaje Elena, ale nie mogę patrzeć już na nią i czekam, aż ktoś w końcu ją zabije:) Bonnie spłonie w domu, czyli nie na stosie, to już bardziej humanitarna śmierć:P Sami widzicie, że jest mały wybór:P

ocenił(a) serial na 4
jerry0

Hola! A Katherine? Ona posiada wszystkie najlepsze cechy takiej seksownej, wyrachowanej wampirzycy. To najlepsza postać kobieca. Z męskim, zdecydowanie pierwotniak Elijah, dystyngowany gentelman i brutalny, nieprzewidywalny morderca w jednym.

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Katherina nie jest sexy, oczywiście nie jest mdłą kluchą, tak jak Elena:P Kto poza tym? Może jakby Elizabeth Shue zagrała najstarszą wampirzycę, to miała by w mnie wiernego fana:D

ocenił(a) serial na 4
jerry0

Kwestia gustu, mój drogi :) Uwielbiam ją i z chęcią mogłabym dla niej zmienić swoją orientację :P

Majka33

Wow, tego się nie spodziewałam:/

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

Dobre komentarze:D

ocenił(a) serial na 9
Zosia__

Powinniśmy poczekać na lepsze:D

ocenił(a) serial na 8
Majka33

Lubie Damona, ma świetne teksty.
Ale moją ulubioną postacią jest Jeremy. Jak dla mnie najprzystojniejszy (zaraz po nim Tyler, póżniej inni).
Gdyby serial mi się nie podobał, mogłabym go oglądać tylko dla Jeremy'ego. Steven świetnie radzi sobie w tej roli :P

ocenił(a) serial na 8
Majka33

Damon, Katherine

dawiola

Caroline i Tyler

ocenił(a) serial na 8
czworoscian

1.Damon, Alaric, Elijah, Katherine

2.Elena, Isobel, Jeremy, Caroline

No i coraz bardziej Klaus :)
A tak właściwie to uwielbiam wszystkich bohaterów, jedynie Bonnie i Matt nieco mnie irytują...