Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122907
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Z odcinka na odcinek coraz bardziej mnie męczy ten serial i nawet pocałunek Eleny i
Damona nie zrobił na mnie żadnego wrażenia...

ocenił(a) serial na 6
Marta1904

Doprawdy, nie wiem jak Ci pomóc;)

Marta1904

To smutne ;(

Marta1904

Hmm no ja też nie wiem, jak pomóc. Z reguły, jak zaczyna cię nudzić jakiś serial to po prostu przestajesz go oglądać xD Mnie on tam nie męczy, wręcz przeciwnie. W porównaniu do drugiego to pierwszy sezon był mniej ciekawy, mało akcji. Drugi lepszy moim zdaniem. A trzeci... hoho :) Cały czas się rozwija i jest naprawdę interesujący. Cały serial zresztą taki jest ;)

ocenił(a) serial na 5
Marta1904

dokladnie. ostatnie dwa odcinki nie byly zbyt ciekawe/wciagajace. danonek staje sie mieczakiem. jedyne co jest w miare ciekawe to metamorfoza stefana.

użytkownik usunięty
Marta1904

To nie oglądaj, w czym problem?:D

użytkownik usunięty

Ona chce porady, Blush!

użytkownik usunięty

Okej, to moja porada: http://media.tumblr.com/tumblr_lqbuwfJ26q1qjwo30.gif

:P

Marta1904

Chcesz o tym porozmawiać?

ocenił(a) serial na 4
Marta1904

jak to mogło się stać?

ocenił(a) serial na 10
syllwunia14

Jeny!!!! Kobieto masz problem. Jeśli serial cię nuży do odpuść oglądanie. Ja uważam, że 3 sezon jest bardzo dobry. Jeśli między Damonem a Eleną ruszy z miejsca to ten sezon będzie najlepszy!

Marta1904

Mnie też to męczy, czekac co czwartek do 3 w nocy na nowy odcinek, a w piątek na 8 na zajęcia. Ale nie będę ryczec:D

ocenił(a) serial na 10
Marta1904

A wracając jeszcze do tego pocałunku, to dziwi mnie jedna rzecz - damon i elena tańczyli koło siebie przez 2 i pół sezony, a jak przyszło do całowania to normalnie zero energii, namiętności... całowali się jak dwunastolatkowie na szkolnej dyskotece :( trochę to bez sensu :/
No i chyba szkoda, że na tym jednym żenującym pocałunku się skończyło :(
pozdrawiam fanów ;)