Z odcinka na odcinek coraz bardziej mnie męczy ten serial i nawet pocałunek Eleny i
Damona nie zrobił na mnie żadnego wrażenia...
Hmm no ja też nie wiem, jak pomóc. Z reguły, jak zaczyna cię nudzić jakiś serial to po prostu przestajesz go oglądać xD Mnie on tam nie męczy, wręcz przeciwnie. W porównaniu do drugiego to pierwszy sezon był mniej ciekawy, mało akcji. Drugi lepszy moim zdaniem. A trzeci... hoho :) Cały czas się rozwija i jest naprawdę interesujący. Cały serial zresztą taki jest ;)
dokladnie. ostatnie dwa odcinki nie byly zbyt ciekawe/wciagajace. danonek staje sie mieczakiem. jedyne co jest w miare ciekawe to metamorfoza stefana.
Jeny!!!! Kobieto masz problem. Jeśli serial cię nuży do odpuść oglądanie. Ja uważam, że 3 sezon jest bardzo dobry. Jeśli między Damonem a Eleną ruszy z miejsca to ten sezon będzie najlepszy!
Mnie też to męczy, czekac co czwartek do 3 w nocy na nowy odcinek, a w piątek na 8 na zajęcia. Ale nie będę ryczec:D
A wracając jeszcze do tego pocałunku, to dziwi mnie jedna rzecz - damon i elena tańczyli koło siebie przez 2 i pół sezony, a jak przyszło do całowania to normalnie zero energii, namiętności... całowali się jak dwunastolatkowie na szkolnej dyskotece :( trochę to bez sensu :/
No i chyba szkoda, że na tym jednym żenującym pocałunku się skończyło :(
pozdrawiam fanów ;)