Dobry !!!! Ponieważ bardzo lubię ten serial chciałabym się was zapytać jaka jest wasza ulubiona postać w serialu moim faworytem jest Damon !! a waszym <?>
Cieszę się niezmiernie. W takim razie idę coś obejrzec po czym udam się na upragniony odpoczynek. Dobranoc :d
100?? To o której ja spac pójdę?:P
Nasz Pan Szatan?:P Wątpię żeby Bóg do Ciebie przemawiał istoto nieczysta:P
Pójdziesz spać o tej, o której Twój pan Ci powie :D
Jak śmiesz pisać do mnie istoto nie czysta?! Co za zniewaga.
Masz grzech - obraziłaś wysłannika ojca niebieskiego :p
Klaus, Elijah, Katherine, Damon, Tyler, Caroline, Maruda, Laluś i oczywiście DEBEŚCIAK WAŻNIAKXD
a ja poza Damonem lubię jeszcze Alaricka i uwaga...Caroline! Nie wiem dlaczego ale jej roztrzepanie budzi we mnie pozytywne emocje. Pewnie i tak jestem w mniejszości xD
Caroline właśnie sporo ludzi lubi. Ja ją uwielbiam :D Po przemianie zyskała sobie spore grono wielbicieli :)
a to pardon, pochodziłam sobie po paru forach i tam ludzie mają ją za idiotkę więc myślałam że jestem w mniejszości. Spoko, ja ostatnio jestem baardzo Team Tyroline :D
A jakby Ellijah był z Katherine ? Przecież ona dla niego coś znaczyła jak opowiadał Elenie o tym wszystkim ... :D
taa, tylko chyba to uczucie było raczej platoniczne... poza tym Kat jest zapatrzona w Stefano
on byłby dla niej za 'poważny' moim zdaniem. On potrzebuje kobitki z rozumem i klasą a nie rozwydrzonej wampirzycy z przeszłością...
Poza Damonem, Rickiem i Elijah nie ma nikogo fajnego. Brakuje jakiejś sexy wampirzycy, takiej wyrachowanej. Z kobiet, to Caroline jest spoko. Zostaje Elena, ale nie mogę patrzeć już na nią i czekam, aż ktoś w końcu ją zabije:) Bonnie spłonie w domu, czyli nie na stosie, to już bardziej humanitarna śmierć:P Sami widzicie, że jest mały wybór:P
Hola! A Katherine? Ona posiada wszystkie najlepsze cechy takiej seksownej, wyrachowanej wampirzycy. To najlepsza postać kobieca. Z męskim, zdecydowanie pierwotniak Elijah, dystyngowany gentelman i brutalny, nieprzewidywalny morderca w jednym.
Katherina nie jest sexy, oczywiście nie jest mdłą kluchą, tak jak Elena:P Kto poza tym? Może jakby Elizabeth Shue zagrała najstarszą wampirzycę, to miała by w mnie wiernego fana:D
Kwestia gustu, mój drogi :) Uwielbiam ją i z chęcią mogłabym dla niej zmienić swoją orientację :P
Lubie Damona, ma świetne teksty.
Ale moją ulubioną postacią jest Jeremy. Jak dla mnie najprzystojniejszy (zaraz po nim Tyler, póżniej inni).
Gdyby serial mi się nie podobał, mogłabym go oglądać tylko dla Jeremy'ego. Steven świetnie radzi sobie w tej roli :P